Кориця (касія) мелена (преміум)
Кориця (касія) мелена (преміум)

Кориця (касія) мелена (преміум)

Львів


24 грн/ 100 г
100 г
+ -
Є в наявності
Кориця (касія) / Індонезія
на 100 г: білків - 3,9, жирів - 3,2, вуглеводів - 79,8. Калорійність - 261 Ккал.
12 місяців

  • - Касія - це продукт, одержуваний з кори китайського коричника, який не зустрічається в дикій природі.
  • - Касія має значно вищим вмістом кумарину, аніж кориця.
  • - Ця пряність має терпкі властивості і залишає відчуття легкого печіння на язиці. За ці характеристики її включили до складу відомої на весь світ китайської суміші «п’яти ароматів».
  • - Касія часто додається в випічку і прекрасно поєднується з іншими приправами: кардамоном, фенхелем, бергамотом.

________________________________________________________________________________________

- Касія сприяє м'якому очищенню організму, стимулює травлення, активізує обмінні процеси, прискорює виведення з тканин зайвої рідини, допомагає людям з набряками, запорами хронічного типу, зниженим виділенням сечі, покращує кровотік.


- Чай з додаванням великої кількості китайської кориці бадьорить, якщо ж спецію використовувати в мінімальному обсязі, то напій заспокоїть.


Протипоказання: не вживати касію при проблемах з печінкою та підшлунковою залозою, а також вагітним жінкам.


- Головним недоліком касії є кумарин в її складі. Через нього при вживанні касії на регулярній основі часто з`являються запаморочення і головні болі.


- Виходячи з добової граничної дози кумарину для людини (0,1 мг на кожний кілограм тіла), дорослому рекомендують вживати не більше 1/2 чайн. ложки касії в день, а дитині - в кілька разів більше. Також слід уникати регулярного щоденного вживання кассии.


- Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильного нагрівання. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це збереже їх від змішування з ароматами і від попадання вологи.


- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Печені яблука з корицею


Складники:

На 2 порції:
2 великі яблука (найкраще сорту «Антонівка»)
Тростинний нерафінований цукор , родзинки,  грецькі горіхи
1 ч.л. розмеленої кориці
 

Приготування:
1. З вимитих яблук видаліть серцевину.
2. Змішайте в однакових пропорціях цукор, родзинки і подрібнені волоські горіхи, додайте кориці. Заповніть яблука цією начинкою.
3. Поставте на змащене олією деко. Випікайте в духовці  при t 160-1800 С протягом 40-60 хв (поки яблуко не трісне і начинка не почне витікати).
4. Подавайте гарячим або охолодженим.


Смачного!

Написати відгук
(1)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.