Масала до чаю та кави
Масала до чаю та кави

Масала до чаю та кави

Львів


38 грн/ 100 мл
100 мл
+ -
Є в наявності
Імбир, куркума, кориця, кардамон, гвоздика, мускатний горіх, перець чорний, бадьян, перець чілі, ванілін / Україна власного виробництва Вага без банки: 50±3г
100 г: білки - 15 г, жири - 15 г, вуглеводи - 45 г. Калорійність - 379 Ккал.
12 місяців


"Смак Життя" підготував для Вас вичерпну статтю: Все про масали


  • Чайна масала – суміш пряностей із насиченим густим ароматом і унікальним пряним, пекучо-солодким смаком, має широкий спектр корисних властивостей та оздоровчий ефект;
  • Використовується традиційно для приготування особливого класичного напою на основі чорного чаю та молока;
  • Ця суміш чудово доповнить трав’яний чай, каву, фруктові напої, а в поєднанні з медом та лимоном відмінно смакуватиме як самостійний напій;
  • Чайна масала є природнім енергетиком: відмінно замінить ранкову каву, бадьорить, тонізує, усуває сонливість та втому, покращує настрій;
___________________________________


- Прянощі, що входять у дану суміш,  мають антиоксидантну дію,  та забезпечать організм унікальним по складу вітамінно-мінеральним комплексом;


- Чайна масала покращить апетит, сприятиме обміну речовин і кровообігу;


- Ефективний засіб при захворюваннях судин, а також при застудних та інфекційних хворобах;


- Рекомендується вживати чайну масалу при авітамінозі, послабленому імунітеті та всім, хто дотримується дієти;


Більше про чай масала у Вікіпедії: https://goo.gl/8FAPkO  


Масала-кава

Інгредієнти:

  1. Кава 1 ст. л.;

  2. Мед чи сироп  1-2 ч.л.;

  3. Молоко рослинне за смаком  ½ скл.;

  4. Вода - ½ скл.;

  5. Масала до чаю та кави - ⅓ ч.л.


Приготування:

Воду і молоко налийте в каструлю і доведіть до кипіння.

До киплячої рідини додайте каву. Перемішайте і додайте спеції. Постійно помішуючи, доведіть до кипіння і варіть на дуже повільному вогні 3 хвилини.

Процідіть через сито в чистий сотейник і, постійно помішуючи, підігрійте на повільному вогні до кипіння. Залиште трішки настоятись. Додати мед чи сироп та розмішайте.

Ароматна і пряна кава готова! Подавайте теплою.

Масала-чай


Інгредієнти на 1 порцію:

  1. Молоко (рослинне за смаком) ½ скл.;

  2. Вода 1 скл.;

  3. Чай чорний/зелений ½ ст. л.;

  4. Мед чи сироп  1 ч.л. (за бажанням);

  5. Масала до чаю та кави ⅓ ч.л.;

  6. Лавровий лист — за бажанням.


Приготування:

Помістіть спеції в невелику каструльку, залийте склянкою води, доведіть до кипіння і кип'ятіть близько хвилини. Додайте чай і кип'ятіть ще хвилину.

Залийте склянкою молока, додайте ще лавровий листочок.

Доведіть молоко до кипіння і кип'ятіть близько однієї хвилини.

Готовий чай процідити через ситечко і додайте мед чи сироп.
Подавайте теплим.

Написати відгук
(10)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.