Прованські трави
Прованські трави

Прованські трави


28 грн/ 250 мл
250 мл
+ -
Є в наявності
тим’ян, базилік, чабер, материнка (орегано), розмарин, м’ята, кріп / Україна власного виробництва Вага без банки: 50±3г
на 100г в середньому: білки - 12,3 г, жири - 6,5 г, вуглеводи - 25,9 г. Калорійність - 259,3 Ккал.
12 місяців

  • Прованські трави - суміш прянощів, які є не лише ароматною, а й корисною приправою;
  • Чудово доповнить смак будь-яких супів, соусів, салатів, хліба тощо;
  • Суміш прованських трав допоможе полегшити безсольову дієту;

_____________________________


- Прованські трави містять ефірні олії, органічні кислоти, ферменти, вітаміни, які є чудовим доповненням здорового харчування;


- Додавайте суміш за 10-15 хвилин до закінчення приготування страви;


- Щоб отримати смачну та корисну заправку для салатів змішайте 1 ч.л. суміші, 2 ст.л. оливкової олії та 1 зубчик часнику;


- Не рекомендується вживати цю суміш вагітним та в період лактації;


- Також, не варто вживати прованські трави людям, які страждають гіпертонією, гіпотонією та при судомах;


- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Рататуй на грилі

Інгредієнти:
1. Томати - 2 шт.,;
2. Баклажани - 2 шт.,;
3. Солодкий перець — 2 шт.,;
4. Кабачок —1 шт.,;
5. Цибуля — 2 шт.;
6. Часник — 3 зубч.;
7. Кокосова олія — ​​40 мл.;
8. Лимон — 1/2 шт.;
9. Сіль, перець — за смаком;
10. Прованські трави — 1 ст.л.;
11. Пармезан (за бажанням) — 100 г.;

Приготування:
Розріжте томати на четвертинки, солодкий перець очистіть і наріжте смужками. Баклажани і кабачок наріжте кружальцями, цибулю - товстими кільцями, часник - тонкими пластинками.
Покладіть овочі у велику миску, посипте прованськими травами, полийте оливковою олією і добре перемішайте. Залиште при кімнатній температурі на 30-60 хв.
Смажте на сильному вогні на встановленому на решітці піддоні до тих пір, поки овочі не стануть м'якими. Це займає зазвичай близько 15 хвилин.
Викладіть обсмажені овочі на блюдо, посоліть, поперчіть, полийте олією, соком половини лимона, посипте нарізаною зеленню і натертим пармезаном.
Підготовлені для смаження баклажани, перці і кабачки, перед тим як маринувати в олії, можна замочити на 30 хв. в холодній воді - тоді вони точно не пересохнуть і залишаться соковитими.

Смачного!


Написати відгук
Відгуки про товар (7)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.