Джерело енергії
Джерело енергії

Джерело енергії


61 грн/ 250 мл
250 мл
+ -
Під замовлення (1 доба)
Насіння чіа, рижій, льон золотий, амарант, мак / Україна
на 100г: білки - 16,5 г, жири - 32 г, вуглеводи - 38 г. Калорійність - 498,5 кКал.
6 місяців

  • Джерело енергії - суміш власного виробництва, до складу якої сходять насіння чіа, рижій, льон золотий, амарант, мак;
  • Суміш  заряджає енергією та насичує організм необхідними для роботи вітамінами та мінералами;
  • Здоровий енергетичний сніданок та “перекус” для активного життя. Підходить для спортивного харчування;
  • У приготованому стані (з водою, молоком тощо) в холодильнику зберігається до 5 днів;
_____________________________

- Льон наситить організм необхідними омега-жирами Омега-3, Омега-6 та Омега-9, сприятиме здоровому схудненню, покращить роботу травної системи та допоможе вилікувати захворювання кишково-шлункового тракту;


- Рижій наситить організм антиоксидантами, вітамінами А, Е, D та бета-каротином;


- Насіння чіа не містить глютену та є ідеальним для вегетаріанської дієти, оскільки містить велику кількість білка. Крім цього чіа сприяє схудненню, покращує роботу мозку та травної системи;


- Мак покращить стан волосся, шкіри, нігтів та загальний стан організму;


- Амарант перешкоджатиме розвитку пухлин, покращить роботу серцево-судинної системи та зміцнить імунітет;


- Рекомендована кількість – 40-60г/день;


- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

___________________



Поради щодо зберігання насіння, шротів, сухофруктів тощо.

 

Для того щоб захистити улюблені продукти від молі та жучків достатньо їх правильно зберігати.

Ми зібрали найважливіші поради щодо цього питання. Прочитайте, будь ласка, уважно та намагайтесь максимально притримуватись наведених порад.

 

1. Обов'язково пересипайте кожен товар, який отримуєте з паперового чи пластикового упакування ( зерна, шроти, бобові, насіння, висівки, сушеності, сухофрукти, чаї, борошно, пастили) в скляні або пластикові ємності та щільно закривайте їх кришками.

 

2. Сухофрукти: в ідеалі сухофрукти повинні зберігатися при температурі +10 С. Якщо забезпечити таку температуру неможливо, зберігайте сухофрукти в скляних банках, що щільно закриваються в кухонних шафках. Поставте поряд з баночкою сільничку, оскільки сіль поглинає вологу, яку дуже люблять цвіль і жучки. 

Головне, щоб тара для зберігання сушки не мала отворів і щілин через які можуть потрапити шкідники.

Якщо ж така прикрість сталася, покладіть сухофрукти в духовку або на сильний мороз. Основна маса комах не витримує температур вище +60С і нижче -20С.

 

3. Сушені фрукти та овочі: найкраще зберігати герметично-запакованими, оскільки вони легко вбирають в себе всі запахи. Також зберігайте їх в темному сухому місці, бо через попадання прямого сонячного світла відбувається потемніння продуктів і втрата аромату. 

Груші та сливи найкраще зберігати в полотняних мішечках, які необхідно підвісити в сухому та добре провітреному приміщенні.

 

4. Чаї: пересипайте чай в скляні ємкості, які щільно закриваються. Таким чином чай збереже свій аромат і не вбиратиме сторонні запахи. Зберігайте чай в темному, теплому сухому місці. Не варто наповнювати щільно чай в банку, дайте йому "повітря".

 

5. Борошно, крупи, бобові, шроти, манка: просійте або переберіть продукти відразу після купівлі. Не зберігайте ці продукти в целофанових пакетах. Відсутність повітря + тепло + волога - ідеальне середовище для комах. Найкраще зберігати банки з крупами та борошном - нижні полиці, де сухо та прохолодно. 
Щоб відлякати жучків зазадлегідь, обробіть полиці оцтом.

Притримуйтесь цих правил і щодо інших продуктів, адже міль може завестись і в горіхах, і в спеціях, шоколаді тощо.

 

Обов'язково регулярно прибирайте в кухні з використанням оцту, мильних горіхів, розчином оцту, соди + кілька крапель ефірної олії лаванди. Тара для продуктів повинна бути чиста та суха !

 

Ці прості правила допоможуть вберегти Ваші продукти від шкідників.


1) 1/3 склянки суміші залити 1 скл. рослинного молока чи водою, додати меду чи сиропу і залишити на ніч у холодильнику; на ранок сніданок вже буде готовим;
2) змолоти 1/3 скл. насіння у кавомолці і залити 1 скл. теплої води чи рослинного молока з медом (сиропом) і настояти 20-30хв. За бажанням до «енергопудингу» можна додати фрукти чи ягоди.

Салат з брюсельською капустою, яблуками та горішками


Інгредієнти:

Для салату:

  1. Брюсельська капуста — 400 г;

  2. Кокосова олія — 2 ст.л.;

  3. Сиродавлена олія (за смаком) — 2 ст.л.;

  4. Сік лимона — 2-3 ч.л.;

  5. Яблуко зелене — 1 шт (велике);

  6. Суміш насіння “Джерело енергії” — 2 ст.л.;

  7. Сіль та перець — за смаком;

  8. Розмарин — 1 ч.л.

  9. Волоський горіх нарізаний— ⅓  склянки;

  10. Мед — 1 ст.л.

Приготування:

Промийте та наріжте брюсельську капусту на половинки. Проваріть її спершу у воді чи на пару протягом 5-7 хв. Готову капусту помістіть на скорорідку, додайте нарізане тонкими дольками яблуко, розмарин, сіль, перець та кокосову олію. Готуйте все на середньому вогні протягом 8 хв. Коли приготується, відкладіть страву, щоб охолонула. За той час просушіть дроблені горіхи на сковорідці протягом 5-10 хв. Смішайте горіхи з медом.
Викладіть готову капусту з яблуками у миску, покропіть сиродавленою олійкою, соком лимона, додайте суміш насіння та грецькі горіхи та розмішайте. Подавайте одразу.
Смачного!


Смакуйте у будь який час протягом дня.

Написати відгук
Відгуки про товар (6)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.