Кріп
Кріп

Кріп


17 грн/ 100 г
100 г
+ -
Є в наявності
Кріп / Єгипет
на 100 г: білків - 2.5 г, жирів - 0.5 г, вуглеводів - 6.3 г. Калорійність - 40,0 Ккал.
12 місяців

  • Кріп - пряна трава із сильним, приємним смаком і ароматом;
  • Сушений кріп використовується в кулінарії для ароматизації страв;
  • Він надає присмаку супам, соусам, стравам з грибів;
  • Сушена зелень кропу, настояна в окропі, - один з кращих засобів для освітлення веснянок у підлітків і пігментних плям у вагітних;
  • Багатьом відома «кропова вода», яку дають дітям при газоутворенні у кишківнику;
  • Сушений кріп медики та дієтологи рекомендують включати до щоденного раціону як профілактичний засіб та як засіб для лікування багатьох хвороб.
__________________________________________________________________________


- Кріп покращує роботу травних залоз і всього ШКТ;


- Усуває здуття живота і запори, підвищує апетит, допомагає нормалізувати обмін речовин;


- Позбавляє від підвищеного тиску, розширюючи кровоносні судини;


- Корисні властивості кропу допоможуть у боротьбі з такими захворюваннями як дизентерія, діарея;


- Допоможе нормалізувати менструальний цикл і полегшити болі в цей період завдяки флавоноїдам і вітамінам групи В;


- Цінні ефірні олії допоможуть очистити дихальні шляхи в разі прояву алергічного кашлю, а в разі виникнення алергічного свербежу - допоможуть загоєнню шкіри;


- Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильного нагрівання. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це збереже їх від змішування з ароматами і від попадання вологи;


- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

__________________________________________________________________________


Дізнайтесь більше про кріп: uk.wikipedia.org


Стаття від "Смак Життя"Прянощі - це природні ліки

Томатний суп



Інгредієнти:

  1. Вода — 1 л.;

  2. Помідори великі — 8 шт.;

  3. Кокосове масло або Гхі — 2 ст.л.;

  4. Середня цибулина (або асафетида 1 ч.л.)— 1шт.;

  5. Часник — 1 ч.л.;

  6. Кокосовий цукор — 1/2 ст. л.;

  7. Кмин — 1 ч.л.;

  8. Кріп/Петрушка — 1 ч.л.;

  9. Сіль рожева — за смаком.

Приготування:

Помідори вимийте, натріть на дрібній тертці або подрібніть в блендері. Розігрійте на сковорідці масло і обсмажте нарізану кубиками цибулю (або просто додайте асафетиду). Додайте часник і кмин, готуйте ще 1 хв.

Додайте цукор і помідори, тушкуйте ще 2 хв. Налийте в каструлю воду, нагрійте до кипіння, додайте овочі, та варіть до готовності.

Розлийте по тарілках, зверху посипте зеленню.

Смачного.

Чудово підходить для будь якого прийому їжі.

Написати відгук
Відгуки про товар (3)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.