Мікс до салатів
Мікс до салатівМікс до салатів

Мікс до салатів

Львів


67 грн/ 250 мл
250 мл
+ -
Закінчується
Сонях смажений, кунжут білий, льон коричневий, мак, кедровий горіх, калінджі, кокосова стружка / Власного виробництва Вага без банки: 160±3г
на 100г: білки - 13,8 г, жири - 32 г, вуглеводи - 12,4 г. Калорійність - 379,5 кКал
6 місяців

  • “Мікс до салатів” - суміш власного приготування, до складу якої входять насіння соняха смажене,  кунжут білий, льон коричневий, мак, кедровий горіх, калінджі, кокосова стружка; 
  • “Мікс до салатів”  додасть особливого смаку та харчової цінності Вашому салату;
  •  Також подарує міцність нігтям, надасть природнього здорового блиску волоссю та шкірі, відновить еластичність шкіри;
  • Беріть з собою в мандри як “перекус” або додавайте насіння в улюблені страви;

_______________________________


- Регулярне вживання насіння соняшника допоможе при безсонні, депресії, стресі, покращить апетит, стан шкіри, волосся і нігтів;


- Кунжут - чемпіон по вмісту кальцію: зміцнить кістки та зуби, очистить кишківник та знизить рівень холестерину в крові;


- Льон наситить організм необхідними омега-жирами Омега-3, Омега-6 та Омега-9, сприятиме здоровому схудненню та покращить роботу травної системи та допоможе вилікувати захворювання кишково-шлункового тракту;


- Кедрові горішки - носії цінних жиророзщеплювальних вітамінів Е, Р, дуже важливих і незамінних для організму;


- Калінджі (чорний кмин) зміцнює імунну систему, полегшує симптоми алергії, долає інфекції. Смаку Ви його майже не відчуєте в суміші, але користь отримаєте;


- Завдяки лауриновій кислоті, яка міститься у кокосовій стружці, знижується рівень холестерину, а також завдяки цьому кокосова стружка є профілактикою онкологічних захворювань;


- Макові насіння також багаті мікро-і макроелементами, такими як залізо, фосфор, кальцій, калій, магній, які так необхідні для правильного функціонування всіх органів і систем організму;


- Рекомендована кількість – до 60г/день;


- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.


Салат з кале, печерицями та нутом

Інгредієнти:

  1. Салат кале — 1 шт;

  2. Капуста качанна нарізана — 3 склянки;

  3. Редиска крупна — 3 шт;

  4. Болгарський перець — 2 шт;

  5. Цукіні — 1 шт;

  6. Нут відварений — 1 склянка;

  7. Авокадо — 1 шт;

  8. Червона цибуля — 1 шт;

  9. Печериці — 150 г;

  10. Мікс насіння до салатів — ¼ склянки;

  11. Кокосова олія — 2 ст.л.;

  12. Бальзамічний оцет — 2 ст.л.

Для заправки;

  1. Змелене насіння соняшника — 3 ст.л.;

  2. Сік лимона — ¼ склянки;

  3. Олія соняшникова — 2 ст.л.;

  4. Соєвий соус — 2-3 ч.л.;

  5. Мед — 2 ч.л.;

  6. Тертий імбир — 2 ч.л.;

  7. Тертий часник — ¼ ч.л. (за бажанням);

  8. Чорний перець мелений — ¼ ч.л.;

  9. Вода — 2-3 ст.л.

Приготування

Приготуйте гриби просмаживши їх на кокосовій олії близько 7 хвилин та додайте до них бальзамічний оцет. Наріжте для салату капусту, салат кале, редиску, болгарський перець, цукіні та авокадо довільно. Червону цибулю наріжте тонко. Приготуйте заправку. Для цього помістіть всі інгредієнти в блендер та взбийте до однорідності. Половиною соусу заправте листя кале та капусту та добре розмішайте. Додайте всі інші інгредієнти з відвареним нутом в салатницю, розмішайте, посипте сумішшю насіння і додайте за бажанням ще заправки.

Смачного!
Найкраще готувати такий салат в обідню пору.

Написати відгук
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.