Мускатний горіх мелений (преміум)
Мускатний горіх мелений (преміум)Мускатний горіх мелений (преміум)Мускатний горіх мелений (преміум)

Мускатний горіх мелений (преміум)

Львів


22 грн/ 50 г
50 г
+ -
Є в наявності
Мускатний горіх мелений / Індія
на 100 г : білки – 5,8 г, жири - 36,3 г, вуглеводи - 28,5 г. Калорійність - 525 кКал.
12 місяців

  • Мускатний горіх – це пряність із сильним витонченим ароматом та терпким, пекучим смаком;
  • Додавайте мускатний горіх до всіх можливих солодких страв та напоїв. Він ідеально підходить для ароматизації цукерок, шоколаду, варення, тіста для кондитерських виробів, кремів. Мускатний горіх чудово доповнює страви з грибів, макаронів, картоплі, гарбуза;
  • Добре поєднується із чорним та духмяним перцем, кропом, імбиром, базиліком, кардамоном, коріандром, майораном, корицею, гвоздикою, тмином, м’ятою;
  • Мускатний горіх сприяє покращеню розумової діяльності, підсилює концентрацію та пам'ять.
__________________________________________________________________________________________________

- При безсонні залийте 0.5 ч. л. меленого мускатного горіха стаканом теплого молока, додайте меду і випийте перед сном. Корисним такий напій буде для дітей з надмірним нервовим збудженням і неспокійним сном, проте дозу мускатного горіха рекомендовано зменшити до 1/4ч.л.;


- Мускатний горіх –  дієвий засіб при діареї та розладах шлунку, ефективно усуває больові спазми та гази, а також сприяє повноцінному всмоктуванню корисних речовин у тонкому кишківнику;


- Мускатний горіх допоможе вберегти організм в період епідемій грипу та захищатиме клітини організму від вірусів;


- Додавайте мускатний горіх у страви перед завершенням теплової обробки, а в тісто при замішуванні;


- Зберігайте горіхи цілими і подрібнюйте безпосередньо перед використанням;


- Не вживайте мускатний горіх у надмірних кількостях (не більше 1 горіха в день), оскільки це може призвести  до харчового отруєння, пришвидшеного серцебиття, спазмів, дезорієнтації, галюцинацій та інших проявів;


- Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильного нагрівання. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це збереже їх від змішування з ароматами і від попадання вологи;


- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Більше про мускатний горіх: http://goo.gl/tU7tQd 


Стаття від "Смак Життя"Прянощі - це природні ліки

Моркв’яно-горіховий десерт

Інгредієнти:

  1. Морква — 3 шт;

  2. Волоський горіх — 80 г;

  3. ФІніки — 120 г;

  4. Кокосова стружка — 30 г;

  5. Кориця — 1 ч.л.;

  6. Мускатний горіх — ¼ ч.л.;

  7. Рожева сіль — щіпка;

  8. Кеш’ю — 100г;

  9. Вода — 30-50 мл;

  10. Сироп агави — 1 ст.л.;

  11. Кокосова олія — 1 ст.л;

  12. Лимон — ½ шт;

Приготування:

Натріть моркву на терці, або подрібніть у блендері.

1/3 моркви з'єднайте з волоськими горіхами, фініками, кокосовою стружкою, корицею, мускатним горіхом і сіллю. Все взбийте у блендері та додайте залишок моркви. Отриману масу помістіть в форми.

Для крему з'єднайте половину води, з горіхами кеш’ю, сироп агави, сік половини лимона, сіллю і кокосовим маслом. Все зблендуйте  до стану крему. Якщо буде потрібно додайте більше води.

Заливаємо на вже готове «тісто». Ставимо десерт на 2 години в морозилку. Дістаємо з морозилки і приблизно через 15 хв можна подавати. Прикрасьте зверху як вам подобається і готово.

Смачного!

Найкраще смакувати десертом у першій половині дня.

Написати відгук
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.