Каніхуа
КаніхуаКаніхуаКаніхуа

Каніхуа

Львів


46 грн/ 100 г
100 г250 г1 кг
+ -
Є в наявності
Каніхуа / Перу
на 100г: білки - 14,3г, жири - 5 г., вуглеводи - 67 г., харчові волокна - 9,4 г.. Калорійність - 344 ккал.
12 місяців

  • Каніхуа - поживна крупа, що має низький вміст жиру і є близькою родичкою кіноа. 
  •  Має приємний горіховий смак.
  • Вона є цінним джерелом кальцію, фосфору, заліза (до 59% від добової потреби), цинку, вітамінів В1, Е і фолієвої кислоти (до 123% від добової потреби) .
  • Ідеально пілходить для людей, які дотримуються здорового способу життя.
  • використовується в дієтичному  харчуванні;
  • має низький глікемічний індекс;
  • легко засвоюється організмом;
  • має високий рівень лізину;
  • надовго заряджає енергією;
  • багата антиоксидантами.
_____________________________________

- Вживається, як гарнір або, як самостійна страва.

- Може використовуватись для приготування десертів, або бути складником салатів. 

- Для приготування каші необхідно залити насіння каніхуа водою з розрахунку 1: 2 і варити 15-20 хвилин, до того часу, поки крупа не збільшиться в розмірі і не стане м'якою. За смаком можна додати будь-які спеції, прянощі, фрукти та інші добавки.

- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.




Котлета для бургера

Інгредієнти:

  1. Каніхуа — 2 склянки;

  2. Сочевиця зелена —  2 склянки;

  3. Вівсні пластівці — ½-1 склянки;

  4. Льон 1 ст.л.+ тепла вода 2 ст.л.;

  5. Кмин мелений — 1 ч.л.;

  6. Сіль морська — ½ ч.л.;

  7. Свіжа зелень петрушки порізана — ½ пучка.

Приготування:

Відваріть попередньо в окремих ємкостях каніхуа та сочевицю у воді в пропорції 1:2. Злийте залишок води з соцевиці.
Змішайте сочевицю та ½ склянки вівсяних пластівців у блендері, щоб утворилась однорідна маса. Якщо буде маса волога додайте ще ½ склянки пластівців.
З’єднайте всі інгредієнти у одній мисці. і сформуйте котлетки.
Нагрійте духовку до 180°C. Покладіть котлетки на пергаментний папір та випікайте протягом 10-15 хвилин з обох сторін.
готові котлетки можна подавайти з різноманітними соусами, або салатами, або ж зробити бургери.
Смачного!
Найкраще вживати у обідній час.

Написати відгук
(2)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.