Хлорела (порошок)
Хлорела (порошок)Хлорела (порошок)Хлорела (порошок)

Хлорела (порошок)


204 грн/ 100 г
100 г250 г
+ -
Є в наявності
Хлорела / Китай
на 100г продукту: білків – 56 г, жирів - 6,7 г, вуглеводів – 11,2 г. Калорійність – 328 Ккал.
Пересипати в герметичний контейнер, або зберігати в оригінальному пакеті дой-пак. В сухому прохолодному місці.
24 місяці



    Що таке ХЛОРЕЛА? Як її використовувати?

    • Хлорела - унікальна водорість. Надзвичайно багате джерело необхідних організму вітамінів та амінокислот;
    • Містить в 7 разів більше каротину, ніж містить шипшина та курага;
    • Ви можете використовувати хлорелу в якості додатку до (вже приготованих) перших та других страв, а також додавати в соки, кисломолочні продукти та різноманітні напої;
    • Для задоволення добової потреби у вітамінах та мінералах достатньо щодня приймати по 5 г хлорели (детальніше про прийом хлорели в розділі "Рецепти").

    У чому сила ХЛОРЕЛИ?

    • Хлорела - чудовий знеболювальний засіб та антиоксидант;
    • Клітковина, що міститься у хлорелі покращує травлення та засвоєння корисних речовин з їжі;
    • Хлорела має анти-ракові властивості, покращує зір, сприяє профілактиці застудних захворювань;
    • Вживання хлорели допоможе вивести токсини з організму та захистить від діабету.

    Чого не варто?

    • Не варто вживати під час вагітності та періоду годування грудьми;
    • Не варто вживати при автоімунних захворюваннях та в разі, якщо у Вас підвищена чутливість до йоду;
    • Не вживати при індивідуальній непереносимості.



    Детальніше

    • Хлорела є природнім антибіотиком;
    • Хлорела активно синтезує білки, жири, вуглеводи та вітаміни. В сухому вигляді містить 50% білка, 10% жирів та 30% вуглеводів, тому є чудовою альтернативою для вегетаріанців;
    • Хлорела знижує артеріальний тиск та виводить важкі метали
    • Завдяки великій кількості заліза, хлорела застосовується при анемії;
    • Кількість хлорофілу перевищує 50 разів, в порівнянні з люцерною. Хлорофіл стимулює вироблення еритроцитів та гемоглобіну;
    • Хлорела містить 50% природного білка, який легко засвоюється організмом та великий ряд необхідних людині вітамінів та мінералів

    _____________________________________________________________________

    Підходить всім, хто стежить за своїм здоров’ям та красою, дітям з 3 років, спортсменам, вегетаріанцям, діабетикам, людям із алергією на глютен, серцево-судинними захворюваннями та із зайвою вагою. 
    ______________________________________________________________

    Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

    Вживання хлорели:

    - Для задоволення добової потреби у вітамінах та мінералах достатньо щодня приймати по 5 г хлорелли (7 - 12 таблеток);

    - При вживанні хлорелли рекомендується вживати багато води для кращого виведення шлаків з організму;

    - Ви можете використовувати хлореллу в якості додатку до (вже приготованих) перших та других страв, а також додавати в соки, кисломолочні продукти та різноманітні напої;

    - Для профілактики в перший місяць приймайте хлореллу двічі на добу. Найкраще вживати її на голодний шлунок перед сніданком;
    Поступово кількість хлорели можна збільшувати до 10г на день. За допомогою поступового введення хлорели в раціон організм легко звикає до нового продукту та  здатен ефективно його засвоювати.

    - Співвідношення порошкової хлорелли та хлорелли в таблетках є дуже різним, адже 100 г сухої хлорелли відповідає 320 таблеткам;

    Рекомендуємо дотримуватись правила - 2 тижні вживання та 1 тиждень перерви. 


    Крем-суп “Зелений бриз”


    Інгредієнти:

    1. Шпинат — 600 г;

    2. Зелений горошок — 250 г;

    3. Цибуля ріпчаста — 1 шт;

    4. Морква — 1 шт;

    5. Зелена гречка — ½ склянки;

    6. Овочевий бульйон або питна вода — 500 мл;

    7. Духм'яний перець (горошок) — 3 шт;

    8. Гвоздика — 3 шт;

    9. Хлорела порошок — 2 ч.л.

    10. Гарбузове насіння - 1 ст.л.


    Приготування:

    1. У овочевий бульйон чи воду додайте нарізану моркву, шпинат, зелений горошок, цибулю, а також спеції.

    2. Варіть до повного розм'якшення моркви, після чого додайте зелену гречку та проваріть все ще 10 хвилин.

    3. Залиште суп на 5-10 хв. для настоювання, а потім подрібніть все блендером.

    4. У теплу страву додайте хлорелу.

    5.Перед подачею додайте соняшникову сметанку. Рецепт тут.

    6. Крем-суп подавайте, прикрасивши гарбузовим насінням.


    Найкраще вживати у обідній час.

                                               

    Написати відгук
    Відгуки про товар (8)
    Написати відгук


    Надіслати відгук
    Дякуємо за ваш відгук!
    Він буде опублікований після перевірки адміністратором.