Журавлина
ЖуравлинаЖуравлина

Журавлина


55 грн/ 250 г 62 грн
250 г
+ -
Закінчується
Журавлина, США
на 100г: білків – 0,4 г, жирів – 1,4 г, вуглеводів – 82 г. Калорійність - 308 Ккал.
12 місяців
До закінчення акції залишилось:
 

  • Журавлина - одна з найкорисніших ягода в світі - вона містить вдосталь антиоксидантів та вітамінів;
  • Журавлина вважається природнім антибіотиком, має жарознижувальний ефект та величезну кількість вітаміну С;
  • Ягоди журавлини допоможуть якісно та швидко вилікувати застудні захворювання та зміцнити імунітет;
  • Журавлина - смачна профілактика виразки шлунку та гастриту, однак пам’ятайте, що варто з обережністю вживати цю ягоду при наявності даних проблем;
  • Журавлина має антибактеріальні властивості, які допомагають захистити організм від хвороб, викликаних дією бактерій, таких як: інфекції сечового міхура, ротової порожнини, захворювання нирок тощо;
  • Журавлина - потужний антиоксидант, який перешкоджатиме розвитку онкологічних захворювань;
______________________


- При туберкульозі рекомендується вживати розтерту з медом журавлину + льняну олію;


- Журавлина - незамінний помічник майбутніх мам при варикозі, набряках та підвищеному артеріальному тиску;


- Журавлина уповільнює процеси старіння та покращує зовнішній вигляд, зміцнює нігті та волосся;


- Напої з журавлини покращують роботу мозку, концентрацію уваги, знімають втому та заспокоюють нервову систему;


- Компреси з соку журавлини допоможуть позбутися висипки, сверблячки, шкірних запалень і екземи. Крім того, сік журавлини прискорює загоєння ран;


- Журавлина знижує артеріальний тиск та рівень “поганого” холестерину;


- Радимо завжди промивати і замочувати всі сухофрукти перед вживанням. Не важливо де Ви їх купили, вони завжди потребують замочування (мінімум 10-15 хвилин);


- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

________________________


Підходять для вагітних, дітей, ослаблених людей, людей похилого віку, сироїдів, веганів, а також для осіб, що займаються спортом та для всіх, хто дотримується здорового харчування. 



Більше про журавлину в Вікіпедії:  https://goo.gl/TrM1cR


Поради щодо зберігання насіння, шротів, сухофруктів тощо.

 

Для того щоб захистити улюблені продукти від молі та жучків достатньо їх правильно зберігати.

Ми зібрали найважливіші поради щодо цього питання. Прочитайте, будь ласка, уважно та намагайтесь максимально притримуватись наведених порад.

 

1. Обов'язково пересипайте кожен товар, який отримуєте з паперового чи пластикового упакування ( зерна, шроти, бобові, насіння, висівки, сушеності, сухофрукти, чаї, борошно, пастили) в скляні або пластикові ємності та щільно закривайте їх кришками.

 

2. Сухофрукти: в ідеалі сухофрукти повинні зберігатися при температурі +10 С. Якщо забезпечити таку температуру неможливо, зберігайте сухофрукти в скляних банках, що щільно закриваються в кухонних шафках. Поставте поряд з баночкою сільничку, оскільки сіль поглинає вологу, яку дуже люблять цвіль і жучки. 

Головне, щоб тара для зберігання сушки не мала отворів і щілин через які можуть потрапити шкідники.

Якщо ж така прикрість сталася, покладіть сухофрукти в духовку або на сильний мороз. Основна маса комах не витримує температур вище +60С і нижче -20С.

 

3. Сушені фрукти та овочі: найкраще зберігати герметично-запакованими, оскільки вони легко вбирають в себе всі запахи. Також зберігайте їх в темному сухому місці, бо через попадання прямого сонячного світла відбувається потемніння продуктів і втрата аромату. 

Груші та сливи найкраще зберігати в полотняних мішечках, які необхідно підвісити в сухому та добре провітреному приміщенні.

 

4. Чаї: пересипайте чай в скляні ємкості, які щільно закриваються. Таким чином чай збереже свій аромат і не вбиратиме сторонні запахи. Зберігайте чай в темному, теплому сухому місці. Не варто наповнювати щільно чай в банку, дайте йому "повітря".

 

5. Борошно, крупи, бобові, шроти, манка: просійте або переберіть продукти відразу після купівлі. Не зберігайте ці продукти в целофанових пакетах. Відсутність повітря + тепло + волога - ідеальне середовище для комах. Найкраще зберігати банки з крупами та борошном - нижні полиці, де сухо та прохолодно. 
Щоб відлякати жучків зазадлегідь, обробіть полиці оцтом.

Притримуйтесь цих правил і щодо інших продуктів, адже міль може завестись і в горіхах, і в спеціях, шоколаді тощо.

 

Обов'язково регулярно прибирайте в кухні з використанням оцту, мильних горіхів, розчином оцту, соди + кілька крапель ефірної олії лаванди. Тара для продуктів повинна бути чиста та суха !

 

Ці прості правила допоможуть вберегти Ваші продукти від шкідників.


Написати відгук
Відгуки про товар (11)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.