Груша
Груша

Груша

Львів


21 грн/ 100 г
100 г
+ -
Очікується
Груша сушена / Україна (власного виробництва)
на 100 г продукту: білки - 2.3г , жири - 0.6г, вуглеводи - 62.6. Калорійність - 249Ккал.
12 місяців


  • Грушу часто називають королевою фруктів не тільки завдяки її прекрасним смаковим якостям, але і через її користь для здоров'я людини;
  • З давніх часів груша і вироби з неї використовувалися як ліки;
  • Користь сушених груш полягає в тому, що при правильній термічній обробці мінерали і вітаміни зберігаються в продукті практично в повному обсязі;
  • З них варять компоти, відвари, чаї, киселі, кавові напої. Якщо грушевий компот пити регулярно, можна позбавитися від каменів у нирках;
  • Існує величезна кількість рецептів з сушеними грушами, але особливою популярністю користується випічка, пироги, шарлотки, кекси.

__________________________________________________________________________

- Сушеним грушам властива переважно закріплююча, сечогінна, дезінфікуюча, жарознижувальна та відхаркувальна дія;


- Груші мають низьку енергетичну цінність і рекомендовані в різних дієтах;


- Сушені груші рекомендовано вживати при швидкій втомлюваності, запамороченні, прискореному серцебитті, що виникають при посиленому фізичному навантаженні, а також при втраті апетиту, поганому загоєнні ран;


- Ці сухофрукти стануть корисними при лікуванні анемії;


- Органічні кислоти плодів груші посилюють процеси травлення, покращують обмін речовин, стимулюють діяльність печінки і нирок;


- Для чоловіків груша - найкращий фрукт, тому що протягом багатьох років її використовують в народній медицині як ефективний засіб для лікування простатиту;


- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

__________________________________________________________________________

Підходять для діабетиків, алергетиків, гіпертоніків, а також для осіб, що займаються спортом та длявсіх, хто хоче зменшити вагу.



Поради щодо зберігання насіння, шротів, сухофруктів тощо.

 

Для того щоб захистити улюблені продукти від молі та жучків достатньо їх правильно зберігати.

Ми зібрали найважливіші поради щодо цього питання. Прочитайте, будь ласка, уважно та намагайтесь максимально притримуватись наведених порад.

 

1. Обов'язково пересипайте кожен товар, який отримуєте з паперового чи пластикового упакування ( зерна, шроти, бобові, насіння, висівки, сушеності, сухофрукти, чаї, борошно, пастили) в скляні або пластикові ємності та щільно закривайте їх кришками.

 

2. Сухофрукти: в ідеалі сухофрукти повинні зберігатися при температурі +10 С. Якщо забезпечити таку температуру неможливо, зберігайте сухофрукти в скляних банках, що щільно закриваються в кухонних шафках. Поставте поряд з баночкою сільничку, оскільки сіль поглинає вологу, яку дуже люблять цвіль і жучки. 

Головне, щоб тара для зберігання сушки не мала отворів і щілин через які можуть потрапити шкідники.

Якщо ж така прикрість сталася, покладіть сухофрукти в духовку або на сильний мороз. Основна маса комах не витримує температур вище +60С і нижче -20С.

 

3. Сушені фрукти та овочі: найкраще зберігати герметично-запакованими, оскільки вони легко вбирають в себе всі запахи. Також зберігайте їх в темному сухому місці, бо через попадання прямого сонячного світла відбувається потемніння продуктів і втрата аромату. 

Груші та сливи найкраще зберігати в полотняних мішечках, які необхідно підвісити в сухому та добре провітреному приміщенні.

 

4. Чаї: пересипайте чай в скляні ємкості, які щільно закриваються. Таким чином чай збереже свій аромат і не вбиратиме сторонні запахи. Зберігайте чай в темному, теплому сухому місці. Не варто наповнювати щільно чай в банку, дайте йому "повітря".

 

5. Борошно, крупи, бобові, шроти, манка: просійте або переберіть продукти відразу після купівлі. Не зберігайте ці продукти в целофанових пакетах. Відсутність повітря + тепло + волога - ідеальне середовище для комах. Найкраще зберігати банки з крупами та борошном - нижні полиці, де сухо та прохолодно. 
Щоб відлякати жучків зазадлегідь, обробіть полиці оцтом.

Притримуйтесь цих правил і щодо інших продуктів, адже міль може завестись і в горіхах, і в спеціях, шоколаді тощо.

 

Обов'язково регулярно прибирайте в кухні з використанням оцту, мильних горіхів, розчином оцту, соди + кілька крапель ефірної олії лаванди. Тара для продуктів повинна бути чиста та суха !

 

Ці прості правила допоможуть вберегти Ваші продукти від шкідників.


Написати відгук
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.