Секрет краси
Секрет краси

Секрет краси


40 грн/ 250 мл
250 мл
+ -
Під замовлення (1 доба)
Льон кондитерський, льон золотий, кунжут, соняшник, рижій / Україна
на 100г: білки - 18,9 г, жири - 45,2 г, вуглеводи - 21,3 г. Калорійність 547 кКал.
6 місяців

  • “Секрет краси” - суміш власного приготування, до складу якої входять льон відбірний, льон золотий, кунжут білий, соняшник, рижій; 
  • Суміш “Секрет краси”  - подарує міцність нігтям, надасть природнього здорового блиску волоссю та шкірі, відновить еластичність шкіри, сприятиме здоровому схудненню та злагодженій роботі статевої системи;
  • Беріть з собою в мандри як “перекус” або додавайте насіння в улюблені страви;

_______________________________


- Регулярне вживання насіння соняшника допоможе при безсонні, депресії, стресі, покращить апетит, стан шкіри, волосся і нігтів;


- Кунжут - чемпіон по вмісту кальцію: зміцнить кістки та зуби, очистить кишківник та знизить рівень холестерину в крові;


- Льон наситить організм необхідними омега-жирами Омега-3, Омега-6 та Омега-9, сприятиме здоровому схудненню та покращить роботу травної системи та допоможе вилікувати захворювання кишково-шлункового тракту;


- Рижій наситить організм антиоксидантами, вітамінами А, Е, D та бета-каротином;


- Рекомендована кількість – до 60г/день;


- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

____________________________


Поради щодо зберігання насіння, шротів, сухофруктів тощо.

 

Для того щоб захистити улюблені продукти від молі та жучків достатньо їх правильно зберігати.

Ми зібрали найважливіші поради щодо цього питання. Прочитайте, будь ласка, уважно та намагайтесь максимально притримуватись наведених порад.

 

1. Обов'язково пересипайте кожен товар, який отримуєте з паперового чи пластикового упакування ( зерна, шроти, бобові, насіння, висівки, сушеності, сухофрукти, чаї, борошно, пастили) в скляні або пластикові ємності та щільно закривайте їх кришками.

 

2. Сухофрукти: в ідеалі сухофрукти повинні зберігатися при температурі +10 С. Якщо забезпечити таку температуру неможливо, зберігайте сухофрукти в скляних банках, що щільно закриваються в кухонних шафках. Поставте поряд з баночкою сільничку, оскільки сіль поглинає вологу, яку дуже люблять цвіль і жучки. 

Головне, щоб тара для зберігання сушки не мала отворів і щілин через які можуть потрапити шкідники.

Якщо ж така прикрість сталася, покладіть сухофрукти в духовку або на сильний мороз. Основна маса комах не витримує температур вище +60С і нижче -20С.

 

3. Сушені фрукти та овочі: найкраще зберігати герметично-запакованими, оскільки вони легко вбирають в себе всі запахи. Також зберігайте їх в темному сухому місці, бо через попадання прямого сонячного світла відбувається потемніння продуктів і втрата аромату. 

Груші та сливи найкраще зберігати в полотняних мішечках, які необхідно підвісити в сухому та добре провітреному приміщенні.

 

4. Чаї: пересипайте чай в скляні ємкості, які щільно закриваються. Таким чином чай збереже свій аромат і не вбиратиме сторонні запахи. Зберігайте чай в темному, теплому сухому місці. Не варто наповнювати щільно чай в банку, дайте йому "повітря".

 

5. Борошно, крупи, бобові, шроти, манка: просійте або переберіть продукти відразу після купівлі. Не зберігайте ці продукти в целофанових пакетах. Відсутність повітря + тепло + волога - ідеальне середовище для комах. Найкраще зберігати банки з крупами та борошном - нижні полиці, де сухо та прохолодно. 
Щоб відлякати жучків зазадлегідь, обробіть полиці оцтом.

Притримуйтесь цих правил і щодо інших продуктів, адже міль може завестись і в горіхах, і в спеціях, шоколаді тощо.

 

Обов'язково регулярно прибирайте в кухні з використанням оцту, мильних горіхів, розчином оцту, соди + кілька крапель ефірної олії лаванди. Тара для продуктів повинна бути чиста та суха !

 

Ці прості правила допоможуть вберегти Ваші продукти від шкідників.


1) перед споживанням змолоти у кавомолці і додавати до улюблених готових страв (салати, супи, каші, коктелі, соуси, десерти тощо);
2) найкращий ефект при вживанні натще – 1-2 ст. л. змолоти і вживати з невеликою кількістю води;
3) насіння можна вживати у цільному вигляді, додаючи до салатів та інших страв.

Салат з печеної цвітної капусти та нуту

Інгредієнти:

  1. Цвітна капуста — 1 шт;

  2. Червона цибуля — 1 шт;

  3. Нут відварений — 400 г;

  4. Олія кокосова — 2 ст.л.;

  5. Листя петрушки — ½ склянки (за бажанням);

  6. Сіль морська — 1 ч.л.;

  7. Чорний перець — ½ ч.л.;

  8. Суміш насіння “Секрет краси” — ⅓ склянки;

Для соусу:

  1. Вода — ½ склянки;

  2. Соєвий соус — 1 ст.л.;

  3. Бальзамічний оцет — 1 ст.л.;

  4. Мед — 1 ч.л.;

  5. Часник тертий — 1 зубчик (або асафетида ¼ ч.л.);

  6. Імбир тертий — ½ ч.л..

Приготування:

Нагрійте духовку до 200℃.

Промийте цвітну капусту та поділіть її на дрібні суцвіття. Наріжте цибулю на дольки. Викладіть рівномірним шаром капусту цибулю та нут на пергаментний папір. Полийте розтопленою кокосовою олією, посипте сіллю та перцем та перемішайте. Випікайте це 30 хв., або до м’якості цвітної капусти.

Приготуйте соус. Для цього взбийте всі інгредієнти у блендері до однорідності.

Покладіть готові овочі в салатницю, додайте соус, додайте зелень, суміш насіння і перемішайте. Смакує теплим та охолодженим.

Смачного!

Найкраще такий салат готувати в обідню пору.

Написати відгук
Відгуки про товар (2)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.