Горіховий мікс
Горіховий міксГоріховий мікс

Горіховий мікс

Львів


58 грн/ 100 г
100 г
+ -
Під замовлення (1 доба)
Мигдаль, грецький горіх, кедровий горіх, кеш’ю, фундук
на 100г продукту: білки - 16,77г, жири - 57,13г, вуглеводи - 11,01г. Калорійність - 613,2 Ккал.
12 місяців

  • Горіховий мікс - це мигдаль, грецький та кедровий горіхи, кеш’ю і фундук; 
  • Горіховий мікс є чудовим джерелом білка. Вживання горіхів допоможе покращити розумову діяльність, зміцнити імунітет та наситити організм необхідними корисними жирами та мінералами;
  • Горіховий мікс - це ідеальний варіант для “перекусу”, який можна завжди носити з собою;
  • Беріть горіховий мікс в походи, додавайте у салати, вівсянку, замочуйте та готуйте з нього корисні солодощі;

____________________


- Щоб зміцнити пам’ять та покращити роботу мозку необхідно щодня вживати грецькі горіхи. Також, грецькі горіхи допоможуть нормалізувати гормональний фон у жінок та полегшити симптоми ПМС;


- Щоденне вживання мигдалю допоможе покращити зір, вилікувати безсоння, зміцнити сон, вивести жовч та очистити кров;


- Кеш’ю допоможе знизити рівень холестерину в крові, зміцнити серцевий м’яз, покращити стан зубів та підвищити розумову діяльність;


- Фундук надзвичайно корисний  годуючим матерям та діабетикам. Допоможе при хронічній втомі, зміцнить імунітет, сприятиме виведенню каменів із нирок;


- Кедрові горішки - носії цінних жиророзщеплювальних вітамінів Е, Р, дуже важливих і незамінних для забезпечення повноцінної спадковості


- Не зловживайте горіхами. Часто вони можуть викликати алергічні реакції або важкість у шлунку;


- Не варто вживати більше ніж 30г горіхів на день;


- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.


 

Поради щодо зберігання насіння, шротів, сухофруктів тощо.

 

Для того щоб захистити улюблені продукти від молі та жучків достатньо їх правильно зберігати.

Ми зібрали найважливіші поради щодо цього питання. Прочитайте, будь ласка, уважно та намагайтесь максимально притримуватись наведених порад.

 

1. Обов'язково пересипайте кожен товар, який отримуєте з паперового чи пластикового упакування ( зерна, шроти, бобові, насіння, висівки, сушеності, сухофрукти, чаї, борошно, пастили) в скляні або пластикові ємності та щільно закривайте їх кришками.

 

2. Сухофрукти: в ідеалі сухофрукти повинні зберігатися при температурі +10 С. Якщо забезпечити таку температуру неможливо, зберігайте сухофрукти в скляних банках, що щільно закриваються в кухонних шафках. Поставте поряд з баночкою сільничку, оскільки сіль поглинає вологу, яку дуже люблять цвіль і жучки. 

Головне, щоб тара для зберігання сушки не мала отворів і щілин через які можуть потрапити шкідники.

Якщо ж така прикрість сталася, покладіть сухофрукти в духовку або на сильний мороз. Основна маса комах не витримує температур вище +60С і нижче -20С.

 

3. Сушені фрукти та овочі: найкраще зберігати герметично-запакованими, оскільки вони легко вбирають в себе всі запахи. Також зберігайте їх в темному сухому місці, бо через попадання прямого сонячного світла відбувається потемніння продуктів і втрата аромату. 

Груші та сливи найкраще зберігати в полотняних мішечках, які необхідно підвісити в сухому та добре провітреному приміщенні.

 

4. Чаї: пересипайте чай в скляні ємкості, які щільно закриваються. Таким чином чай збереже свій аромат і не вбиратиме сторонні запахи. Зберігайте чай в темному, теплому сухому місці. Не варто наповнювати щільно чай в банку, дайте йому "повітря".

 

5. Борошно, крупи, бобові, шроти, манка: просійте або переберіть продукти відразу після купівлі. Не зберігайте ці продукти в целофанових пакетах. Відсутність повітря + тепло + волога - ідеальне середовище для комах. Найкраще зберігати банки з крупами та борошном - нижні полиці, де сухо та прохолодно. 
Щоб відлякати жучків зазадлегідь, обробіть полиці оцтом.

Притримуйтесь цих правил і щодо інших продуктів, адже міль може завестись і в горіхах, і в спеціях, шоколаді тощо.

 

Обов'язково регулярно прибирайте в кухні з використанням оцту, мильних горіхів, розчином оцту, соди + кілька крапель ефірної олії лаванди. Тара для продуктів повинна бути чиста та суха !

 

Ці прості правила допоможуть вберегти Ваші продукти від шкідників.


Будь-яке насіння чи горіхи рекомендується замочувати у воді на 5-6 год або на ніч. Після чого їх бажано вживати ретельно розжовуючи. Це сприятиме максимально доброму засвоюванню їх у нашому організмі. Якщо ж такої можливості немає, то також корисним буде розмелювати їх сухими у кавомолці і вживати самостійно чи додавати у різні страви, салати каші тощо.


Написати відгук
(9)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.