Паприка червона різана (солодка)
Паприка червона різана (солодка)

Паприка червона різана (солодка)

Львів


38 грн/ 100 г
100 г
+ -
Є в наявності
Паприка / Пакистан
на 100 г : білки – 12 г, жири - 17,3 г, вуглеводи - 29,4 г. Калорійність 318 кКал.
12 місяців

  • Паприка – порошкоподібна пряність яскраво-червоного кольору, виготовлена з сушеного солодкого перцю. Смак паприки солодкий, насичений,  з ледь відчутною гірчинкою;
  • Паприка - універсальна пряність. Додавайте її до різноманітних овочевих страв, супів, борщів, домашніх соусів, підлив, лечо;
  • Відмінно смакує паприка  з томатами, капустою, сиром, грибами, картоплею, макаронами;
  • Паприка добре поєднується з часником, коріандром, базиліком, чабером, лавровим листом, перцем чілі;
  • У паприки є властивість забарвлювати їжу в червоний або помаранчевий колір.
___________________________________________________________________________________________

- Паприка позитивно впливає на систему кровообігу, перешкоджає утворенню тромбів і сприяє розрідженню крові;


- Паприка - це потужний антиоксидант, який по вмісту вітаміну С перевершує цитрусові і чорну смородину;


- Паприка підвищує імунітет, активізує обмінні процеси в організмі, збуджує апетит і забезпечує повноцінне засвоєння їжі;


- Паприка сприяє синтезу “гормонів щастя” - ендорфінів, покращує настрій і допомагає побороти депресію та апатію;


- Паприка не подразнює слизових оболонок, тому її можна вживати у великих кількостях, виключенням є  індивідуальна непереносимість;


- Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильного нагрівання. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це збереже їх від змішування з ароматами і від попадання вологи;


- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Більше про паприку :  http://goo.gl/RkKSLz


Стаття від "Смак Життя"Прянощі - це природні ліки 

Ікра з гарбуза

Інгредієнти:

1. Гарбуз — 1 кг;

2. Кислуваті яблука — 2 середніх;

3. Цибуля — 2 середніх;

4. Часник — 1 зубок;

5. Томатна паста — 1 ст. л.;

6. Олія кокосова — 2-3 ст.л.;

7. Сіль морська дрібна — за смаком;

8. Лавровий лист — 1 шт;

9. Мелений чорний перець — за смаком;

10. Коріандр — за смаком;

11. Паприка червона різана (солодка) — 2 ст.л.;


Приготування:

Очищений гарбуз натріть на крупній тертці, дрібно наріжте цибулю, подрібніть часник, яблука очистіть від шкірки і насіння і натріть на крупній тертці.

На рослинному маслі спасируйте цибулю, потім додати тертий гарбуз, лавровий лист і смажте без кришки на середньому вогні 10 хвилин, періодично помішуючи. Потім додайте терті яблука і смажте ще 5-10 хвилин. Додайте томат, часник, сіль і спеції, перемішайте і смажте ще 5 хвилин.

Подавати страву остиглою.

Ікру з гарбуза смачно їсти з гарніром та просто до хлібу, паляниць чи лавашу.

Смачного!

Самостійно підходить для будь якого прийому їжі.

Написати відгук
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.