Інжир
Інжир

Інжир

Львів


56 грн/ 250 г
250 г
+ -
Є в наявності
Інжир / Туреччина
на 100г: білків – 3,1 г, жирів – 0,8 г, вуглеводів – 57,9 г. Калорійність - 257 Ккал.
12 місяців

  • Інжир - це висушені плоди фігового дерева;
  • Сушений інжир, на відміну від свіжого, містить на 70% більше фруктози, проте ту ж саму кількість вітамінів та мінералів;
  • Інжир - чудовий замінник солодощів - 2-3 шт. в день допоможуть наситити організм, необхідною мозку глюкозою;
  • Інжир багатий вітамінами групи В (В1, В2, В3, В6, РР), бета-каротином, залізом, калієм, магнієм, кальцієм та клітковиною;
  • Інжир чудово впливає на перистальтику кишківника, очищує організм від шлаків, токсинів, позбавляє від запорів;
_________________________


- Пектини, що містяться в сушених плодах, сприяють загоєнню і відновленню сполучної тканини та суглобових хрящів;


- Інжир допоможе очистити кров від бляшок холестерину і зробити дрібні судини й капіляри більш еластичними;


- Вживання інжиру допоможе підвищити рівень гемоглобіну та позбавити від анемії;


- Інжир покращить серцеву діяльність та знизить артеріальний тиск;


- Сушений інжир, відварений у молоці – відмінний засіб від кашлю. Його застосовують при багатьох респіраторних хворобах, що супроводжуються кашлем: коклюші, ангіні, бронхіті, пневмонії;


- Також, цей відвар використовується як потогінний і жарознижувальний засіб;


- Завдяки високому вмісту вітаміну В, інжир нормалізує нервову та розумову діяльність, підвищує працездатність;


- Інжир допоможе відновити сили після операцій та важких захворювань;


- Не варто захоплюватись сушеним інжиром людям, які прагнуть схуднути, при загостреннях хвороб кишково-шлункового тракту та діабетикам.


- Радимо завжди промивати і замочувати всі сухофрукти перед вживанням. Не важливо де Ви їх купили, вони завжди потребують замочування (мінімум 10-15 хвилин);


- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

____________________________________


Підходять для вагітних, дітей, ослаблених людей, людей похилого віку, сироїдів, веганів, а також для осіб, що займаються спортом та для всіх, хто дотримується здорового харчування. 



Більше про інжир: http://goo.gl/ekQXXG  


Поради щодо зберігання насіння, шротів, сухофруктів тощо.

 

Для того щоб захистити улюблені продукти від молі та жучків достатньо їх правильно зберігати.

Ми зібрали найважливіші поради щодо цього питання. Прочитайте, будь ласка, уважно та намагайтесь максимально притримуватись наведених порад.

 

1. Обов'язково пересипайте кожен товар, який отримуєте з паперового чи пластикового упакування ( зерна, шроти, бобові, насіння, висівки, сушеності, сухофрукти, чаї, борошно, пастили) в скляні або пластикові ємності та щільно закривайте їх кришками.

 

2. Сухофрукти: в ідеалі сухофрукти повинні зберігатися при температурі +10 С. Якщо забезпечити таку температуру неможливо, зберігайте сухофрукти в скляних банках, що щільно закриваються в кухонних шафках. Поставте поряд з баночкою сільничку, оскільки сіль поглинає вологу, яку дуже люблять цвіль і жучки. 

Головне, щоб тара для зберігання сушки не мала отворів і щілин через які можуть потрапити шкідники.

Якщо ж така прикрість сталася, покладіть сухофрукти в духовку або на сильний мороз. Основна маса комах не витримує температур вище +60С і нижче -20С.

 

3. Сушені фрукти та овочі: найкраще зберігати герметично-запакованими, оскільки вони легко вбирають в себе всі запахи. Також зберігайте їх в темному сухому місці, бо через попадання прямого сонячного світла відбувається потемніння продуктів і втрата аромату. 

Груші та сливи найкраще зберігати в полотняних мішечках, які необхідно підвісити в сухому та добре провітреному приміщенні.

 

4. Чаї: пересипайте чай в скляні ємкості, які щільно закриваються. Таким чином чай збереже свій аромат і не вбиратиме сторонні запахи. Зберігайте чай в темному, теплому сухому місці. Не варто наповнювати щільно чай в банку, дайте йому "повітря".

 

5. Борошно, крупи, бобові, шроти, манка: просійте або переберіть продукти відразу після купівлі. Не зберігайте ці продукти в целофанових пакетах. Відсутність повітря + тепло + волога - ідеальне середовище для комах. Найкраще зберігати банки з крупами та борошном - нижні полиці, де сухо та прохолодно. 
Щоб відлякати жучків зазадлегідь, обробіть полиці оцтом.

Притримуйтесь цих правил і щодо інших продуктів, адже міль може завестись і в горіхах, і в спеціях, шоколаді тощо.

 

Обов'язково регулярно прибирайте в кухні з використанням оцту, мильних горіхів, розчином оцту, соди + кілька крапель ефірної олії лаванди. Тара для продуктів повинна бути чиста та суха !

 

Ці прості правила допоможуть вберегти Ваші продукти від шкідників.


Написати відгук
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.