Універсальний набір
Універсальний набірУніверсальний набірУніверсальний набір

Універсальний набір

Львів


48 грн/ 250 мл
250 мл
+ -
Під замовлення (1 доба)
Насіння гарбуза, соняшник, кунжут, конопля, льон кондитерський / Україна
на 100г: білки - 21,3 г, жири - 46,7 г, вуглеводи - 10,1 г. Калорійність: 600 кКал.
6 місяців

  • Універсальний набір - суміш власного приготування, що складається із насіння гарбуза, еко-соняшника, кунжуту, коноплі та відбірного льону;
  • “Універсальний набір” зміцнить здоров’я та імунітет, піклуватиметься про міцність та чистоту судин , а також про роботу нервової системи, сприятиме здоровому схудненню;
  • Беріть з собою в мандри як “перекус” або додавайте насіння в улюблені страви;
__________________________


- Регулярне вживання насіння соняшника допоможе при безсонні, депресії, стресі, покращить апетит, стан шкіри, волосся і нігтів;


- Кунжут - чемпіон по вмісту кальцію: зміцнить кістки та зуби, очистить кишківник та знизить рівень холестерину в крові;


- Гарбузове насіння - антиоксидант та чудове джерело цинку - покращить стан шкіри та волосся, допоможе позбутися токсинів, шлаків та паразитів;


- Насіння коноплі допоможе нормалізувати тиск та сон;


- Льон наситить організм необхідними омега-жирами Омега-3, Омега-6 та Омега-9, сприятиме здоровому схудненню, покращить роботу травної системи та допоможе вилікувати захворювання кишково-шлункового тракту;


- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.


- Рекомендована кількість – 40-60г/день;


Поради щодо зберігання насіння, шротів, сухофруктів тощо.

 

Для того щоб захистити улюблені продукти від молі та жучків достатньо їх правильно зберігати.

Ми зібрали найважливіші поради щодо цього питання. Прочитайте, будь ласка, уважно та намагайтесь максимально притримуватись наведених порад.

 

1. Обов'язково пересипайте кожен товар, який отримуєте з паперового чи пластикового упакування ( зерна, шроти, бобові, насіння, висівки, сушеності, сухофрукти, чаї, борошно, пастили) в скляні або пластикові ємності та щільно закривайте їх кришками.

 

2. Сухофрукти: в ідеалі сухофрукти повинні зберігатися при температурі +10 С. Якщо забезпечити таку температуру неможливо, зберігайте сухофрукти в скляних банках, що щільно закриваються в кухонних шафках. Поставте поряд з баночкою сільничку, оскільки сіль поглинає вологу, яку дуже люблять цвіль і жучки. 

Головне, щоб тара для зберігання сушки не мала отворів і щілин через які можуть потрапити шкідники.

Якщо ж така прикрість сталася, покладіть сухофрукти в духовку або на сильний мороз. Основна маса комах не витримує температур вище +60С і нижче -20С.

 

3. Сушені фрукти та овочі: найкраще зберігати герметично-запакованими, оскільки вони легко вбирають в себе всі запахи. Також зберігайте їх в темному сухому місці, бо через попадання прямого сонячного світла відбувається потемніння продуктів і втрата аромату. 

Груші та сливи найкраще зберігати в полотняних мішечках, які необхідно підвісити в сухому та добре провітреному приміщенні.

 

4. Чаї: пересипайте чай в скляні ємкості, які щільно закриваються. Таким чином чай збереже свій аромат і не вбиратиме сторонні запахи. Зберігайте чай в темному, теплому сухому місці. Не варто наповнювати щільно чай в банку, дайте йому "повітря".

 

5. Борошно, крупи, бобові, шроти, манка: просійте або переберіть продукти відразу після купівлі. Не зберігайте ці продукти в целофанових пакетах. Відсутність повітря + тепло + волога - ідеальне середовище для комах. Найкраще зберігати банки з крупами та борошном - нижні полиці, де сухо та прохолодно. 
Щоб відлякати жучків зазадлегідь, обробіть полиці оцтом.

Притримуйтесь цих правил і щодо інших продуктів, адже міль може завестись і в горіхах, і в спеціях, шоколаді тощо.

 

Обов'язково регулярно прибирайте в кухні з використанням оцту, мильних горіхів, розчином оцту, соди + кілька крапель ефірної олії лаванди. Тара для продуктів повинна бути чиста та суха !

 

Ці прості правила допоможуть вберегти Ваші продукти від шкідників.


1) споживати у цільному вигляді;
2) перед вживанням замочити та змолоти у кавомолці і додавати до готових страв (салати, супи, каші, коктелі, соуси, десерти тощо);
3) найкращий ефект при вживанні натще – 1-2 ст. л. змолоти і вживати з невеликою кількістю води.
Написати відгук
(13)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.