Петрушка
Петрушка

Петрушка


18 грн/ 100 г
100 г
+ -
Закінчується
Петрушка / Україна
на 100 г: білків - 22.4, жирів - 4.4, вуглеводів - 21.2. Калорійність - 276 Ккал.
12 місяців

  • Серед прянощів петрушка сушена займає одне з провідних місць;
  • Вона допоможе відновити зір, зміцнити імунітет, продовжити молодість, а також схуднути й оздоровитися;
  • Пряно-горіховий аромат петрушки, її приємний смак з легкою гіркуватістю відмінно поєднуються зі свіжими та приготованими овочами; 
  • Часто з петрушки готують відвари, що поліпшують мозкову активність і допомагають у вирішенні деяких сексуальних проблем;
  • Для досягнення потрібного ефекту відвар з петрушки слід приймати регулярно;
  • Маски та тоніки для шкіри з петрушки ефективно живлять і тонізують шкіру, проводять профілактику старіння.
__________________________________________________________________________


- У петрушці міститься багато корисних речовин, таких як фосфор, калій, селен, вітаміни групи В, аскорбінова кислота (вітамін С), вміст якого набагато вищий, ніж у лимоні;


- Петрушку рекомендують людям, які мають проблеми з яснами і травленням;


- Петрушка зміцнює імунну систему та сприяє нормалізації обміну речовин організму;


- Корисні властивості петрушки допомагають при депресії, сприяють відновленню сил та енергії;


- Також петрушку варто вживати людям, що страждають виразкою шлунка, гастритами й анорексією;


- Чоловіки з допомогою петрушки можуть боротися із симптомами похмілля, а завдяки тому, що петрушка вкрай потужний афродизіяк, вона приводить в норму потенцію і нормалізує статевий потяг.


- Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильного нагрівання. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це збереже їх від змішування з ароматами і від попадання вологи;


- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

__________________________________________________________________________


Дізнайтесь більше про петрушку: uk.wikipedia.org  


Стаття від "Смак Життя"Прянощі - це природні ліки

Суп з овочів – зимовий рецепт


Інгредієнти:

  1. Брюссельська капуста - 100 г;

  2. Горошок - 100 г;

  3. Квасоля стручкова - 100 г;

  4. Картопля - 1 шт;

  5. Морква - 1 шт;

  6. Цибуля - 1 шт;

  7. Часник - 1 зубчик;

  8. Петрушка і кріп - по дрібці;

  9. Сіль, перець чорний мелений, лавровий лист - за смаком.


Приготування:

Очистіть цибулю, моркву і картоплю. Цибулю наріжте великою соломкою. Морквину і картоплю можна нарізати досить великими кубиками

Налийте в каструлю 1 л води. Якщо заморожені овочі, краще кинути в ще холодну воду. Якщо кинути в окріп, найвірогідніше оболонка горошку і квасолі просто лопне, а окріп охолоне і його все одно доведеться довести до кипіння. Відразу ж додайте нарізану морквину. Доведіть суп до кипіння і варіть овочі 10 хв. Додайте в суп з овочів нарізану цибулю і картоплю. Посоліть і поперчіть за смаком, додайте один лавровий листок.

Після розм`якшення картоплі варіть суп ще 10 хв і тільки після цього додайте брюссельську капусту і нарізаний ножем очищений зубчик часнику. Витягніть з супу лавровий листок. Варіть суп до готовності, це приблизно ще 8-10 хв.

Готовий суп розлийте по тарілкам і посипте петрушкою і кропом.

Подавайте суп тільки гарячим.

Можна подати до супу свіжі домашні грінки.
Смачного!

Чудово підходить для будь якого прийому їжі.


Котлети з машу

Інгредіенти:

1. Маш  — 1 скл.;

2. Рисове борошно (можна замінити на будь-яке інше)  — ½ скл.;

3. Цибулина — 1 шт.;

4. Морква — 1 шт.;

5. Зелень за смаком (кріп і петрушка) 2 ч.л.;

6. Кокосова олія — 2 ст.л.;

7. Сіль— 1 ч.л.;

8. Гарам масала — 1 ч.л.;


Приготування:

Склянку машу заливаємо на ніч водою.

Промиваємо маш і подрібнюємо всі інгредієнти в блендері

Ложкою викладаємо на гарячу сковорідку і обсмажуємо на середньому вогні.
Смачного!
Найкраще готувати в обідній час.

Написати відгук
Відгуки про товар
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.