Паприка солодка мелена
Паприка солодка мелена

Паприка солодка мелена

Львів


17 грн/ 100 г
100 г
+ -
Під замовлення (1 доба)
Паприка / Перу
на 100 г : білки – 12 г, жири - 17,3 г, вуглеводи - 29,4 г. Калорійність 318 кКал.
12 місяців

  • Паприка – порошкоподібна пряність яскраво-червоного кольору, виготовлена з сушеного солодкого перцю. Смак паприки солодкий, насичений,  з ледь відчутною гірчинкою;
  • Паприка - універсальна пряність. Додавайте її до різноманітних овочевих страв, супів, борщів, домашніх соусів, підлив, лечо;
  • Відмінно смакує паприка  з томатами, капустою, сиром, грибами, картоплею, макаронами;
  • Паприка добре поєднується з часником, коріандром, базиліком, чабером, лавровим листом, перцем чілі;
  • У паприки є властивість забарвлювати їжу в червоний або помаранчевий колір.
_____________________________________________________________________________________________________

- Паприка позитивно впливає на систему кровообігу, перешкоджає утворенню тромбів і сприяє розрідженню крові;


- Паприка - це потужний антиоксидант, який по вмісту вітаміну С перевершує цитрусові і чорну смородину;


- Паприка підвищує імунітет, активізує обмінні процеси в організмі, збуджує апетит і забезпечує повноцінне засвоєння їжі;


- Паприка сприяє синтезу “гормонів щастя” - ендорфінів, покращує настрій і допомагає побороти депресію та апатію;


- Паприка не подразнює слизових оболонок, тому її можна вживати у великих кількостях, виключенням є  індивідуальна непереносимість;


- Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильного нагрівання. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це збереже їх від змішування з ароматами і від попадання вологи;


- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Більше про паприку :  http://goo.gl/RkKSLz


Стаття від "Смак Життя"Прянощі - це природні ліки 

Шпинат з кедровими горішками і цибулею

Інгредієнти:

  1. Шпинат свіжий — 500 г;

  2. Цибуля порей — 1 стебло;

  3. Кокосова олія — 1 с.л.

  4. Часник — 1 зубчик;

  5. Кедрові горіхи — ¼ склянки;

  6. Сіль морська — за смаком;

  7. Коріандр — 1 ч.л.;

  8. Куркума — 1 ч.л.;

  9. Паприка — 1 ч.л.

Приготування:

Пору наріжте кільцями, а часник - кружечками.Тушіть це до готовності в невеликій кількості кокосової олії. Видаліть тверді стебла у шпинату і добре промийте. У каструлі закип'ятіть воду, вимкніть і додайте шпинат в гарячу воду. Запарюйте шпинат протягом декількох хвилин. Лишню воду злийте, шпинат добре відіжміть і додайте до цибулі. Приправте спеціями і сіллю. Добре перемішайте. Посипати коріандром і горішками при подачі. Смакуйте теплим.

Чудово пасує для будь якого прийому їжі.

Написати відгук
(1)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.