Кіноа чорна
Кіноа чорнаКіноа чорнаКіноа чорна

Кіноа чорна


40 грн/ 100 г
100 г250 г
+ -
Закінчується
Кіноа чорна / Болівія
на 100г продукту: білків – 14,1 г, жирів - 6,1 г, вуглеводів – 64,1 г. Калорійність – 368 Ккал.
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.
12 місяців

Що таке КІНОА? Як її вживати?

  • За смаком нагадує неочищений рис. З кіноа можна готувати надзвичайно смачні:

    • салати,
    • каші,
    • супи.

  • Чорна кіноа набагато солодша за інші види цієї крупи;
  • Кіноа - ідеальна їжа для вегетаріанців, оскільки містить вдвічі більше білка, ніж рис та ячмінь.
  • Перед приготуванням рекомендується замочити крупу в холодній воді 1-2 год. - це позбавить її від гіркоти. 

У чому сила КІНОА?

  • За своїми харчовими показниками кіноа найбільше наближена до материнського молока;

  • Кіноа - крупа, яка містить усі необхідні організму мінерали та речовини: марганець, магній, фосфор, мідь, залізо, цинк, калій і кальцій, вітаміни групи В та Е;

  • Не містить глютену, тому її спокійно можуть вживати люди з алергією на клейковину.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при захворюванні нирок, подагрі та індивідуальній непереносимості; 
  • Не рекомендовано вживати дітям до 3 р., вагітним і годуючим матерям;
  • Не варто зловживати кіноа, бо можуть виникнути проблеми з травленням і важкість.

Детальніше

  • Багата клітковиною, а значить стимулює і налагоджує роботу кишківника, запобігає появі серцевих хвороб, знижуючи рівень цукру і холестерин;
  • Чудово підходить для дієтичного харчування, оскільки має збалансований склад та допомагає вивести шлаки з організму;
  • Вживання кіноа допоможе зміцнити кістки та уникнути таких захворювань, як артрит, артроз та інших кісткових захворювань;
  • Борошно на основі кіноа - один з ідеальних варіантів для випічки хліба, також з нього можна виготовляти локшину та макаронні вироби;
  • Вживання кіноа допоможе захистити організм від онкологічних захворювань;
  • Заспокійливо діє на нервову систему, позбавляє від головного болю;
  • Кіноа перешкоджає виникненню анемії та випадінню волосся.

Більше про кіноа: https://goo.gl/Gv0NLU
Або ж читайте на нашому сайті - http://sz.lviv.ua/article/20170127_1152/

_________________________________________________________________________________________

Підходить всім, хто стежить за своїм здоров’ям та красою, дітям, спортсменам, вегетаріанцям, діабетикам, людям із серцево-судинними захворюваннями, з алергією на глютен та людям із зайвою вагою. 

__________________________________________________________________________________________________________
 Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.
_________________________________________________________________________________________________________
У вартість даного продукту закладена сума 2 гривні (для 100г упаковки) або 5 гривень (для 250г упаковки), яка буде автоматично відраховуватись у благодійний фонд (це не означає, що товар став дорожчим для Вас - ми відраховуємо ці гроші з нашого прибутку).
Більше про соціальний проект Ви можете прочитати у нашій статті: http://sz.lviv.ua/#slider/20160425_1207
__________________________________________________________________________________________________________


Кіно-а-суші



Інгредієнти:

  1. Листки норі 6 шт;

  2. Кіноа чорна 1 ½ склянки;

  3. Місо паста (не обов’язково) — 3 ст.л.;

  4. Насіння льону (або лляне борошно) 2 ст.л.;

  5. Авокадо 1шт;

  6. Морква 1 шт;

  7. Буряк 1 шт;

  8. Маленький дайкон або селера  1 шт;

  9. Маринований, або свіжий імбир 10 г;

  10. Васабі 10 г;

  11. Соєвий соус 30 г.


Приготування:


1. Відваріть кіноа у 3 склянках води. Додайте до крупи місо пасту та змелене насіння льону (чи борошно). Ретельно розмішайте та залиште остигати.

2. Підготуйте наповнення. Наріжте тонкою соломкою моркву, буряк дайкон (чи селеру) та авокадо.

3. На лист норі викладіть рівномірним шаром кіноа. На одному краї викладіть в рядок соломинки овочів та авокадо і скрутіть у роли. Наріжте на рівні частини.

4. Подавайте з васабі, нарізаним тонкими скибочками імбиром та соєвим соусом.



Найкраще вживати у обідній час.


Написати відгук
Відгуки про товар (1)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.