Кизил крупний
Кизил крупний

Кизил крупний

Львів


50 грн/ 250 г
250 г
+ -
Є в наявності
Кизил сушений; Китай
на 100г: білків – 4.36г, жирів – 0г, вуглеводів – 46.58г. Калорійність - 208 Ккал.
12 місяців


  • Кизил в сушеному вигляді зберігає практично всі корисні властивості і вітаміни, так як термічно не обробляється:
  • Тільки стиглі ягоди підходять для сушіння і сушать їх разом з кісточкою; 
  • Ягоди ефективно сприяють схудненню;
  •  Висушені ягоди мають приємний кисло-солодкий смак;
  •  Вживаються самостійно або як додаток в чаї, фруктові салати, каші;
  •  Просто залийте 1 ст.л. ягід 1 склянкою окропу, дайте настоятись 15-30 хвилин – і пийте цілющий чай!

_________________________________________________________________________________________
 
- Сприяють зміцненню імунітету. У 100 грамах ягід міститься 50 міліграмів аскорбінової кислоти, тому їх рекомендується вживати для профілактики і при загостренні простудних захворюваннях: ГРВІ, грип, бронхіт та інші;
 
- Поліпшують апетит і відновлюють обмін речовин. Людям, які страждають порушенням травлення, рекомендується вживати ягоди;
 
- Сприяють запобіганню виникнення інфекцій та заражень. Фітонциди, які входять до складу ягід, мають антибактеріальні та антиінфекційні властивості;
 
- Сприяють виведенню токсинів, важких металів і продуктів метаболізму, завдяки пектину входять до складу ягід;
 
- Регулюють обмін жирів і сприяють нормалізації обміну речовин. Тому рекомендується вживати людям, схильним до повноти;
 
- Ягоди підвищать лібідо у жінок і потенцію у чоловіків;
 
Зберігайте ягоди в сухому темному місці. Настої з ягід не варто зберігати більше 2 діб у прохолодному місці; 
 
- Не мають протипоказань;
 

- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

_________________________________________________________________________________________
 
Підходять для діабетиків, алергетиків, гіпертоніків, а також для осіб, що займаються спортом.
 

Поради щодо зберігання насіння, шротів, сухофруктів тощо.

 

Для того щоб захистити улюблені продукти від молі та жучків достатньо їх правильно зберігати.

Ми зібрали найважливіші поради щодо цього питання. Прочитайте, будь ласка, уважно та намагайтесь максимально притримуватись наведених порад.

 

1. Обов'язково пересипайте кожен товар, який отримуєте з паперового чи пластикового упакування ( зерна, шроти, бобові, насіння, висівки, сушеності, сухофрукти, чаї, борошно, пастили) в скляні або пластикові ємності та щільно закривайте їх кришками.

 

2. Сухофрукти: в ідеалі сухофрукти повинні зберігатися при температурі +10 С. Якщо забезпечити таку температуру неможливо, зберігайте сухофрукти в скляних банках, що щільно закриваються в кухонних шафках. Поставте поряд з баночкою сільничку, оскільки сіль поглинає вологу, яку дуже люблять цвіль і жучки. 

Головне, щоб тара для зберігання сушки не мала отворів і щілин через які можуть потрапити шкідники.

Якщо ж така прикрість сталася, покладіть сухофрукти в духовку або на сильний мороз. Основна маса комах не витримує температур вище +60С і нижче -20С.

 

3. Сушені фрукти та овочі: найкраще зберігати герметично-запакованими, оскільки вони легко вбирають в себе всі запахи. Також зберігайте їх в темному сухому місці, бо через попадання прямого сонячного світла відбувається потемніння продуктів і втрата аромату. 

Груші та сливи найкраще зберігати в полотняних мішечках, які необхідно підвісити в сухому та добре провітреному приміщенні.

 

4. Чаї: пересипайте чай в скляні ємкості, які щільно закриваються. Таким чином чай збереже свій аромат і не вбиратиме сторонні запахи. Зберігайте чай в темному, теплому сухому місці. Не варто наповнювати щільно чай в банку, дайте йому "повітря".

 

5. Борошно, крупи, бобові, шроти, манка: просійте або переберіть продукти відразу після купівлі. Не зберігайте ці продукти в целофанових пакетах. Відсутність повітря + тепло + волога - ідеальне середовище для комах. Найкраще зберігати банки з крупами та борошном - нижні полиці, де сухо та прохолодно. 
Щоб відлякати жучків зазадлегідь, обробіть полиці оцтом.

Притримуйтесь цих правил і щодо інших продуктів, адже міль може завестись і в горіхах, і в спеціях, шоколаді тощо.

 

Обов'язково регулярно прибирайте в кухні з використанням оцту, мильних горіхів, розчином оцту, соди + кілька крапель ефірної олії лаванди. Тара для продуктів повинна бути чиста та суха !

 

Ці прості правила допоможуть вберегти Ваші продукти від шкідників.

  

Написати відгук
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.