Лісовий (власного збору, ручної роботи)
Лісовий (власного збору, ручної роботи)Лісовий (власного збору, ручної роботи)

Лісовий (власного збору, ручної роботи)


28 грн/ 1 шт
1 шт
+ -
Очікується
суниця, липа, брусниця, шипшина, ожина, материнка, меліса, чорниця, малина, м’ята, чорна горобина. Вага +-75г. // Україна
12 місяців

  • “Лісовий” - СПРАВЖНІЙ ТРАВ’ЯНИЙ ЧАЙ, який не псуватиме Ваше чаювання жодними ароматизаторами та не шокуватиме серце кофеїном;
  • Трави збираються досвідченим травником на замовлення магазину «СМАК ЖИТТЯ» в екологічно чистих місцевостях Карпат та Прикарпаття;
  • Трав'яні суміші ВИСУШУЮТЬСЯ на дерев'яних горищах ЗА ТЕМПЕРАТУРИ, ЩО НЕ ПЕРЕВИЩУЄ 42С;
  • СМАК ВІДБІРНИХ ТРАВ підбадьорить Вас вранці та наповнить теплом вечірні чаювання.
___________________________________________________________________________


- Ожина полегшить симптоми застуди, допоможе при стоматиті та сприятливо повпливає на серцеву діяльність;


- Материнка покращить стан шкіри, наситить антиоксидантами. Особливо корисна для жіночого організму;


- Шипшина і чорниця забезпечить організм вітаміном С, допоможе зміцнити судини, знизити тиск та вилікувати ангіну;


- Брусниця покращить стан шкіри, наситить антиоксидантами, допоможе при бронхітах та знизить температуру тіла;


- Меліса знизить тиск,  допоможе при болях в шлунку та безсонні;


- Плоди глоду зміцнять сон, виведуть токсини та забезпечать вітаміном С;


- Суниця - незамінний інгредієнт в період авітамінозу та при застудних захворюваннях. Нормалізує травлення, покращує функції кровотворення;


- Вагітним краще утриматись від вживання цього чаю, оскільки первоцвіт, материнка та бузина мають абортивну дію;


- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Спосіб приготування: одну столову ложку трав'яного збору залити окропом (500 мл.) 


Порада: 

Якщо в трав'яному зборі присутні ягоди і коріння, то час настою потрібно збільшити до 15-20 хвилин. Подбайте про посуд, в якому ви будете заварювати чай. Такий чайник повинен зберігати температуру високою хоча б перші 15 - 20 хвилин. Тому для заварювання трав'яного чаю скляний і металевий чайники не підійдуть, вони не здатні утримати потрібну температуру, при якій трав'яні збори не зможуть віддавати свою максимальну користь. 
Тим більше, в металевому чайнику метал вступає в реакцію і Ви отримаєте напій зі смаком іржі.
Не рекомендується заварювати чай в термосі, оскільки там дуже довго зберігається висока температура і руйнуються всі корисні речовини. Такий чай може бути небезпечним для Вашого здоров'я.
Ідеальним варіантом є використання фарфорового заварника. Фарфор прогрівається швидко, довго не втрачає температуру, при цьому підтримуючи саме той градус, який необхідний для ефективного заварювання.
Смачного чаювання !

____________________________________________________________________________________


Підходить всім, хто стежить за своїм здоров’ям та красою, а також діабетикам, людям з серцево-судинними захворюваннями, із зайвою вагою, захворюваннями ШКТ. Рекомендується для профілактики застудних  захворювань, підищення імунітету, нормалізації тиску та для міцного сну.


Поради щодо зберігання насіння, шротів, сухофруктів тощо.

 

Для того щоб захистити улюблені продукти від молі та жучків достатньо їх правильно зберігати.

Ми зібрали найважливіші поради щодо цього питання. Прочитайте, будь ласка, уважно та намагайтесь максимально притримуватись наведених порад.

 

1. Обов'язково пересипайте кожен товар, який отримуєте з паперового чи пластикового упакування ( зерна, шроти, бобові, насіння, висівки, сушеності, сухофрукти, чаї, борошно, пастили) в скляні або пластикові ємності та щільно закривайте їх кришками.

 

2. Сухофрукти: в ідеалі сухофрукти повинні зберігатися при температурі +10 С. Якщо забезпечити таку температуру неможливо, зберігайте сухофрукти в скляних банках, що щільно закриваються в кухонних шафках. Поставте поряд з баночкою сільничку, оскільки сіль поглинає вологу, яку дуже люблять цвіль і жучки. 

Головне, щоб тара для зберігання сушки не мала отворів і щілин через які можуть потрапити шкідники.

Якщо ж така прикрість сталася, покладіть сухофрукти в духовку або на сильний мороз. Основна маса комах не витримує температур вище +60С і нижче -20С.

 

3. Сушені фрукти та овочі: найкраще зберігати герметично-запакованими, оскільки вони легко вбирають в себе всі запахи. Також зберігайте їх в темному сухому місці, бо через попадання прямого сонячного світла відбувається потемніння продуктів і втрата аромату. 

Груші та сливи найкраще зберігати в полотняних мішечках, які необхідно підвісити в сухому та добре провітреному приміщенні.

 

4. Чаї: пересипайте чай в скляні ємкості, які щільно закриваються. Таким чином чай збереже свій аромат і не вбиратиме сторонні запахи. Зберігайте чай в темному, теплому сухому місці. Не варто наповнювати щільно чай в банку, дайте йому "повітря".

 

5. Борошно, крупи, бобові, шроти, манка: просійте або переберіть продукти відразу після купівлі. Не зберігайте ці продукти в целофанових пакетах. Відсутність повітря + тепло + волога - ідеальне середовище для комах. Найкраще зберігати банки з крупами та борошном - нижні полиці, де сухо та прохолодно. 
Щоб відлякати жучків зазадлегідь, обробіть полиці оцтом.

Притримуйтесь цих правил і щодо інших продуктів, адже міль може завестись і в горіхах, і в спеціях, шоколаді тощо.

 

Обов'язково регулярно прибирайте в кухні з використанням оцту, мильних горіхів, розчином оцту, соди + кілька крапель ефірної олії лаванди. Тара для продуктів повинна бути чиста та суха !

 

Ці прості правила допоможуть вберегти Ваші продукти від шкідників.


Спосіб приготування: одну столову ложку трав'яного збору залити окропом (500 мл.)


Порада:


Якщо в трав'яному зборі присутні ягоди і коріння, то час настою потрібно збільшити до 15-20 хвилин. Подбайте про посуд, в якому ви будете заварювати чай. Такий чайник повинен зберігати температуру високою хоча б перші 15 - 20 хвилин. Тому для заварювання трав'яного чаю скляний і металевий чайники не підійдуть, вони не здатні утримати потрібну температуру, при якій трав'яні збори не зможуть віддавати свою максимальну користь. Тим більше, в металевому чайнику метал вступає в реакцію і Ви отримаєте напій зі смаком іржі.

Не рекомендується заварювати чай в термосі, оскільки там дуже довго зберігається висока температура і руйнуються всі корисні речовини. Такий чай може бути небезпечним для Вашого здоров'я. 

Ідеальним варіантом є використання фарфорового заварника. Фарфор прогрівається швидко, довго не втрачає температуру, при цьому підтримуючи саме той градус, який необхідний для ефективного заварювання

Смачного чаювання !

Написати відгук
Відгуки про товар (1)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.