Мака перуанська
Мака перуанська

Мака перуанська

Львів


78 грн/ 50 г
50 г100 г
+ -
Очікується
Мака перуанська / Перу
на 100г продукту: білки - 9,7 г, жири - 0,6 г, вуглеводи - 61,3 г. Калорійність - 289 Ккал.
12 місяців


  • Мака перуанська - по-справжньому універсальний суперфуд;
  • Мака перуанська - корнеплід з сімейства хрестоцвітних, родич добре знайомих нам ріпи, редьки, гірчиці і капусти брокколі;
  • Жінки вживають маку від передчасного старіння, чоловіки - для вирішення проблем безпліддя;
  • Професійні спортсмени вживають маку в якості альтернативи анаболічним засобам;
  • Дітям її дають для росту організму та нормалізації гормонів;
  • Мака впливає на статевий потяг, тобто, по суті, є натуральним афродизіаком. Також вона посилює здатність до дітородіння в обох статей;
  • Вживання: 1 чайна ложка на день, змішана з водою/смузі або чаєм. В ідеалі маку краще вживати між прийомами їжі.

________________________________________________________________________

- Підвищує життєву енергію і витривалість, знижує симптоми хронічної втоми, рекомендується як натуральна альтернатива синтетичним анаболічним стероїдам;


- Сприяє нормалізації гормонального балансу у чоловіків і жінок, нормалізує й покращує функцію ендокринної системи, підшлункової та щитоподібної залоз, надниркових залоз;


- Позитивно впливає на роботу серцевого м'яза, сприяє поліпшенню функції серцево-судинної системи;


- Сприяє виведенню з організму токсинів і канцерогенів;


- Підтримує імунну систему, має виражені адаптогенні властивості, має загальнозміцнювальну дію на організм людини, має антиоксидантну активність;


- Нормалізує функцію вегетативної нервової системи, сприяє профілактиці депресії та поліпшенню стану при цьому захворюванні;


- Є багатим джерелом амінокислот (містить у своєму складі 19 амінокислот), жирних кислот, вітамінів, мікро- і макроелементів;


- Сприяє покращенню концентрації і пам'яті;


- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

________________________________________________________________________



Поради щодо зберігання насіння, шротів, сухофруктів тощо.

 

Для того щоб захистити улюблені продукти від молі та жучків достатньо їх правильно зберігати.

Ми зібрали найважливіші поради щодо цього питання. Прочитайте, будь ласка, уважно та намагайтесь максимально притримуватись наведених порад.

 

1. Обов'язково пересипайте кожен товар, який отримуєте з паперового чи пластикового упакування ( зерна, шроти, бобові, насіння, висівки, сушеності, сухофрукти, чаї, борошно, пастили) в скляні або пластикові ємності та щільно закривайте їх кришками.

 

2. Сухофрукти: в ідеалі сухофрукти повинні зберігатися при температурі +10 С. Якщо забезпечити таку температуру неможливо, зберігайте сухофрукти в скляних банках, що щільно закриваються в кухонних шафках. Поставте поряд з баночкою сільничку, оскільки сіль поглинає вологу, яку дуже люблять цвіль і жучки. 

Головне, щоб тара для зберігання сушки не мала отворів і щілин через які можуть потрапити шкідники.

Якщо ж така прикрість сталася, покладіть сухофрукти в духовку або на сильний мороз. Основна маса комах не витримує температур вище +60С і нижче -20С.

 

3. Сушені фрукти та овочі: найкраще зберігати герметично-запакованими, оскільки вони легко вбирають в себе всі запахи. Також зберігайте їх в темному сухому місці, бо через попадання прямого сонячного світла відбувається потемніння продуктів і втрата аромату. 

Груші та сливи найкраще зберігати в полотняних мішечках, які необхідно підвісити в сухому та добре провітреному приміщенні.

 

4. Чаї: пересипайте чай в скляні ємкості, які щільно закриваються. Таким чином чай збереже свій аромат і не вбиратиме сторонні запахи. Зберігайте чай в темному, теплому сухому місці. Не варто наповнювати щільно чай в банку, дайте йому "повітря".

 

5. Борошно, крупи, бобові, шроти, манка: просійте або переберіть продукти відразу після купівлі. Не зберігайте ці продукти в целофанових пакетах. Відсутність повітря + тепло + волога - ідеальне середовище для комах. Найкраще зберігати банки з крупами та борошном - нижні полиці, де сухо та прохолодно. 
Щоб відлякати жучків зазадлегідь, обробіть полиці оцтом.

Притримуйтесь цих правил і щодо інших продуктів, адже міль може завестись і в горіхах, і в спеціях, шоколаді тощо.

 

Обов'язково регулярно прибирайте в кухні з використанням оцту, мильних горіхів, розчином оцту, соди + кілька крапель ефірної олії лаванди. Тара для продуктів повинна бути чиста та суха !

 

Ці прості правила допоможуть вберегти Ваші продукти від шкідників.



Коктель “Мака-солод”


Інгредієнти:

  1. Холодне горіхове молоко або вода 300 мл;

  2. Плющений овес 25 г;

  3. Порошок маки 1ст.л.;

  4. Насіння льону 1 ст.л.;

  5. Чорниця 25 г;

  6. Шпинат 10 г;

  7. Банан нарізаний та заморожений ½ шт;

  8. Ванілін щіпка.


Приготування:

Взбийте спершу молоко та банан в блендері. Потім додайте всі інші інгредієнти. Подрібнюйте до утворення однорідної гладкої консистенції.

Напій готовий. Смачного!


Найкраще вживати у першу половину дня та на протязі 2-ох годин після спортивних тренувань. Має хороший відновлювальний ефект для спортсменів.


Написати відгук
(11)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.