Асаі ягоди, екстракт 100% (аcаі, порошок)
Асаі ягоди, екстракт 100% (аcаі, порошок)Асаі ягоди, екстракт 100% (аcаі, порошок)

Асаі ягоди, екстракт 100% (аcаі, порошок)

Львів


111 грн/ 50 г
50 г100 г
+ -
Є в наявності
ягоди асаї в порошку / Китай
на 100 гр. продукту: білків - 3,8г, жирів - 0г, вуглеводів - 36,6г. Калорійність: 160 Ккал.
24 місяців

- Асаї - ягоди для спортстменів і атлетів. 
- Асаї широко застосовуються в спортивному харчуванні, як найкраще джерело енергії;
- Приймаючи одну ложку порошку асаї, розчинену у воді, Ви покращите свій імунітет, станете бадьорішими та виведете з організму токсини.
_______________________________________________________________________________________________________

- Ягоди є джерелом вітаміну С, що обумовлює її антиоксидантні властивості і можливості щодо поліпшення імунітету людини;

- При регулярному вживанні поліпшується травлення, а також виводяться продукти розпаду і токсини;покращується робота сечостатевої, серцево-судинної систем;

- Антоцианіни (рослинні пІгменти), що містяться в Асаі, зменшують руйнування клітин шкіри, протидіють процесу старіння;

- Крім того, фітостероли стимулюють регенерацію клітин шкіри і використовуються для лікування дерматитів.

- Зберігання: 24 місяці в прохолодному темному місці.
______________________________________________________________________________________________

Поради щодо зберігання насіння, шротів, сухофруктів тощо.

Для того щоб захистити улюблені продукти від молі та жучків достатньо їх правильно зберігати.

Ми зібрали найважливіші поради щодо цього питання. Прочитайте, будь ласка, уважно та намагайтесь максимально притримуватись наведених порад.

1. Обов'язково пересипайте кожен товар, який отримуєте з паперового чи пластикового упакування ( зерна, шроти, бобові, насіння, висівки, сушеності, сухофрукти, чаї, борошно, пастили) в скляні або пластикові ємності та щільно закривайте їх кришками.

2. Сухофрукти: в ідеалі сухофрукти повинні зберігатися при температурі +10 С. Якщо забезпечити таку температуру неможливо, зберігайте сухофрукти в скляних банках, що щільно закриваються в кухонних шафках. Поставте поряд з баночкою сільничку, оскільки сіль поглинає вологу, яку дуже люблять цвіль і жучки. 

Головне, щоб тара для зберігання сушки не мала отворів і щілин через які можуть потрапити шкідники.

Якщо ж така прикрість сталася, покладіть сухофрукти в духовку або на сильний мороз. Основна маса комах не витримує температур вище +60С і нижче -20С.

3. Сушені фрукти та овочі: найкраще зберігати герметично-запакованими, оскільки вони легко вбирають в себе всі запахи. Також зберігайте їх в темному сухому місці, бо через попадання прямого сонячного світла відбувається потемніння продуктів і втрата аромату. 

Груші та сливи найкраще зберігати в полотняних мішечках, які необхідно підвісити в сухому та добре провітреному приміщенні.

4. Чаї: пересипайте чай в скляні ємкості, які щільно закриваються. Таким чином чай збереже свій аромат і не вбиратиме сторонні запахи. Зберігайте чай в темному, теплому сухому місці. Не варто наповнювати щільно чай в банку, дайте йому "повітря".

5. Борошно, крупи, бобові, шроти, манка: просійте або переберіть продукти відразу після купівлі. Не зберігайте ці продукти в целофанових пакетах. Відсутність повітря + тепло + волога - ідеальне середовище для комах. Найкраще зберігати банки з крупами та борошном - нижні полиці, де сухо та прохолодно. 
Щоб відлякати жучків зазадлегідь, обробіть полиці оцтом.
Притримуйтесь цих правил і щодо інших продуктів, адже міль може завестись і в горіхах, і в спеціях, шоколаді тощо.

Обов'язково регулярно прибирайте в кухні з використанням оцту, мильних горіхів, розчином оцту, соди + кілька крапель ефірної олії лаванди. Тара для продуктів повинна бути чиста та суха !

Ці прості правила допоможуть вберегти Ваші продукти від шкідників.


Ягідне морозиво

Інгредієнти:

  1. Заморожений скибками банан 2 шт;

  2. Заморожені чорниці (або інші ягоди) ½ склянки;

  3. Порошок ягід асаї 3 ч.л.


Приготування:

Злегка розморозити фрукти, щоб не пошкодити ножі блендера. Помістити всі інгредієнти в блендер та подрібнити до утворення шовковистої кремової маси. Подавати одразу після приготування прикрасивши нарізаними фруктами та ягодами.


Написати відгук
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.