Урюк
Урюк

Урюк


50 грн/ 250 г
250 г
+ -
Закінчується
Урюк; Таджикістан
на 100 г: білки – 3 г, жири – 0,5 г, вуглеводи – 55 г. Калорійність - 232 Ккал.
6 місяців


  •  Урюк - цілий сушений абрикос з кісточкою

  • Вживання урюку нормалізує кров’яний тиск, підвищує рівень гемоглобіну та сприяє зниженню шкідливого холестерину в судинах;

  • Клітковина та пектин, що містяться в урюку допомагають вивести токсини, шлаки, з’єднання важких металів та радіонукліди з організму;

  • Необхідно вживати урюк при анемії, недокрів’ї, а також під час вагітності для підвищення рівня гемоглобіну;

  • Якщо Ви приймаєте сечогінні  препарати, рекомендується вживати урюк для профілактики вимивання калію з організму;

  • Урюк допоможе втамувати голод та наситить вітамінами. Беріть його з собою у мандри, як здоровий “перекус” на роботу чи до чаю;

  • Достатньо з’їдати 3-5 плодів урюку на день для задоволення необхідних потреб організму;

  • У Таджикистані кажуть, що можна прожити без хвороб до 120 років, якщо замочувати урюк у звичайній чистій воді, потім його з'їсти, а воду випити
    ________________________________

- Урюк має м’який послаблювальний ефект, очищує кишківник та нормалізує перистальтику;
Завдяки каротину, урюк сприятиме покращенню зору; 


- Варто пам’ятати, що вживання  урюку у великих кількостях (більше 100 г)  шкодить організму та провокує розлад шлунку;


- Регулярне вживання урюку перешкоджає розвитку онкологічних захворювань;


- Окрім цього, вживання урюку сприятиме омолодженню шкіри та зміцненню волосся;


- Діабетикам, людям із хронічними хворобами шлунку та ожирінням не рекомендується вживати урюк, або ж варто додавати її у свій раціон в мінімальних кількостях;


- Радимо завжди промивати і замочувати всі сухофрукти перед вживанням. Не важливо де Ви їх купили, вони завжди потребують замочування (мінімум 10-15 хвилин);


- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту;

 ________________________________



Підходять для вагітних, дітей, ослаблених людей, людей похилого віку, сироїдів, веганів, а також для осіб, що займаються спортом та для всіх, хто дотримується здорового харчування. 



Поради щодо зберігання насіння, шротів, сухофруктів тощо.

 

Для того щоб захистити улюблені продукти від молі та жучків достатньо їх правильно зберігати.

Ми зібрали найважливіші поради щодо цього питання. Прочитайте, будь ласка, уважно та намагайтесь максимально притримуватись наведених порад.

 

1. Обов'язково пересипайте кожен товар, який отримуєте з паперового чи пластикового упакування ( зерна, шроти, бобові, насіння, висівки, сушеності, сухофрукти, чаї, борошно, пастили) в скляні або пластикові ємності та щільно закривайте їх кришками.

 

2. Сухофрукти: в ідеалі сухофрукти повинні зберігатися при температурі +10 С. Якщо забезпечити таку температуру неможливо, зберігайте сухофрукти в скляних банках, що щільно закриваються в кухонних шафках. Поставте поряд з баночкою сільничку, оскільки сіль поглинає вологу, яку дуже люблять цвіль і жучки. 

Головне, щоб тара для зберігання сушки не мала отворів і щілин через які можуть потрапити шкідники.

Якщо ж така прикрість сталася, покладіть сухофрукти в духовку або на сильний мороз. Основна маса комах не витримує температур вище +60С і нижче -20С.

 

3. Сушені фрукти та овочі: найкраще зберігати герметично-запакованими, оскільки вони легко вбирають в себе всі запахи. Також зберігайте їх в темному сухому місці, бо через попадання прямого сонячного світла відбувається потемніння продуктів і втрата аромату. 

Груші та сливи найкраще зберігати в полотняних мішечках, які необхідно підвісити в сухому та добре провітреному приміщенні.

 

4. Чаї: пересипайте чай в скляні ємкості, які щільно закриваються. Таким чином чай збереже свій аромат і не вбиратиме сторонні запахи. Зберігайте чай в темному, теплому сухому місці. Не варто наповнювати щільно чай в банку, дайте йому "повітря".

 

5. Борошно, крупи, бобові, шроти, манка: просійте або переберіть продукти відразу після купівлі. Не зберігайте ці продукти в целофанових пакетах. Відсутність повітря + тепло + волога - ідеальне середовище для комах. Найкраще зберігати банки з крупами та борошном - нижні полиці, де сухо та прохолодно. 
Щоб відлякати жучків зазадлегідь, обробіть полиці оцтом.

Притримуйтесь цих правил і щодо інших продуктів, адже міль може завестись і в горіхах, і в спеціях, шоколаді тощо.

 

Обов'язково регулярно прибирайте в кухні з використанням оцту, мильних горіхів, розчином оцту, соди + кілька крапель ефірної олії лаванди. Тара для продуктів повинна бути чиста та суха !

 

Ці прості правила допоможуть вберегти Ваші продукти від шкідників.


Написати відгук
Відгуки про товар
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.