Куркума (преміум)
Куркума (преміум)

Куркума (преміум)

Львів


20 грн/ 100 г
100 г
+ -
Під замовлення (1 доба)
Куркума / Індія
на 100 г : білки – 7,8 г, жири - 9,9 г, вуглеводи - 43,8 г. Калорійність - 354 кКал.
12 місяців

  • Куркума –  це яскраво-жовта пряність з легким ароматом і слабо-пекучим смаком. Має властивість продовжувати термін придатності страв та забарвлювати їх у жовтий колір;
  • Куркума поєднується абсолютно з усіма пряностями;
  • Куркума – універсальна пряність, тому додавайте її до усіх страв. Особливо добре поєднується куркума з рисом, бобовими, молочними продуктами, овочевими рагу та салатами. Випічці куркума подарує золотистий відтінок, а також покращить властивості тіста;
  • Куркума нормалізує обмін речовин, допомагає підтримувати нормальну флору кишківника, усуває метеоризм, діарею і є профілактичним засобом від проблем ожиріння та діабету.
__________________________________________________________________________________________

- Куркума – потужний антисептик, вона ефективно зупиняє кровотечі та загоює рани. При порізах, опіках, екземах, виразках, шкірних захворюваннях, запаленнях в суглобах, ранах використовуйте куркуму ззовні у вигляді пасти чи присипки;


- Куркума допоможе зняти біль та запалення в горлі, видалити надлишок слизу і продезінфікувати слизову оболонку, а також зможе усунути запальні захворювання ясен і їх кровоточивість. Найкраще використовувати розчин з 0.5 ч.л. куркуми та 0.5 ч.л. солі на стакан теплої води для полоскання уражених ділянок;


- Куркума відновлює і зміцнює печінку, а також знижує рівень холестерину;


- Не зловживайте куркумою при камінні в жовчному міхурі і при закупоренні жовчовивідних шляхів;


- Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильного нагрівання. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це збереже їх від змішування з ароматами і від попадання вологи;


- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.


Більше про куркуму: http://goo.gl/lDI2tx .


Стаття від "Смак Життя"Прянощі - це природні ліки 

Овочеві деруни

Інгредієнти:

  1. Морква — 1 шт;

  2. Цибулина — 1 шт;

  3. Гарбуз — 200 г;

  4. Броколі — ½ шт;

  5. Часник подрібнений — 1 зубчик;

  6. Проростки машу, нуту чи сочевиці — 4 ст.л.;

  7. Борошно пшеничне цільнозернове — 2 ст.л.;

  8. Сіль рожева та перець— за смаком;

  9. Паприка мелена — 1 ч.л.;

  10. Куркума — 1 ч.л.

  11. Кокосова олія для смаження — 2 ст.л.

Приготування:

Овочі помийте та очистіть. Покладіть їх у блендер і взбийте до однорідної маси. Додайте спеції і борошно. Пробуємо масу обсмажуючи. Якщо деруни не тримають форми, тоді додайте більше борошна. Коригуйте за смаком. Швиденько обсмажуємо з двох сторін. Можна подавати з класичним густим йогуртом, овочами, шпинатом, авокадо. Смачного!

Чудово підходить для будь якого прийому їжі.

Написати відгук
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.