Толокно пшеничне
Толокно пшеничне

Толокно пшеничне

Львів


23 грн/ 400 г
400 г
+ -
Очікується
Пшениця Україна
на 100 г: білки - 11,5 г, жири - 2,2 г, вуглеводи - 55,8 г. Калорійність: 298 Ккал.
4 місяці

  • Толокно - це пророщені та висушені цільні зерна, які подрібнюються шляхом товчення їх у дерев'яній “ступці”. 
  • Толокно - унікальний продукт, який використовується в кулінарії, косметології та в лікувальних цілях
  • Ідеальний компонент для тих, хто слідкує за фігурою та притримується дієти;
  • Лише 1 ч. л. продукту в день забезпечує організм 20% білка, а 2 чайних ложки – здатні знизити рівень холестерину на 7-10%;
  • Пшеничне толокно - антиоксидант і антидепресант; 
___________________



- Вживання толокна допоможе вивести жир та токсини з організму, пришвидшить обмін речовин та покращить роботу травної системи;


- Щоб підтримувати вагу в нормальному стані достатньо просто включити толокно у свій щоденний раціон (у вигляді каші, додатків до страв тощо);


- Вживання толокна сприяє регенерації клітин в організмі;


- Толокно перешкоджає утворенню пухлин та допомагає очистити судини;


- Регулярне вживання толокна покращить стан шкіри, волосся та нігтів;


- На основі толокна Ви можете виготовити домашні маски та скраби для обличчя;


- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.
__________________


47. Швидке печиво з толокна

Інгредієнти:

  1. Толокно пшеничне — 1 склянка;

  2. Борошно вівсяне цільнозернове — 1 склянка;

  3. Фініки — 150 г;

  4. Оливкова (або кокосова олія) — 5 ст.л.;

  5. Харчова сода — 2 ч.л.;

  6. Вода або молоко — склянки;

Приготування:

Замочіть фініки у теплій воді на 15-20 хв, промийте та відділіть кісточки. Вимішайте у мисці толокно, борошно та харчову соду. Взбийте фініки з невеликою кількістю води/молока у блендері до однорідності. Як варіант, фініки можна просто дрібно нарізати ножем і домішати до тіста. З’єднайте всі інгредієнти в мисці, вимішайте пластичне тісто. Розігрійте духовку до 180 град. Сформуйте печиво та випікайте на пергаментному папері чи килимку для випікання 15-20 хв.
Смачного!
Найкраще вживати у першій половині дня.

Написати відгук
(1)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.