Коріандр мелений
Коріандр мелений

Коріандр мелений


8 грн/ 100 г
100 г
+ -
Є в наявності
Ліван
12 місяців

  • Насіння коріандру використовують для ароматизації хліба, кондитерських виробів, супів, сиру. Ця пряність значно покращить смак страв з капусти, гороху, квасолі, сочевиці, овочевих пюре з моркви, гарбуза, буряка, картоплі;
  • Коріандр ідеально поєднується з зірою, тмином, куркумою, петрушкою, чорним та духмяним перцем, фенхелем, чилі, часником;
  • Коріандр дуже добре сприяє перетравленню жирної та важкої їжі;
  • Коріандровий чай - м'який сечогінний засіб, який позбавить від набряків тіла, надлишку жовчі, очисть шкіру від висипів;
  • _________________________________________________________________________________________

- Коріандр має бактерицидну дію і допоможе при інфекційних захворюваннях та запальних процессах нирок, сечового і жовчного міхура;


- Коріандр у стравах - відмінна профілактика шлункових захворювань, допомога печінці і запорука здорового апетиту;


- Для повноцінного розкриття аромату просмажте насіння на сухій сковорідці протягом кількох хвилин;


- Зберігайте плоди цілими і подрібнюйте їх перед вживанням;


- Протипоказань ця пряність не має, проте не слід перевищувати норми 4г насіння на добу.


Більше про коріандр: http://goo.gl/kbILqd

Індійські паляниці (коржики) Бхакурі



Інгредієнти:

  1. Пшеничне цільнозернове борошно (або змішати пополам борошно грубого помелу і нутове борошно) — 400 г.;

  2. Цукор кокосовий (коричневий)— 1 ст.л ;

  3. Сіль рожева — 1/2 ч.л.;

  4. Сода — 1 ч.л.;

  5. Коріандр (кінза) — 1 ст. л.;

  6. Кисле молоко (або сироватка, йогурт, кефір) — 1,5 скл.;

  7. Кунжут (сезам) — 2 ст.л.;

  8. Калінджі (чорнушка) — 1 ст.л;

  9. Кокосове масло для обсмажування — 2 ст.л.

Приготування:
Просійте борошно разом з содою. Додайте сіль, цукор, коріандр. Перемішайте. Влийте кисле молоко і замість тісто. У процесі замішування можете змащувати руки олією (тісто не буде прилипати і стане еластичним). Тісто має бути м'яким.
Скатайте кульки діаметром 5-6 см. Посипте стіл борошном, розплющіть кульку, посипте насінням кунжуту і калінджі поверхню паляниці. Розкачайте її качалкою до кола діаметром близько 15 см.
Втопіть в розігрітому маслі, через 1-2 хв. переверніть.
Коли друга сторона підсмажиться, зніміть готову бхатурі і поставте ребром на друшляк, щоб масло стекло.
Готово.

Найкраще готувати бхатурі для обіду.

Написати відгук
Відгуки про товар
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.