Здорова печінка
Здорова печінка

Здорова печінка


42 грн/ 250 мл
250 мл
+ -
Закінчується
Розторопша, льон кондитерський, льон золотий, насіння гарбуза, конопля / Україна
на 100г: білки - 21,6 г, жири - 23 г, вуглеводи - 45 г. Калорійність: 476 кКал.
6 місяців

  • “Здорова печінка” - суміш власного приготування, що складається із насіння розторопші, відбірного льону, золотого льону,  насіння гарбуза та коноплі;
  • Суміш “Здорова печінка” - ідеальний засіб для профілактики та лікування захворювань печінки (цироз, жовчокам’яна хвороба, холецестит, гепатит, холангіт);
  • Беріть з собою в мандри як “перекус” або додавайте насіння в улюблені страви;

________________________________


- Насіння коноплі допоможе нормалізувати тиск та сон;


- Льон наситить організм необхідними омега-жирами Омега-3, Омега-6 та Омега-9, сприятиме здоровому схудненню, покращить роботу травної системи та допоможе вилікувати захворювання кишково-шлункового тракту;


- Гарбузове насіння - антиоксидант та чудове джерело цинку - покращить стан шкіри та волосся, допоможе позбутися токсинів, шлаків та паразитів;


- Розторопша лікує пошкоджені та захищає здорові клітини печінки. Крім цього суміш наситить Омега-жирами та допоможе боротися з паразитами;


- Рекомендована кількість – 40-60г/день;


- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

______________________


Поради щодо зберігання насіння, шротів, сухофруктів тощо.

 

Для того щоб захистити улюблені продукти від молі та жучків достатньо їх правильно зберігати.

Ми зібрали найважливіші поради щодо цього питання. Прочитайте, будь ласка, уважно та намагайтесь максимально притримуватись наведених порад.

 

1. Обов'язково пересипайте кожен товар, який отримуєте з паперового чи пластикового упакування ( зерна, шроти, бобові, насіння, висівки, сушеності, сухофрукти, чаї, борошно, пастили) в скляні або пластикові ємності та щільно закривайте їх кришками.

 

2. Сухофрукти: в ідеалі сухофрукти повинні зберігатися при температурі +10 С. Якщо забезпечити таку температуру неможливо, зберігайте сухофрукти в скляних банках, що щільно закриваються в кухонних шафках. Поставте поряд з баночкою сільничку, оскільки сіль поглинає вологу, яку дуже люблять цвіль і жучки. 

Головне, щоб тара для зберігання сушки не мала отворів і щілин через які можуть потрапити шкідники.

Якщо ж така прикрість сталася, покладіть сухофрукти в духовку або на сильний мороз. Основна маса комах не витримує температур вище +60С і нижче -20С.

 

3. Сушені фрукти та овочі: найкраще зберігати герметично-запакованими, оскільки вони легко вбирають в себе всі запахи. Також зберігайте їх в темному сухому місці, бо через попадання прямого сонячного світла відбувається потемніння продуктів і втрата аромату. 

Груші та сливи найкраще зберігати в полотняних мішечках, які необхідно підвісити в сухому та добре провітреному приміщенні.

 

4. Чаї: пересипайте чай в скляні ємкості, які щільно закриваються. Таким чином чай збереже свій аромат і не вбиратиме сторонні запахи. Зберігайте чай в темному, теплому сухому місці. Не варто наповнювати щільно чай в банку, дайте йому "повітря".

 

5. Борошно, крупи, бобові, шроти, манка: просійте або переберіть продукти відразу після купівлі. Не зберігайте ці продукти в целофанових пакетах. Відсутність повітря + тепло + волога - ідеальне середовище для комах. Найкраще зберігати банки з крупами та борошном - нижні полиці, де сухо та прохолодно. 
Щоб відлякати жучків зазадлегідь, обробіть полиці оцтом.

Притримуйтесь цих правил і щодо інших продуктів, адже міль може завестись і в горіхах, і в спеціях, шоколаді тощо.

 

Обов'язково регулярно прибирайте в кухні з використанням оцту, мильних горіхів, розчином оцту, соди + кілька крапель ефірної олії лаванди. Тара для продуктів повинна бути чиста та суха !

 

Ці прості правила допоможуть вберегти Ваші продукти від шкідників.


1) для профілактики вживати змелену у кавомолці 2 ч.л. суміші та запити водою (100-150 мл) за 15-20 хв до їжі (найкраще в обідній час);
2) для лікування – вживати змелену суміш (2 ч.л.) 2-3 рази в день з водою протягом 2-3 місяців.

Ягідний смузі

Інгредієнти:

  1. Червона смородина (порічки) — 1 склянка;

  2. Чорна смородина — ⅓ склянки;

  3. Банан — 2 шт;

  4. Білий йогурт — 150 г;

  5. Суміш насіння “Здорова печінка” змелена — 2 ст.л.;

  6. Підсолоджувач (мед, сироп агави) — за смаком.

Приготування:

Добре промийте ягоди, очистіть від бруду. Очистіть банан від шкірки, помістіть всі інгредієнти у блендер та взбийте до однорідності. Готово.
Вживайте свіжоприготовтеним і заряджайтесь антиоксидантами у будь який час дня.

Написати відгук
Відгуки про товар (4)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.