Насіння хемп лущене (подрібнене)
Насіння хемп лущене (подрібнене)Насіння хемп лущене (подрібнене)Насіння хемп лущене (подрібнене)

Насіння хемп лущене (подрібнене)


73 грн/ 100 г
100 г
+ -
Є в наявності
Насіння конопель лущене (подрібнене)/ Україна
на 100г: білки - 20,1 г, жири - 32,5 г, вуглеводи - 24,7 г. Калорійність: 372,9 кКал.
12 місяців


  • Насіння хемп (коноплі) лущене подрібнене - унікальне джерело протеїнів та природного каротину;
  • Насіння хемп не містить психоактивних речовин;
  • Вживання насіння покращує стан імунної системи;
  • Додавайте в салати, випічку, перші страви тощо;
  • Насіння хемп містить всі незамінні амінокислоти, необхідні для людського організму, жирні кислоти Омега-3, Омега-6 та Омега-9, співвідношення яких чудово підходять для людини;
____________________


- Насіння хемп (коноплі) містить йод, хром, срібло, літій, а також велику кількість клітковини та вітамінів А, Е, С;


- Вживання насіння знижує рівень холестерину та цукру в крові;


- Насіння хемп (коноплі) покращить роботу нирок, печінки та сечового міхура;


- Необхідно вживати коноплю при інтоксикації організму, імунодефіциті, дисбактеріозі;


- Насіння хемп (коноплі) допоможе при фібріомі та ендометріозі;


- Конопля має протизапальний, пом’якшувальний та заспокійливий ефект. Допомагає знизити больові синдроми;


- Конопляні настої рекомендують при ревматизмі, фурункулах та набряках;


- Також відвар із насіння хепм (коноплі) допоможе вилікувати сильний кашель та цистит;


- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.


Підходить всім, хто стежить за своїм здоров’ям та красою, дітям, спортсменам, вегетаріанцям, діабетикам, людям із серцево-судинними захворюваннями, з алергією на глютен та людям із зайвою вагою



Поради щодо зберігання насіння, шротів, сухофруктів тощо.

 

Для того щоб захистити улюблені продукти від молі та жучків достатньо їх правильно зберігати.

Ми зібрали найважливіші поради щодо цього питання. Прочитайте, будь ласка, уважно та намагайтесь максимально притримуватись наведених порад.

 

1. Обов'язково пересипайте кожен товар, який отримуєте з паперового чи пластикового упакування ( зерна, шроти, бобові, насіння, висівки, сушеності, сухофрукти, чаї, борошно, пастили) в скляні або пластикові ємності та щільно закривайте їх кришками.

 

2. Сухофрукти: в ідеалі сухофрукти повинні зберігатися при температурі +10 С. Якщо забезпечити таку температуру неможливо, зберігайте сухофрукти в скляних банках, що щільно закриваються в кухонних шафках. Поставте поряд з баночкою сільничку, оскільки сіль поглинає вологу, яку дуже люблять цвіль і жучки. 

Головне, щоб тара для зберігання сушки не мала отворів і щілин через які можуть потрапити шкідники.

Якщо ж така прикрість сталася, покладіть сухофрукти в духовку або на сильний мороз. Основна маса комах не витримує температур вище +60С і нижче -20С.

 

3. Сушені фрукти та овочі: найкраще зберігати герметично-запакованими, оскільки вони легко вбирають в себе всі запахи. Також зберігайте їх в темному сухому місці, бо через попадання прямого сонячного світла відбувається потемніння продуктів і втрата аромату. 

Груші та сливи найкраще зберігати в полотняних мішечках, які необхідно підвісити в сухому та добре провітреному приміщенні.

 

4. Чаї: пересипайте чай в скляні ємкості, які щільно закриваються. Таким чином чай збереже свій аромат і не вбиратиме сторонні запахи. Зберігайте чай в темному, теплому сухому місці. Не варто наповнювати щільно чай в банку, дайте йому "повітря".

 

5. Борошно, крупи, бобові, шроти, манка: просійте або переберіть продукти відразу після купівлі. Не зберігайте ці продукти в целофанових пакетах. Відсутність повітря + тепло + волога - ідеальне середовище для комах. Найкраще зберігати банки з крупами та борошном - нижні полиці, де сухо та прохолодно. 
Щоб відлякати жучків зазадлегідь, обробіть полиці оцтом.

Притримуйтесь цих правил і щодо інших продуктів, адже міль може завестись і в горіхах, і в спеціях, шоколаді тощо.

 

Обов'язково регулярно прибирайте в кухні з використанням оцту, мильних горіхів, розчином оцту, соди + кілька крапель ефірної олії лаванди. Тара для продуктів повинна бути чиста та суха !

 

Ці прості правила допоможуть вберегти Ваші продукти від шкідників.



Більше про коноплю у Вікіпедії: https://goo.gl/ZgTekr



Конопляні матча десертики

Інгредієнти:


Основа коржа:

  1. Грецький горіх — ¾ склянки;

  2. Насіння хемп лущене— ¼ склянки;

  3. Фініки — 1 склянка;

Крем:

  1. Кеш’ю — 3/4 склянка;

  2. Насіння хемп лущене — 1 склянка;

  3. Кокосова олія — ¾ склянки;

  4. Матча (маття) — 2 ст.л.;

  5. Сік лимона — ¼ склянки;

  6. Сироп, мед чи інший підсолоджувач — ½ склянки;

Поливка:

  1. Кокосова олія — 3 ст.л.;

  2. Какао порошок — 2 ст.л.;

  3. Сироп чи мед — 2 ч.л.

Приготування:


Замочіть фініки у теплій воді на 15-20 хв. та добре промийте. Видаліть з них кісточки та помістіть у подрібнювач разом з горіхами та насінням для коржів. Взбивайте до утворення однорідного тіста.

Викладіть утворену масу на дно форм для кексів.

Приготуйте крем. Збийте у високій чаші блендера всі інгредієнти до однорідності. Якщо маса буде загуста, можна додати ще кокосової олії, щоб добре взбити все. Розлийте утворений крем у формочки і поставте у морозильник на 30 хв., щоб крем застиг.

За цей час приготуйте поливку. Розтопіть кокосову олію, додайте какао порошок та підсолоджувач. Ретельно вимішайте, щоб не утворювались комочки.
Охолоджені кексики дістаньте з морозильника та полийте зверху шоколадом.
Готово!
Подавайте охолодженими.


Найкраще вживати у першій половині дня.

Написати відгук
Відгуки про товар (5)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.