Толокно вівсяне
Толокно вівсянеТолокно вівсянеТолокно вівсяне

Толокно вівсяне


21 грн/ 400 г
400 г
+ -
Є в наявності
Овес / Україна
на 100 г: білки - 12,2 г, жири - 5,8 г, вуглеводи - 68,3 г. Калорійність: 357 Ккал.
4 місяці

  • Толокно - це пророщені та висушені цільні зерна вівса, які подрібнюються шляхом товчення їх у дерев'яній “ступці”. 
  • Вівсяне толокно - унікальний продукт, який використовується в кулінарії, косметології та в лікувальних цілях
  • Ідеальний компонент для тих, хто слідкує за фігурою та притримується дієти;
  • Лише 1 ч. л. продукту в день забезпечує організм 20% білка, а 2 чайних ложки – здатні знизити рівень холестерину на 7-10%;
  • Вівсяне толокно - антиоксидант і антидепресант; 
___________________


- Вживання вівсяного толокна допоможе вивести жир та токсини з організму, пришвидшить обмін речовин та покращить роботу травної системи;


- Щоб підтримувати вагу в нормальному стані достатньо просто включити толокно у свій щоденний раціон (у вигляді каші, додатків до страв тощо);


- Вівсяне толокно позитивно впливає на імунну та ендокринну системи;


- Вживання толокна сприяє регенерації клітин в організмі;


- Толокно перешкоджає утворенню пухлин та допомагає очистити судини;


- Регулярне вживання вівсяного толокна покращить стан шкіри, волосся та нігтів;


- Вівсяне толокно допоможе зміцнити пам'ять та подолати стрес;


- На основі вівсяного толокна Ви можете виготовити домашні маски та скраби для обличчя;


- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.
__________________

Поради щодо зберігання насіння, шротів, сухофруктів тощо.

 

Для того щоб захистити улюблені продукти від молі та жучків достатньо їх правильно зберігати.

Ми зібрали найважливіші поради щодо цього питання. Прочитайте, будь ласка, уважно та намагайтесь максимально притримуватись наведених порад.

 

1. Обов'язково пересипайте кожен товар, який отримуєте з паперового чи пластикового упакування ( зерна, шроти, бобові, насіння, висівки, сушеності, сухофрукти, чаї, борошно, пастили) в скляні або пластикові ємності та щільно закривайте їх кришками.

 

2. Сухофрукти: в ідеалі сухофрукти повинні зберігатися при температурі +10 С. Якщо забезпечити таку температуру неможливо, зберігайте сухофрукти в скляних банках, що щільно закриваються в кухонних шафках. Поставте поряд з баночкою сільничку, оскільки сіль поглинає вологу, яку дуже люблять цвіль і жучки. 

Головне, щоб тара для зберігання сушки не мала отворів і щілин через які можуть потрапити шкідники.

Якщо ж така прикрість сталася, покладіть сухофрукти в духовку або на сильний мороз. Основна маса комах не витримує температур вище +60С і нижче -20С.

 

3. Сушені фрукти та овочі: найкраще зберігати герметично-запакованими, оскільки вони легко вбирають в себе всі запахи. Також зберігайте їх в темному сухому місці, бо через попадання прямого сонячного світла відбувається потемніння продуктів і втрата аромату. 

Груші та сливи найкраще зберігати в полотняних мішечках, які необхідно підвісити в сухому та добре провітреному приміщенні.

 

4. Чаї: пересипайте чай в скляні ємкості, які щільно закриваються. Таким чином чай збереже свій аромат і не вбиратиме сторонні запахи. Зберігайте чай в темному, теплому сухому місці. Не варто наповнювати щільно чай в банку, дайте йому "повітря".

 

5. Борошно, крупи, бобові, шроти, манка: просійте або переберіть продукти відразу після купівлі. Не зберігайте ці продукти в целофанових пакетах. Відсутність повітря + тепло + волога - ідеальне середовище для комах. Найкраще зберігати банки з крупами та борошном - нижні полиці, де сухо та прохолодно. 
Щоб відлякати жучків зазадлегідь, обробіть полиці оцтом.

Притримуйтесь цих правил і щодо інших продуктів, адже міль може завестись і в горіхах, і в спеціях, шоколаді тощо.

 

Обов'язково регулярно прибирайте в кухні з використанням оцту, мильних горіхів, розчином оцту, соди + кілька крапель ефірної олії лаванди. Тара для продуктів повинна бути чиста та суха !

 

Ці прості правила допоможуть вберегти Ваші продукти від шкідників.

Толокно із журавлиною


Інгредієнти:


  1. Журавлина свіжа чи заморожена — 250-300 г;

    Мед — 2-4 ст.л.;
    Толокно вівсяне — 100 г.


Приготування:
Взбийте всі інгредієнти в блендері до однорідності. Вітамінна каша готова! Для різноманітності можна замінити журавлину іншими ягодами чи сочними фруктами.
Смачного!
Вживайте у будь який час протягом дня. Чудово підходить для дитячого та спортивного харчування.

Написати відгук
Відгуки про товар (15)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.