Мускатний горіх цілий
Мускатний горіх цілийМускатний горіх цілийМускатний горіх цілийМускатний горіх цілий

Мускатний горіх цілий


24 грн/ 25 г
25 г
+ -
Закінчується
Мускатний горіх / Індонезія
на 100 г : білки – 5,8 г, жири - 36,3 г, вуглеводи - 28,5 г. Калорійність - 525 кКал.
12 місяців

  • Мускатний горіх – це пряність із сильним витонченим ароматом та терпким, пекучим смаком;
  • Додавайте мускатний горіх до всіх можливих солодких страв та напоїв. Він ідеально підходить для ароматизації цукерок, шоколаду, варення, тіста для кондитерських виробів, кремів. Мускатний горіх чудово доповнює страви з грибів, макаронів, картоплі, гарбуза;
  • Добре поєднується із чорним та духмяним перцем, кропом, імбиром, базиліком, кардамоном, коріандром, майораном, корицею, гвоздикою, тмином, м’ятою;
  • Мускатний горіх сприяє покращеню розумової діяльності, підсилює концентрацію та пам'ять.
__________________________________________________________________________________________________

- При безсонні залийте 0.5 ч. л. меленого мускатного горіха стаканом теплого молока, додайте меду і випийте перед сном. Корисним такий напій буде для дітей з надмірним нервовим збудженням і неспокійним сном, проте дозу мускатного горіха рекомендовано зменшити до 1/4ч.л.;


- Мускатний горіх –  дієвий засіб при діареї та розладах шлунку, ефективно усуває больові спазми та гази, а також сприяє повноцінному всмоктуванню корисних речовин у тонкому кишківнику;


- Мускатний горіх допоможе вберегти організм в період епідемій грипу та захищатиме клітини організму від вірусів;


- Додавайте мускатний горіх у страви перед завершенням теплової обробки, а в тісто при замішуванні;


- Зберігайте горіхи цілими і подрібнюйте безпосередньо перед використанням;


- Не вживайте мускатний горіх у надмірних кількостях (не більше 1 горіха в день), оскільки це може призвести  до харчового отруєння, пришвидшеного серцебиття, спазмів, дезорієнтації, галюцинацій та інших проявів;


- Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильного нагрівання. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це збереже їх від змішування з ароматами і від попадання вологи;


- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.


Більше про мускатний горіх: http://goo.gl/tU7tQd  

Стаття від "Смак Життя"Прянощі - це природні ліки

Різдв’яне печиво-чоловічки

Інгредієнти:

  1. Борошно пшеничне цільнозернове — 2 склянки;

  2. Сода харчова — ½ ст.л.;

  3. Кориця — ½ ст.л.;

  4. Імбир — 2 ч.л.;

  5. Мускатний горіх — ½ ч.л.;

  6. Гвоздика — ½ ч.л.;

  7. Кокосова олія — ½ склянки;

  8. Кокосовий цукор — ½ склянки;

  9. Сироп агави — ⅓ склянки;

  10. Рослинне молоко — ¼ склянки;

  11. Ванінлін — ½ ч.л.

Приготування:

Змішайте борошно, харчову соду, корицю, імбир, мускатний горіх і гвоздику. У окремій мисці збийте кокосове масло з кокосовим цукром протягом 1-2 хвилин, поки суміш не стане однорідною і легкою. Додайте рослинне молоко, сироп, ваніль, і збивайте ще 30 секунд, щоб все ретельно перемішалося. Це поступово додавайте до суміші борошна і змішуйте до тих пір поки суміші не об'єднаються. Оберніть тісто плівкою і дайте настоятися як мінімум 2 години.

Розігрійте духовку до 180. Розкатайте тісто на пергаментному папері. Пласт тіста зробіть товщиною 0,5 см. Використовуйте формочки для вирізання тіста. Наприклад чоловічків. Випікайте печиво протягом 8-10 хвилин, поки печиво злегка не підрум'яниться.

Дайте їм повністю охолонути перед декоруванням.

Веселого Вам святкування!

Написати відгук
Відгуки про товар (2)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.