Каніхуа
КаніхуаКаніхуаКаніхуа

Каніхуа


45 грн/ 100 г
100 г250 г
+ -
Закінчується
Каніхуа / Перу
на 100г: білки - 14,3г, жири - 5 г., вуглеводи - 67 г., харчові волокна - 9,4 г.. Калорійність - 344 ккал.
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.
12 місяців

Що таке КАНІХУА? Як її вживати?

  • Каніхуа - поживна крупа, що має низький вміст жиру і є близькою родичкою кіноа;
  • Має приємний горіховий смак;
  • Вживається як гарнір або, як самостійна страва;
  • Може використовуватись для приготування десертів або бути складником салатів.


У чому сила КАНІХУА?

  • Каніхуа має низький глікемічний індекс;
  • Надовго заряджає енергією;
  • Є цінним джерелом кальцію, фосфору, заліза (до 59% від добової потреби), цинку, вітамінів В1, Е і фолієвої кислоти (до 123% від добової потреби).

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості.


Детальніше
  • Ідеально підходить для людей, які дотримуються здорового способу життя;
  • Використовується в дієтичному  харчуванні;
  • Легко засвоюється організмом;
  • Має високий рівень лізину;
  • Багата антиоксидантами.
_________________________________________________________________________________________

  • Для приготування каші необхідно залити насіння каніхуа водою з розрахунку 1: 2 і варити 15-20 хвилин, до того часу, поки крупа не збільшиться в розмірі і не стане м'якою. За смаком можна додати будь-які спеції, прянощі, фрукти та інші добавки.
____________________________________________________________________________

 Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Котлета для бургера

Інгредієнти:

  1. Каніхуа — 2 склянки;

  2. Сочевиця зелена —  2 склянки;

  3. Вівсні пластівці — ½-1 склянки;

  4. Льон 1 ст.л.+ тепла вода 2 ст.л.;

  5. Кмин мелений — 1 ч.л.;

  6. Сіль морська — ½ ч.л.;

  7. Свіжа зелень петрушки порізана — ½ пучка.

Приготування:

1. Відваріть попередньо в окремих ємкостях каніхуа та сочевицю у воді в пропорції 1:2. Злийте залишок води з сочевиці.
2. Змішайте сочевицю та ½ склянки вівсяних пластівців у блендері, щоб утворилась однорідна маса. Якщо маса буде волога додайте ще ½ склянки пластівців.
3. З’єднайте всі інгредієнти у одній мисці. і сформуйте котлетки.
4. Розігрійте духовку до 180°C.
5. Покладіть котлетки на пергаментний папір та випікайте протягом 10-15 хвилин з обох сторін.
6. Готові котлетки можна подавати з різноманітними соусами, або салатами, або ж зробити бургери.
Смачного!

Найкраще вживати у обідній час.

Написати відгук
Відгуки про товар (3)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.