Фруктовий мікс
Фруктовий міксФруктовий мікс

Фруктовий мікс


30 грн/ 100 г
100 г
+ -
Під замовлення (1 доба)
Ягоди годжі, курага, інжир, фініки, журавлина, темні та світлі родзинки
на 100г продукту: білки - 3,73г, жири - 0,43г, вуглеводи - 60,12г. Калорійність - 232,1 Ккал.
6 місяців

  • Фруктовий мікс - це ягоди годжі, курага, темні та світлі родзинки, інжир, журавлина і фініки;
  • Фруктовий мікс є чудовим вітамінним джерелом та найкращим замінником солодощів;
  • Фруктовий мікс допоможе вилікувати анемію, нормалізувати тиск, покращити роботу серця та шлунку; 
  • Фруктовий мікс - це ідеальний варіант для “перекусу”, який можна завжди носити з собою. Беріть суміш у походи, додавайте у вівсянку, замочуйте та готуйте з неї корисні солодощі;

______________________


- Ягоди годжі допоможуть схуднути, покращать зір, вилікують анемію, зміцнять серцевий м`яз, оздоровлять печінку та нирки;


- Курага допоможе покращити зір, підвищити гемоглобін (особливо рекомендується вагітним), нормалізувати тиск та вивести з організму токсини;


- Темні родзинки - чудовий антиоксидант та профілактика онкологічних захворювань. Покращують травлення та загальний стан організму;


- Світлі родзинки допоможуть при нервових розладах, проблемах зі шлунком та серцево-судинних захворюваннях;


- Інжир понижує артеріальний тиск, покращує роботу серця, очищує судини та капіляри;


- Фініки - ідеальний замінник солодощів, які ще й наситять організм білком, вітамінами (А, В (В1, В2, В6), Е та мінералами;


- Журавлина - №1 для профілактики застудних захворювань, є природним антибіотиком, зупиняє розвиток ракових клітин;


- Сухофрукти надзвичайно корисні, проте калорійні, тому їх варто вживати в помірних кількостях;


- Радимо завжди промивати і замочувати всі сухофрукти перед вживанням. Не важливо де Ви їх купили, вони завжди потребують замочування (мінімум 10-15 хвилин);


- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

_______________________________________

 

Поради щодо зберігання насіння, шротів, сухофруктів тощо.

 

Для того щоб захистити улюблені продукти від молі та жучків достатньо їх правильно зберігати.

Ми зібрали найважливіші поради щодо цього питання. Прочитайте, будь ласка, уважно та намагайтесь максимально притримуватись наведених порад.

 

1. Обов'язково пересипайте кожен товар, який отримуєте з паперового чи пластикового упакування ( зерна, шроти, бобові, насіння, висівки, сушеності, сухофрукти, чаї, борошно, пастили) в скляні або пластикові ємності та щільно закривайте їх кришками.

 

2. Сухофрукти: в ідеалі сухофрукти повинні зберігатися при температурі +10 С. Якщо забезпечити таку температуру неможливо, зберігайте сухофрукти в скляних банках, що щільно закриваються в кухонних шафках. Поставте поряд з баночкою сільничку, оскільки сіль поглинає вологу, яку дуже люблять цвіль і жучки. 

Головне, щоб тара для зберігання сушки не мала отворів і щілин через які можуть потрапити шкідники.

Якщо ж така прикрість сталася, покладіть сухофрукти в духовку або на сильний мороз. Основна маса комах не витримує температур вище +60С і нижче -20С.

 

3. Сушені фрукти та овочі: найкраще зберігати герметично-запакованими, оскільки вони легко вбирають в себе всі запахи. Також зберігайте їх в темному сухому місці, бо через попадання прямого сонячного світла відбувається потемніння продуктів і втрата аромату. 

Груші та сливи найкраще зберігати в полотняних мішечках, які необхідно підвісити в сухому та добре провітреному приміщенні.

 

4. Чаї: пересипайте чай в скляні ємкості, які щільно закриваються. Таким чином чай збереже свій аромат і не вбиратиме сторонні запахи. Зберігайте чай в темному, теплому сухому місці. Не варто наповнювати щільно чай в банку, дайте йому "повітря".

 

5. Борошно, крупи, бобові, шроти, манка: просійте або переберіть продукти відразу після купівлі. Не зберігайте ці продукти в целофанових пакетах. Відсутність повітря + тепло + волога - ідеальне середовище для комах. Найкраще зберігати банки з крупами та борошном - нижні полиці, де сухо та прохолодно. 
Щоб відлякати жучків зазадлегідь, обробіть полиці оцтом.

Притримуйтесь цих правил і щодо інших продуктів, адже міль може завестись і в горіхах, і в спеціях, шоколаді тощо.

 

Обов'язково регулярно прибирайте в кухні з використанням оцту, мильних горіхів, розчином оцту, соди + кілька крапель ефірної олії лаванди. Тара для продуктів повинна бути чиста та суха !

 

Ці прості правила допоможуть вберегти Ваші продукти від шкідників.


Написати відгук
Відгуки про товар
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.