Манна з насіння хемп
Манна з насіння хемпМанна з насіння хемпМанна з насіння хемп

Манна з насіння хемп

Львів


30 грн/ 100 г
100 г
+ -
Очікується
Манна конопляна; Україна
на 100г: білки - 20,1 г, жири - 32,5 г, вуглеводи - 24,7 г. Калорійність: 372,9 кКал.
12 місяців

  •  Манна конопляна є дуже цінним продуктом харчування. Володіючи високою біологічною і харчовою цінністю, воно широко застосовується людьми, які піклуються про своє здоров'я.
  • Має темний зеленувато-коричневий колір і приємний горіховий смак, за текстурою грубіше пшеничного борошна;
  • Конопляна манна - унікальне джерело протеїнів та природного каротину;
  • Манна конопляна не містить психоактивних речовин;
  • Вживання конопляної манни покращує стан імунної системи;
  • Додавайте в зелені коктейлі, рослинне молоко, салати, випічку тощо;
  • З конопляної манни можна готувати різноманітні сироїдні солодощі, халву, пасти;
  • Конопляна манна містить всі незамінні амінокислоти, необхідні для людського організму, жирні кислоти Омега-3, Омега-6 та Омега-9, співвідношення яких чудово підходять для людини;
____________________


- Конопляна манна містить йод, хром, срібло, літій, а також велику кількість клітковини та вітамінів А, Е, С;


- Вживання конопляної манни знижує рівень холестерину та цукру в крові;


- Конопляна манна покращить роботу нирок, печінки та сечового міхура;


- Необхідно вживати конопляну манну при інтоксикації організму, імунодефіциті, дисбактеріозі;


- Конопляна манна допоможе при фібріомі та ендометріозі;


- Конопляна манна має протизапальний, пом’якшувальний та заспокійливий ефект. Допомагає знизити больові синдроми;



- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.


Підходить всім, хто стежить за своїм здоров’ям та красою, дітям, спортсменам, вегетаріанцям, діабетикам, людям із серцево-судинними захворюваннями, з алергією на глютен та людям із зайвою вагою


Шокохемп паста

Інгредієнти:


  1. Манна з насіння хемп — 1 ½ склянки;

  2. Кокосова олія — 3 ст.л.;

  3. Какао порошок — 2 ст.л.;

  4. Мед — 2 ст.л.;

  5. Кориця — 1 ½ ч.л.;

  6. Сіль — щіпка.

Приготування:


Помістіть всі інгредієнти, крім кокосової олії в чашу блендера та взбийте на високій швидкості. Кокосову олію розтопіть на водяній бані та поступово вливаючи до основної маси взбивайте все до однорідності.

Готово!

Найкраще подавати охолодженим. І вживати в першій половині дня.

Написати відгук
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.