Гарам масала
Гарам масала

Гарам масала


30 грн/ 100 мл
100 мл
+ -
Є в наявності
Зіра, коріандр, кардамон зелений, перець чорний, кориця, гвоздика, мускатний горіх, фенхель, пажитник / Україна (власного виробництва) Вага без банки: 50±3г
на 100 г: білки - 15 г, жири - 15 г, вуглеводи - 45 г. Калорійність - 379 Ккал.
12 місяців

  • Гарам масала (в перекладі з хінді означає “гаряча суміш пряностей”) – традиційна приправа східної кухні, помірно гостра. 
  • Універсальна спеція, має гостро-солодкий смак і сильний пряний аромат з горіховими нотками.
  • Гарам масала ідеально пасуватиме до страв з рису, бобових, круп, овочів, салатів, соусів, закусок, каш, фруктів, різноманітної солодкої випічки, супів, підлив, рагу.
  • Ароматизуйте цією приправою чай, каву та фруктові напої.
_________________________________________


- Гарам масала сприяє покращенню циркуляції крові та має сильний зігріваючий ефект, тому її використання надзвичайно актуальне в холодну погоду;


- Гарам масала допоможе вилікувати простудні та респіраторні захворювання, а також очистить організм від шлаків і токсинів, сприятиме перетравленню їжі, покращить перистальтику кишечника, має антибактеріальну дію;


- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.
Більше про гарам масалу у Вікіпедії: https://goo.gl/DxrWuv  

"Смак Життя" рекомендує: Все про масали

Котлетки квасолеві


Інгредієнти:

  1. Картопля — 5 шт;

  2. Квасоля — 100 г;

  3. Асафетида — ¼ ч.л.;

  4. Гарам масала — ½ ч.л.;

  5. Хмелі-сунелі — ½ ч.л.;

  6. чорний перець та сіль за смаком;

  7. Кокосове масло 1-2 ст.л.


Приготування:⠀
Картоплю натріть на тертці. Половину на крупній, половину на дрібній.

Квасолю (замочена на ніч і відваріть 5-7 хв.). Подрібніть готову дрібно в блендері і з'єднайте з картоплею. Додайте спеції: асафетиду, гарам-масалу, хмелі-сунелі, чорний перець. Вимісіть і сформуйте котлетки.

Смажте на повільному вогні. Для рум’яних - з відкритою кришкою, для більш пісних - із закритою кришкою і з невеликим додаванням водички, щоб парилися. Смачного! Подавайте разом салатом чи зеленню.

Найкраще котлетки готувати на обід.


Написати відгук
Відгуки про товар (3)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.