Фініки королівські (Туніс)
Фініки королівські (Туніс)

Фініки королівські (Туніс)


65 грн/ 500 г
500 г
+ -
Є в наявності
Королівські фініки / Туніс
на 100 г: білки – 2.5 г, жири – 0,5 г, вуглеводи – 69.2 г. Калорійність - 274 Ккал.
12 місяців

  • Королівські фініки - це фрукт, їжа, ліки, напій і солодощі;

  • Фініки допоможуть втамувати голод та наситять вітамінами;
  • Користь фініків для ласунів неоцінима, якщо людина обожнює солодощі – нехай краще їсть фініки, поповнюючи запаси організму цінними і корисними речовинами;
  • Беріть їх із собою у подорожі, як здоровий “перекус” на роботу чи до чаю;
  • Достатньо з’їдати 3-5 плодів фініків на день для задоволення необхідних потреб організму;
  • Діабетикам, людям із хронічними хворобами шлунку та ожирінням не рекомендується вживати фініки, або ж варто додавати їх у свій раціон в мінімальних кількостях;
  • Радимо завжди промивати і замочувати всі сухофрукти перед вживанням. Не важливо де Ви їх купили, вони завжди потребують замочування (мінімум 10-15 хвилин).

__________________________


- У фініках містяться речовини, які вбивають хвороботворні бактерії в організмі людини; 


- В фініках містяться речовини, що сприяють посиленому скороченню м'язів матки, що дуже полегшує процес пологів у жінки, робить його швидким і менш болючим;


- Регулярне вживання фініків перешкоджає розвитку онкологічних захворювань;


- Завдяки наявності вітаміну В, фініки дуже корисні для нормального функціонування і розвитку нервової системи;


- Окрім цього, вживання фініків сприятиме омолодженню шкіри та зміцненню волосся;


- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.


 ________________________________


Підходять для вагітних, дітей, ослаблених людей, людей похилого віку, сироїдів, веганів, а також для осіб, що займаються спортом та для всіх, хто дотримується здорового харчування. 



Більше про фініки: https://goo.gl/6Lis0q


Поради щодо зберігання насіння, шротів, сухофруктів тощо.

 

Для того щоб захистити улюблені продукти від молі та жучків достатньо їх правильно зберігати.

Ми зібрали найважливіші поради щодо цього питання. Прочитайте, будь ласка, уважно та намагайтесь максимально притримуватись наведених порад.

 

1. Обов'язково пересипайте кожен товар, який отримуєте з паперового чи пластикового упакування ( зерна, шроти, бобові, насіння, висівки, сушеності, сухофрукти, чаї, борошно, пастили) в скляні або пластикові ємності та щільно закривайте їх кришками.

 

2. Сухофрукти: в ідеалі сухофрукти повинні зберігатися при температурі +10 С. Якщо забезпечити таку температуру неможливо, зберігайте сухофрукти в скляних банках, що щільно закриваються в кухонних шафках. Поставте поряд з баночкою сільничку, оскільки сіль поглинає вологу, яку дуже люблять цвіль і жучки. 

Головне, щоб тара для зберігання сушки не мала отворів і щілин через які можуть потрапити шкідники.

Якщо ж така прикрість сталася, покладіть сухофрукти в духовку або на сильний мороз. Основна маса комах не витримує температур вище +60С і нижче -20С.

 

3. Сушені фрукти та овочі: найкраще зберігати герметично-запакованими, оскільки вони легко вбирають в себе всі запахи. Також зберігайте їх в темному сухому місці, бо через попадання прямого сонячного світла відбувається потемніння продуктів і втрата аромату. 

Груші та сливи найкраще зберігати в полотняних мішечках, які необхідно підвісити в сухому та добре провітреному приміщенні.

 

4. Чаї: пересипайте чай в скляні ємкості, які щільно закриваються. Таким чином чай збереже свій аромат і не вбиратиме сторонні запахи. Зберігайте чай в темному, теплому сухому місці. Не варто наповнювати щільно чай в банку, дайте йому "повітря".

 

5. Борошно, крупи, бобові, шроти, манка: просійте або переберіть продукти відразу після купівлі. Не зберігайте ці продукти в целофанових пакетах. Відсутність повітря + тепло + волога - ідеальне середовище для комах. Найкраще зберігати банки з крупами та борошном - нижні полиці, де сухо та прохолодно. 
Щоб відлякати жучків зазадлегідь, обробіть полиці оцтом.

Притримуйтесь цих правил і щодо інших продуктів, адже міль може завестись і в горіхах, і в спеціях, шоколаді тощо.

 

Обов'язково регулярно прибирайте в кухні з використанням оцту, мильних горіхів, розчином оцту, соди + кілька крапель ефірної олії лаванди. Тара для продуктів повинна бути чиста та суха !

 

Ці прості правила допоможуть вберегти Ваші продукти від шкідників.


Написати відгук
Відгуки про товар (4)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.