Родзинки темні Великі
Родзинки темні ВеликіРодзинки темні ВеликіРодзинки темні Великі

Родзинки темні Великі


53 грн/ 250 г
250 г
+ -
Закінчується
родзинки темні (крупні)/ Узбекистан
на 100г: білки – 3,2г, жири – 0,5 г, вуглеводи – 73,7 г. Калорійність - 300,2 Ккал.
12 місяців

  • Крупні темні родзинки є більш соковитішими та м'ясистішими на відміну від лікувальних родзинок, а також більші за розміром;
  • Родзинки темні - висушені ягоди винограду темних сортів, які мають солодкий смак та лікувальні властивості;
  • У родзинках зберігаються майже усі корисні властивості винограду (всі мікроелементи та 3/4 вітамінів);
  • Додавайте родзинки в каші, випічку, овочеві та фруктові салати, домашній шоколад і цукерки; 
  • За рівнем антиоксидантів, темні родзинки займають друге місце після чорносливу та випереджають чорницю;
  • Також, темні родзинки використовують при лихоманці як загально зміцнюючий, противірусний та антибактеріальний засіб;
  • Темні родзинки - чудове рішення при анемії, адже в них міститься залізо, фолієва кислота та вітаміни групи В;
_________________________________


- Темні родзинки містять природній цукор, клітковину, вітаміни, органічні кислоти, мінеральні речовини;


- Темні родзинки містять поліфеноли, які захищають тканини від ушкоджень, викликаних вільними радикалами; 


- Темні родзинки є надзвичайно корисними для покращення та збереження зору;


- Завдяки вітамінам В1, В2, В5 і магнію, темні родзинки допомагають зміцнити нервову систему, покращити настрій та позбутися безсоння;


- Темні родзинки корисно вживати при запорах завдяки високому вмісту клітковини;


- Корисні при профілактиці остеопорозу та сприяють засвоєнню кальцію;


- Також, темні родзинки допомагають очистити печінку та покращити роботу серцевого м’яза;


- Завдяки антиоксидантам, темні родзинки є ефективною профілактикою пухлин товстого кишківника;


- При кашлі та застуді рекомендується вживати темні родзинки у вигляді чаю (настояти в окропі 15 хвилин);


- Фруктози та глюкози в темних родзинках у 8 разів більше, ніж у свіжому винограді. Через це не рекомендовано вживати родзинки у великих кількостях;


- Не варто вживати темні родзинки при цукровому діабеті, ожирінні, виразці дванадцятипалої кишки, шлунку та при туберкульозі;


- Радимо завжди промивати і замочувати всі сухофрукти перед вживанням. Не важливо де Ви їх купили, вони завжди потребують замочування (мінімум 10-15 хвилин);


- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

____________________________________


Підходять для вагітних, дітей, ослаблених людей, людей похилого віку, сироїдів, веганів, а також для осіб, що займаються спортом та для всіх, хто дотримується здорового харчування. 



Більше про родзинки у Вікіпедії: https://goo.gl/QyHzZC  


Поради щодо зберігання насіння, шротів, сухофруктів тощо.

 

Для того щоб захистити улюблені продукти від молі та жучків достатньо їх правильно зберігати.

Ми зібрали найважливіші поради щодо цього питання. Прочитайте, будь ласка, уважно та намагайтесь максимально притримуватись наведених порад.

 

1. Обов'язково пересипайте кожен товар, який отримуєте з паперового чи пластикового упакування ( зерна, шроти, бобові, насіння, висівки, сушеності, сухофрукти, чаї, борошно, пастили) в скляні або пластикові ємності та щільно закривайте їх кришками.

 

2. Сухофрукти: в ідеалі сухофрукти повинні зберігатися при температурі +10 С. Якщо забезпечити таку температуру неможливо, зберігайте сухофрукти в скляних банках, що щільно закриваються в кухонних шафках. Поставте поряд з баночкою сільничку, оскільки сіль поглинає вологу, яку дуже люблять цвіль і жучки. 

Головне, щоб тара для зберігання сушки не мала отворів і щілин через які можуть потрапити шкідники.

Якщо ж така прикрість сталася, покладіть сухофрукти в духовку або на сильний мороз. Основна маса комах не витримує температур вище +60С і нижче -20С.

 

3. Сушені фрукти та овочі: найкраще зберігати герметично-запакованими, оскільки вони легко вбирають в себе всі запахи. Також зберігайте їх в темному сухому місці, бо через попадання прямого сонячного світла відбувається потемніння продуктів і втрата аромату. 

Груші та сливи найкраще зберігати в полотняних мішечках, які необхідно підвісити в сухому та добре провітреному приміщенні.

 

4. Чаї: пересипайте чай в скляні ємкості, які щільно закриваються. Таким чином чай збереже свій аромат і не вбиратиме сторонні запахи. Зберігайте чай в темному, теплому сухому місці. Не варто наповнювати щільно чай в банку, дайте йому "повітря".

 

5. Борошно, крупи, бобові, шроти, манка: просійте або переберіть продукти відразу після купівлі. Не зберігайте ці продукти в целофанових пакетах. Відсутність повітря + тепло + волога - ідеальне середовище для комах. Найкраще зберігати банки з крупами та борошном - нижні полиці, де сухо та прохолодно. 
Щоб відлякати жучків зазадлегідь, обробіть полиці оцтом.

Притримуйтесь цих правил і щодо інших продуктів, адже міль може завестись і в горіхах, і в спеціях, шоколаді тощо.

 

Обов'язково регулярно прибирайте в кухні з використанням оцту, мильних горіхів, розчином оцту, соди + кілька крапель ефірної олії лаванди. Тара для продуктів повинна бути чиста та суха !

 

Ці прості правила допоможуть вберегти Ваші продукти від шкідників.


Написати відгук
Відгуки про товар (3)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.