Гуарана, рідкий каштан (порошок)
Гуарана, рідкий каштан (порошок)Гуарана, рідкий каштан (порошок)Гуарана, рідкий каштан (порошок)

Гуарана, рідкий каштан (порошок)

Львів


68 грн/ 50 г
50 г100 г
+ -
Під замовлення (1 доба)
Насіння гуарани / Бразилія
на 100 г: білків – 9 г, жирів – 3 г, вуглеводів – 2 г. Калорійність - 68 Ккал.
12 місяців

  • Гуарана - природній енергетик, багатий кофеїном, тонізуюча дія якого триває 6-8 год., але не перезбуджує організм;
  • Гуарана є активним компонентом елітних засобів для схуднення, оскільки має жироспалювальний ефект;
  • Незамінний засіб для схуднення, “притуплює” відчуття голоду, підвищує тонус організму, фізичну витривалість, лібідо, а також покращує функцію пам'яті та очищує кров;
  • Гуарана - сильний стимулятор для детоксикації організму;
  • Додавайте гуарану до напоїв та їжі в помірних кількостях (1ч.л);
_______________


- Гуарана сприяє розумовій діяльності та працездатності, допомагає зняти синдром хронічної втоми;


- Вживання гуарани допоможе при артриті, мігренях та лихоманці;


- Гуарана допоможе позбутися спазмів;


- Позитивно впливає на роботу серцево-судинної та травної системи;


- З метою схуднення гуарану не можна застосовувати понад 6 тижнів. Найкраще зробити перерву на місяць;


- Не можна вживати гуарану дітям до 16 років (через її тонізувальний ефект), вагітним, гіпертонікам, людям похилого віку, людям із язвою та гастритом та із проблемами серця;


- Не поєднуйте гуарану з іншими продуктами, які містять кофеїн;


- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.


Поради щодо зберігання насіння, шротів, сухофруктів тощо.

 

Для того щоб захистити улюблені продукти від молі та жучків достатньо їх правильно зберігати.

Ми зібрали найважливіші поради щодо цього питання. Прочитайте, будь ласка, уважно та намагайтесь максимально притримуватись наведених порад.

 

1. Обов'язково пересипайте кожен товар, який отримуєте з паперового чи пластикового упакування ( зерна, шроти, бобові, насіння, висівки, сушеності, сухофрукти, чаї, борошно, пастили) в скляні або пластикові ємності та щільно закривайте їх кришками.

 

2. Сухофрукти: в ідеалі сухофрукти повинні зберігатися при температурі +10 С. Якщо забезпечити таку температуру неможливо, зберігайте сухофрукти в скляних банках, що щільно закриваються в кухонних шафках. Поставте поряд з баночкою сільничку, оскільки сіль поглинає вологу, яку дуже люблять цвіль і жучки. 

Головне, щоб тара для зберігання сушки не мала отворів і щілин через які можуть потрапити шкідники.

Якщо ж така прикрість сталася, покладіть сухофрукти в духовку або на сильний мороз. Основна маса комах не витримує температур вище +60С і нижче -20С.

 

3. Сушені фрукти та овочі: найкраще зберігати герметично-запакованими, оскільки вони легко вбирають в себе всі запахи. Також зберігайте їх в темному сухому місці, бо через попадання прямого сонячного світла відбувається потемніння продуктів і втрата аромату. 

Груші та сливи найкраще зберігати в полотняних мішечках, які необхідно підвісити в сухому та добре провітреному приміщенні.

 

4. Чаї: пересипайте чай в скляні ємкості, які щільно закриваються. Таким чином чай збереже свій аромат і не вбиратиме сторонні запахи. Зберігайте чай в темному, теплому сухому місці. Не варто наповнювати щільно чай в банку, дайте йому "повітря".

 

5. Борошно, крупи, бобові, шроти, манка: просійте або переберіть продукти відразу після купівлі. Не зберігайте ці продукти в целофанових пакетах. Відсутність повітря + тепло + волога - ідеальне середовище для комах. Найкраще зберігати банки з крупами та борошном - нижні полиці, де сухо та прохолодно. 
Щоб відлякати жучків зазадлегідь, обробіть полиці оцтом.

Притримуйтесь цих правил і щодо інших продуктів, адже міль може завестись і в горіхах, і в спеціях, шоколаді тощо.

 

Обов'язково регулярно прибирайте в кухні з використанням оцту, мильних горіхів, розчином оцту, соди + кілька крапель ефірної олії лаванди. Тара для продуктів повинна бути чиста та суха !

 

Ці прості правила допоможуть вберегти Ваші продукти від шкідників.


Більше про гуарану: https://goo.gl/oyYStC


Енергетичне какао

 

Інгредієнти:

  1. Рослинне або коров’яче молоко 1 склянка;

  2. Порошок гуарани ½ ч.л.;

  3. Какао порошок або кероб 1 ч.л.;

  4. Кокосовий цукор, сироп або мед 1-2 ч.л.;

  5. Ванільний порошок щіпка.

Приготування:

Підігрійте молоко, додайте в гарячий напій інші інгредієнти, ретельно розмішайте та насолоджуйтесь енергією!

Якщо використовуєте в якості підсолоджувача мед, тоді додавайте його лише в теплий напій.

Рекомендуємо використовувати какао преміум для насиченого смаку.


Найкраще вживати в першу половину дня.

                                        

Написати відгук
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.