Кіноа біла (Іспанія)
Кіноа біла (Іспанія)

Кіноа біла (Іспанія)

Львів


60 грн/ 250 г
100 г250 г1 кг
+ -
Є в наявності
Біла кіноа / Іспанія
на 100г: білків – 14,1 г, жирів - 6,1 г, вуглеводів – 67,2 г. Калорійність – 368 Ккал.
12 місяців

  • Кіноа - крупа, яка містить усі необхідні організму мінерали та речовини: марганець, магній, фосфор, мідь, залізо, цинк, калій і кальцій, вітаміни групи В та Е;
  • Ідеальна їжа для вегетаріанців, оскільки містить більше білка, ніж інші крупи (вдвічі більше, ніж рис і ячмінь);
  • Кіноа не містить глютену, тому її спокійно можуть вживати люди з алергією на клейковину;
  • За смаком кіноа нагадує неочищений рис. З кіноа можна готувати надзвичайно смачні каші, супи, додавати у салати та пророщувати;
  • Біла має найтонший смак і найлегшу текстуру, вона найбільш м'яка та ніжна;
  • Біла кіноа готується швидше за всі інші види кіноа - 10-15 хвилин;
  • Перед приготуванням рекомендується замочити крупу в холодній воді 1-2 год. - це позбавить її від гіркоти;
  • Готується кіноа у співвідношенні 1:2 15-20 хвилин.

  • За своїми харчовими показниками кіноа найбільше наближена до материнського молока;

___________________


- Багата клітковиною, а значить стимулює і налагоджує роботу кишківника, запобігає появі серцевих хвороб, знижуючи рівень цукру і холестерин;


- Чудово підходить для дієтичного харчування, оскільки має збалансований склад та допомагає вивести шлаки з організму;


- Вживання кіноа допоможе зміцнити кістки та уникнути таких захворювань, як артрит, артроз та інших кісткових захворювань;


- Борошно на основі кіноа - один з ідеальних варіантів для випічки хліба, також з нього можна виготовляти локшину та макаронні вироби;


- Вживання кіноа допоможе захистити організм від онкологічних захворювань;


- Заспокійливо діє на нервову систему, позбавляє від головного болю;


- Кіноа перешкоджає виникненню анемії та випадінню волосся;


Протипоказання:


  • Захворювання нирок;
  • Подагра;
  • Не рекомендовано вживати дітям до 3 р., вагітним і годуючим матерям;
  • Індивідуальна непереносимість;
  • При зловживанні можуть бути проблеми з травленням і важкість.


- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

___________________


Більше про кіноа: https://goo.gl/Gv0NLU


    Підходить всім, хто стежить за своїм здоров’ям та красою, дітям, спортсменам, вегетаріанцям, діабетикам, людям із серцево-судинними захворюваннями, з алергією на глютен та людям із зайвою вагою. 




    Млинці з кіноа


    Інгредієнти:

    1. Кіноа 125 г (1 склянка);

    2. Борошно вівсяне — 1 склянка

    3. Рослинне молоко або вода питна 500 мл;

    4. Харчова сода  1 ч.л.;

    5. Сік лимону 3 ч.л.;

    6. Олія кокосова 2 ст.л..

    Фініковий соус:

    1. Фініки 100 г;

    2. Вода 85 г.


    Приготування:

    Подрібніть насіння кіноа в кавомолці до порошку. Змішайте змелене насіння з борошном. Додайте соду погашену лимонним соком та розтоплену кокосову олію. Долийте молоко чи воду та ретельно розмішайте.

    Випікайте млинці на сухій сковорідці. Подавайте млинці з медом, сиропом чи фініковим соусом та солодкими фруктами.

    Для приготування соусу замочіть фініки попередньо в теплій воді на 30хв. Злийте воду,  очистіть фініки від кісточок та взбийте їх з водою у блендері до утворення однорідної пасти.

    Найкраще вживати у полудень та обідній час.
    Смачного!