Кіноа чорна
Кіноа чорнаКіноа чорна

Кіноа чорна

Львів


38 грн/ 100 г
100 г250 г1 кг
+ -
Під замовлення (1 доба)
Кіноа чорна / Болівія
на 100г продукту: білків – 14,1 г, жирів - 6,1 г, вуглеводів – 67,2 г. Калорійність – 368 Ккал.
12 місяців

  • У вартість даного продукту закладена сума 2 гривні (для 100г упаковки) або 5 гривень (для 250г упаковки), яка буде автоматично відраховуватись у благодійний фонд (це не означає, що товар став дорожчим для Вас - ми відраховуємо ці гроші з нашого прибутку). 
  • Більше про соціальний проект Ви можете прочитати у нашій статті: http://sz.lviv.ua/#slider/20160425_1207 
________________________

  • Кіноа - крупа, яка містить усі необхідні організму мінерали та речовини: марганець, магній, фосфор, мідь, залізо, цинк, калій і кальцій, вітаміни групи В та Е;
  • Кіноа чорна містить більше антиоксидантів ніж червона і біла;
  • Чорна кіноа набагато солодша за інші види цієї крупи;
  • Ідеальна їжа для вегетаріанців, оскільки містить більше білка, ніж інші крупи (вдвічі більше, ніж рис і ячмінь);
  • Кіноа не містить глютену, тому її спокійно можуть вживати люди з алергією на клейковину;
  • За смаком кіноа нагадує неочищений рис. З кіноа можна готувати надзвичайно смачні каші, супи, додавати у салати та пророщувати;
  • Перед приготуванням рекомендується замочити крупу в холодній воді 1-2 год. - це позбавить її від гіркоти;
  • Готується кіноа у співвідношенні 1:2 15-20 хвилин.
  • За своїми харчовими показниками кіноа найбільше наближена до материнського молока;

    ___________________


    - Багата клітковиною, а значить стимулює і налагоджує роботу кишківника, запобігає появі серцевих хвороб, знижуючи рівень цукру і холестерин;


    - Чудово підходить для дієтичного харчування, оскільки має збалансований склад та допомагає вивести шлаки з організму;


    - Вживання кіноа допоможе зміцнити кістки та уникнути таких захворювань, як артрит, артроз та інших кісткових захворювань;


    - Борошно на основі кіноа - один з ідеальних варіантів для випічки хліба, також з нього можна виготовляти локшину та макаронні вироби;


    - Вживання кіноа допоможе захистити організм від онкологічних захворювань;


    - Заспокійливо діє на нервову систему, позбавляє від головного болю;


    - Кіноа перешкоджає виникненню анемії та випадінню волосся.


    Протипоказання:


    • Захворювання нирок;
    • Подагра;
    • Не рекомендовано вживати дітям до 3 р., вагітним і годуючим матерям;
    • Індивідуальна непереносимість;
    • При зловживанні можуть бути проблеми з травленням і важкість.


    Підходить всім, хто стежить за своїм здоров’ям та красою, дітям, спортсменам, вегетаріанцям, діабетикам, людям із серцево-судинними захворюваннями, з алергією на глютен та людям із зайвою вагою. 




    Більше про кіноа: https://goo.gl/Gv0NLU


    Поради щодо зберігання насіння, шротів, сухофруктів тощо.

     

    Для того щоб захистити улюблені продукти від молі та жучків достатньо їх правильно зберігати.

    Ми зібрали найважливіші поради щодо цього питання. Прочитайте, будь ласка, уважно та намагайтесь максимально притримуватись наведених порад.

     

    1. Обов'язково пересипайте кожен товар, який отримуєте з паперового чи пластикового упакування ( зерна, шроти, бобові, насіння, висівки, сушеності, сухофрукти, чаї, борошно, пастили) в скляні або пластикові ємності та щільно закривайте їх кришками.

     

    2. Сухофрукти: в ідеалі сухофрукти повинні зберігатися при температурі +10 С. Якщо забезпечити таку температуру неможливо, зберігайте сухофрукти в скляних банках, що щільно закриваються в кухонних шафках. Поставте поряд з баночкою сільничку, оскільки сіль поглинає вологу, яку дуже люблять цвіль і жучки. 

    Головне, щоб тара для зберігання сушки не мала отворів і щілин через які можуть потрапити шкідники.

    Якщо ж така прикрість сталася, покладіть сухофрукти в духовку або на сильний мороз. Основна маса комах не витримує температур вище +60С і нижче -20С.

     

    3. Сушені фрукти та овочі: найкраще зберігати герметично-запакованими, оскільки вони легко вбирають в себе всі запахи. Також зберігайте їх в темному сухому місці, бо через попадання прямого сонячного світла відбувається потемніння продуктів і втрата аромату. 

    Груші та сливи найкраще зберігати в полотняних мішечках, які необхідно підвісити в сухому та добре провітреному приміщенні.

     

    4. Чаї: пересипайте чай в скляні ємкості, які щільно закриваються. Таким чином чай збереже свій аромат і не вбиратиме сторонні запахи. Зберігайте чай в темному, теплому сухому місці. Не варто наповнювати щільно чай в банку, дайте йому "повітря".

     

    5. Борошно, крупи, бобові, шроти, манка: просійте або переберіть продукти відразу після купівлі. Не зберігайте ці продукти в целофанових пакетах. Відсутність повітря + тепло + волога - ідеальне середовище для комах. Найкраще зберігати банки з крупами та борошном - нижні полиці, де сухо та прохолодно. 
    Щоб відлякати жучків зазадлегідь, обробіть полиці оцтом.

    Притримуйтесь цих правил і щодо інших продуктів, адже міль може завестись і в горіхах, і в спеціях, шоколаді тощо.

     

    Обов'язково регулярно прибирайте в кухні з використанням оцту, мильних горіхів, розчином оцту, соди + кілька крапель ефірної олії лаванди. Тара для продуктів повинна бути чиста та суха !

     

    Ці прості правила допоможуть вберегти Ваші продукти від шкідників.

    Кіно-а-суші


    Інгредієнти:

    1. Листи норі 6 шт;

    2. Кіноа чорне 1 ½ склянки;

    3. Місо паста (не обов’язково) — 3 ст.л.;

    4. Насіння льону (або льняне борошно) 2 ст.л.;

    5. Авокадо 1шт;

    6. Морква 1 шт;

    7. Буряк 1 шт;

    8. Маленький дайкон або селера  1 шт;

    9. Маринований, або свіжий імбир 10 г;

    10. Васабі 10 г;

    11. Соєвий соус 30 г.


    Приготування:


    Відваріть кіноа у 3 склянках води. Додайте до крупи пасту місо та змелене насіння льону (чи борошно). Ретельно розмішайте та залиште остигати.

    Підготуйте наповнення. Наріжте тонкою соломкою моркву, буряк дайкон (чи селеру) та авокадо.

    На лист норі викладіть рівномірним шаром кіноа. На одному краї викладіть в рядок соломинки овочів та авокадо і скрутіть у роли. Наріжте на рівні частини.

    Подавайте з васабі, нарізаним тонким скибочками імбиром та соєвим соусом.


    Найкраще вживати у обідній час.


    Написати відгук
    Написати відгук


    Надіслати відгук
    Дякуємо за ваш відгук!
    Він буде опублікований після перевірки адміністратором.