Насіння хемп харчове (неочищене)
Насіння хемп харчове (неочищене)Насіння хемп харчове (неочищене)Насіння хемп харчове (неочищене)

Насіння хемп харчове (неочищене)


30 грн/ 250 г
250 г
+ -
Закінчується
Конопля харчова / Україна
на 100г: білки - 20,1 г, жири - 32,5 г, вуглеводи - 24,7 г. Калорійність: 372,9 кКал.
24 місяці

  • Конопля - унікальне джерело протеїнів та природного каротину;
  • Насіння коноплі не містить психоактивних речовин;
  • Вживання насіння коноплі покращує стан імунної системи;
  • Ви можете пророщувати коноплю, замочувати насіння на ніч, підсушувати на сковорідці, молоти та робити напої. Додавайте в салати, випічку, перші страви тощо;
  • Конопля містить всі незамінні амінокислоти, необхідні для людського організму, жирні кислоти Омега-3, Омега-6 та Омега-9, співвідношення яких чудово підходять для людини;
____________________


- Конопля містить йод, хром, срібло, літій, а також велику кількість клітковини та вітамінів А, Е, С;


- Вживання насіння коноплі знижує рівень холестерину та цукру в крові;


- Конопля покращить роботу нирок, печінки та сечового міхура;


- Необхідно вживати коноплю при інтоксикації організму, імунодефіциті, дисбактеріозі;


- Конопля допоможе при фібріомі та ендометріозі;


- Конопля має протизапальний, пом’якшувальний та заспокійливий ефект. Допомагає знизити больові синдроми;


- Конопляні настої рекомендують при ревматизмі, фурункулах та набряках;


- Також відвар із насіння коноплі допоможе вилікувати сильний кашель та цистит;


- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.


Підходить всім, хто стежить за своїм здоров’ям та красою, дітям, спортсменам, вегетаріанцям, діабетикам, людям із серцево-судинними захворюваннями, з алергією на глютен та людям із зайвою вагою


Обов'язково регулярно прибирайте в кухні з використанням оцту, мильних горіхів, розчином оцту, соди + кілька крапель ефірної олії лаванди. Тара для продуктів повинна бути чиста та суха !

Ці прості правила допоможуть вберегти Ваші продукти від шкідників.

Поради щодо зберігання насіння, шротів, сухофруктів тощо.

 

Для того щоб захистити улюблені продукти від молі та жучків достатньо їх правильно зберігати.

Ми зібрали найважливіші поради щодо цього питання. Прочитайте, будь ласка, уважно та намагайтесь максимально притримуватись наведених порад.

 

1. Обов'язково пересипайте кожен товар, який отримуєте з паперового чи пластикового упакування ( зерна, шроти, бобові, насіння, висівки, сушеності, сухофрукти, чаї, борошно, пастили) в скляні або пластикові ємності та щільно закривайте їх кришками.

 

2. Сухофрукти: в ідеалі сухофрукти повинні зберігатися при температурі +10 С. Якщо забезпечити таку температуру неможливо, зберігайте сухофрукти в скляних банках, що щільно закриваються в кухонних шафках. Поставте поряд з баночкою сільничку, оскільки сіль поглинає вологу, яку дуже люблять цвіль і жучки. 

Головне, щоб тара для зберігання сушки не мала отворів і щілин через які можуть потрапити шкідники.

Якщо ж така прикрість сталася, покладіть сухофрукти в духовку або на сильний мороз. Основна маса комах не витримує температур вище +60С і нижче -20С.

 

3. Сушені фрукти та овочі: найкраще зберігати герметично-запакованими, оскільки вони легко вбирають в себе всі запахи. Також зберігайте їх в темному сухому місці, бо через попадання прямого сонячного світла відбувається потемніння продуктів і втрата аромату. 

Груші та сливи найкраще зберігати в полотняних мішечках, які необхідно підвісити в сухому та добре провітреному приміщенні.

 

4. Чаї: пересипайте чай в скляні ємкості, які щільно закриваються. Таким чином чай збереже свій аромат і не вбиратиме сторонні запахи. Зберігайте чай в темному, теплому сухому місці. Не варто наповнювати щільно чай в банку, дайте йому "повітря".

 

5. Борошно, крупи, бобові, шроти, манка: просійте або переберіть продукти відразу після купівлі. Не зберігайте ці продукти в целофанових пакетах. Відсутність повітря + тепло + волога - ідеальне середовище для комах. Найкраще зберігати банки з крупами та борошном - нижні полиці, де сухо та прохолодно. 
Щоб відлякати жучків зазадлегідь, обробіть полиці оцтом.

Притримуйтесь цих правил і щодо інших продуктів, адже міль може завестись і в горіхах, і в спеціях, шоколаді тощо.

 

Обов'язково регулярно прибирайте в кухні з використанням оцту, мильних горіхів, розчином оцту, соди + кілька крапель ефірної олії лаванди. Тара для продуктів повинна бути чиста та суха !

 

Ці прості правила допоможуть вберегти Ваші продукти від шкідників.



Більше про коноплю у Вікіпедії: https://goo.gl/ZgTekr


Конопляне молочко

Інгредієнти:


  1. Насіння хемп нелущене — 150 г;

  2. Вода — 1 л;

  3. Ванілін — ⅓ ч.л.

Приготування:


Помістіть насіння у чашу блендера для коктейлів і додайте невелику кількість води (приблизно 100-200 мл) та ванілін. Збивайте насіння до однорідності (приблизно 30 сек., до 1 хв.). Після цього поступово доливайте у блендер всю воду. Збивайте до утворення однорідного білого молочка. Тривале збивання сприяє утворенню однорідної емульсії, що не даватиме молочку розшаровуватись коли стоятиме.

Візьміть глибоку миску, друшляк та клаптик марлі складений вдвоє такого розміру, щоб він повністю вистеляв поверхню друшляка.
Процідіть молочко через друшляк з марлею і добре витисніть всю рідину склавши та скручуючи марлю. Молочко перелийте у пляшку та зберігайте в холодильнику до 5 днів.
Утворений шрот коноплі можна додавати у невеликій кількості до випічки так каш. Це полегшуватиме перетравлювання мучних виробів та круп.
Смачного!

Написати відгук
Відгуки про товар (23)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.