Насіння хемп лущене
Насіння хемп лущенеНасіння хемп лущенеНасіння хемп лущене

Насіння хемп лущене


80 грн/ 100 г
100 г
+ -
Є в наявності
Насіння конопель лущене/ Україна
на 100г: білки - 20,1 г, жири - 32,5 г, вуглеводи - 24,7 г. Калорійність: 372,9 кКал.
12 місяців

  • Хемп насіння (коноплі) - унікальне джерело протеїнів та природного каротину;
  • Насіння не містить психоактивних речовин;
  • Вживання насіння хемп покращує стан імунної системи;
  • Додавайте в салати, випічку, перші страви тощо;
  • Насіння хемп (коноплі) містить всі незамінні амінокислоти, необхідні для людського організму, жирні кислоти Омега-3, Омега-6 та Омега-9, співвідношення яких чудово підходять для людини;
____________________


- Насіння хемп (коноплі) містить йод, хром, срібло, літій, а також велику кількість клітковини та вітамінів А, Е, С;


- Вживання насіння хемп знижує рівень холестерину та цукру в крові;


- Насіння хемп покращить роботу нирок, печінки та сечового міхура;


- Необхідно вживати коноплю при інтоксикації організму, імунодефіциті, дисбактеріозі;


- Насіння хемп допоможе при фібріомі та ендометріозі;


- Насіння хемп має протизапальний, пом’якшувальний та заспокійливий ефект. Допомагає знизити больові синдроми;


- Настої з насіння рекомендують при ревматизмі, фурункулах та набряках;


- Також відвар із насіння коноплі допоможе вилікувати сильний кашель та цистит;


- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.


Підходить всім, хто стежить за своїм здоров’ям та красою, дітям, спортсменам, вегетаріанцям, діабетикам, людям із серцево-судинними захворюваннями, з алергією на глютен та людям із зайвою вагою



Конопляні крекери

Інгредієнти:

  1. Горіхового борошна — 60 г (використовуйте мелений горіх або шрот від молочка);

  2. Насіння льону — 55 г;

  3. Насіння коноплі лущене — 2 ст.л. (30 г);

  4. Кокосовий (або інший) шрот — 1 ст.л. (10г);

  5. Сіль гімалайська рожева — ¼ ч.л. (або за смаком);

  6. Кокосова олія — 2 ст.л.;

  7. Яєчний білок — з 1-го яйця (не обов’язково).


Приготування:
Нагрійте духовку до 150 °C. Змішайте у мисці всі сухі інгредієнти. Додайте розтоплену кокосову олію та яйєчний білок (або 30-40 мл теплої води). Та замішайте пластичне тісто спершу ложкою, а потім руками. Розкатайте тісто між двома листами пергаментного паперу та можете нарізати квадратами чи будь якою іншою довільною формою. Можна за бажанням посипати крекери зверху додатково сіллю.
Випікайте протягом 30 хв. або до повного висихання (щоб були хрусткими). Остудіть та зберігайте в герметичній тарі, щоб зберегти хрускість.

Смачного!

Чудово поєднується з салатами, супами, соусами та твердими сирами.

Написати відгук
Відгуки про товар (7)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.