Курага темна (натуральна)
Курага темна (натуральна)

Курага темна (натуральна)

Львів


64 грн/ 250 г
250 г
+ -
Є в наявності
Курага. Туреччина.
на 100 г: білків – 3 г, жирів – 0,5 г, вуглеводів – 55 г. Калорійність - 232 Ккал.
12 місяців

  • Курага - унікальна їжа для “сердечників”;
  • Темна, соковита і м'яка курага - дуже смачна і солодка, без притаманної всім іншим сортам кислинки

  • Вживання кураги нормалізує кров’яний тиск, підвищує рівень гемоглобіну та сприяє зниженню шкідливого холестерину в судинах;
  • Клітковина та пектин, що містяться в куразі допомагають вивести токсини, шлаки, з’єднання важких металів та радіонукліди з організму;
  • Необхідно вживати курагу при анемії, недокрів’ї, а також під час вагітності для підвищення рівня гемоглобіну;
  • Якщо Ви приймаєте сечогінні  препарати, рекомендується вживати курагу для профілактики вимивання калію з організму;
  • Курага допоможе втамувати голод та наситить вітамінами. Беріть її з собою у мандри, як здоровий “перекус” на роботу чи до чаю;
  • Достатньо з’їдати 3-5 плодів кураги на день для задоволення необхідних потреб організму;
________________________________


- Курага має м’який послаблювальний ефект, очищує кишківник та нормалізує перистальтику;
Завдяки каротину, курага сприятиме покращенню зору; 


- Варто пам’ятати, що вживання кураги у великих кількостях (більше 100 г)  шкодить організму та провокує розлад шлунку;


- Регулярне вживання кураги перешкоджає розвитку онкологічних захворювань;


- Курага принесе значно більше користі, якщо її вживати з іншими сухофруктами. Наприклад, курага+чорнослив - справжнє джерело вітамінів для людей, які перенесли інфаркт;


- Окрім цього, вживання кураги сприятиме омолодженню шкіри та зміцненню волосся;


- Діабетикам, людям із хронічними хворобами шлунку та ожирінням не рекомендується вживати курагу, або ж варто додавати її у свій раціон в мінімальних кількостях;


- Радимо завжди промивати і замочувати всі сухофрукти перед вживанням. Не важливо де Ви їх купили, вони завжди потребують замочування (мінімум 10-15 хвилин);


- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

 ________________________________



Підходять для вагітних, дітей, ослаблених людей, людей похилого віку, сироїдів, веганів, а також для осіб, що займаються спортом та для всіх, хто дотримується здорового харчування. 


Більше про курагу: https://goo.gl/yAioAB   

Поради щодо зберігання насіння, шротів, сухофруктів тощо.

 

Для того щоб захистити улюблені продукти від молі та жучків достатньо їх правильно зберігати.

Ми зібрали найважливіші поради щодо цього питання. Прочитайте, будь ласка, уважно та намагайтесь максимально притримуватись наведених порад.

 

1. Обов'язково пересипайте кожен товар, який отримуєте з паперового чи пластикового упакування ( зерна, шроти, бобові, насіння, висівки, сушеності, сухофрукти, чаї, борошно, пастили) в скляні або пластикові ємності та щільно закривайте їх кришками.

 

2. Сухофрукти: в ідеалі сухофрукти повинні зберігатися при температурі +10 С. Якщо забезпечити таку температуру неможливо, зберігайте сухофрукти в скляних банках, що щільно закриваються в кухонних шафках. Поставте поряд з баночкою сільничку, оскільки сіль поглинає вологу, яку дуже люблять цвіль і жучки. 

Головне, щоб тара для зберігання сушки не мала отворів і щілин через які можуть потрапити шкідники.

Якщо ж така прикрість сталася, покладіть сухофрукти в духовку або на сильний мороз. Основна маса комах не витримує температур вище +60С і нижче -20С.

 

3. Сушені фрукти та овочі: найкраще зберігати герметично-запакованими, оскільки вони легко вбирають в себе всі запахи. Також зберігайте їх в темному сухому місці, бо через попадання прямого сонячного світла відбувається потемніння продуктів і втрата аромату. 

Груші та сливи найкраще зберігати в полотняних мішечках, які необхідно підвісити в сухому та добре провітреному приміщенні.

 

4. Чаї: пересипайте чай в скляні ємкості, які щільно закриваються. Таким чином чай збереже свій аромат і не вбиратиме сторонні запахи. Зберігайте чай в темному, теплому сухому місці. Не варто наповнювати щільно чай в банку, дайте йому "повітря".

 

5. Борошно, крупи, бобові, шроти, манка: просійте або переберіть продукти відразу після купівлі. Не зберігайте ці продукти в целофанових пакетах. Відсутність повітря + тепло + волога - ідеальне середовище для комах. Найкраще зберігати банки з крупами та борошном - нижні полиці, де сухо та прохолодно. 
Щоб відлякати жучків зазадлегідь, обробіть полиці оцтом.

Притримуйтесь цих правил і щодо інших продуктів, адже міль може завестись і в горіхах, і в спеціях, шоколаді тощо.

 

Обов'язково регулярно прибирайте в кухні з використанням оцту, мильних горіхів, розчином оцту, соди + кілька крапель ефірної олії лаванди. Тара для продуктів повинна бути чиста та суха !

 

Ці прості правила допоможуть вберегти Ваші продукти від шкідників.




Написати відгук
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.