Куркума (преміум)
Куркума (преміум)

Куркума (преміум)

Львів


20 грн/ 100 г
100 г
+ -
Є в наявності
Куркума / Індія
на 100 г : білки – 7,8 г, жири - 9,9 г, вуглеводи - 43,8 г. Калорійність - 354 кКал.
12 місяців

  • Куркума –  це яскраво-жовта пряність з легким ароматом і слабо-пекучим смаком. Має властивість продовжувати термін придатності страв та забарвлювати їх у жовтий колір;
  • Куркума поєднується абсолютно з усіма пряностями;
  • Куркума – універсальна пряність, тому додавайте її до усіх страв. Особливо добре поєднується куркума з рисом, бобовими, молочними продуктами, овочевими рагу та салатами. Випічці куркума подарує золотистий відтінок, а також покращить властивості тіста;
  • Куркума нормалізує обмін речовин, допомагає підтримувати нормальну флору кишківника, усуває метеоризм, діарею і є профілактичним засобом від проблем ожиріння та діабету.
__________________________________________________________________________________________

- Куркума – потужний антисептик, вона ефективно зупиняє кровотечі та загоює рани. При порізах, опіках, екземах, виразках, шкірних захворюваннях, запаленнях в суглобах, ранах використовуйте куркуму ззовні у вигляді пасти чи присипки;


- Куркума допоможе зняти біль та запалення в горлі, видалити надлишок слизу і продезінфікувати слизову оболонку, а також зможе усунути запальні захворювання ясен і їх кровоточивість. Найкраще використовувати розчин з 0.5 ч.л. куркуми та 0.5 ч.л. солі на стакан теплої води для полоскання уражених ділянок;


- Куркума відновлює і зміцнює печінку, а також знижує рівень холестерину;


- Не зловживайте куркумою при камінні в жовчному міхурі і при закупоренні жовчовивідних шляхів;


- Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильного нагрівання. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це збереже їх від змішування з ароматами і від попадання вологи;


- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.


Більше про куркуму: http://goo.gl/lDI2tx .


Стаття від "Смак Життя"Прянощі - це природні ліки 

Овочеві деруни

Інгредієнти:

  1. Морква — 1 шт;

  2. Цибулина — 1 шт;

  3. Гарбуз — 200 г;

  4. Броколі — ½ шт;

  5. Часник подрібнений — 1 зубчик;

  6. Проростки машу, нуту чи сочевиці — 4 ст.л.;

  7. Борошно пшеничне цільнозернове — 2 ст.л.;

  8. Сіль рожева та перець— за смаком;

  9. Паприка мелена — 1 ч.л.;

  10. Куркума — 1 ч.л.

  11. Кокосова олія для смаження — 2 ст.л.

Приготування:

Овочі помийте та очистіть. Покладіть їх у блендер і взбийте до однорідної маси. Додайте спеції і борошно. Пробуємо масу обсмажуючи. Якщо деруни не тримають форми, тоді додайте більше борошна. Коригуйте за смаком. Швиденько обсмажуємо з двох сторін. Можна подавати з класичним густим йогуртом, овочами, шпинатом, авокадо. Смачного!

Чудово підходить для будь якого прийому їжі.

Написати відгук
(8)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.