Кориця (касія) мелена (преміум)
Кориця (касія) мелена (преміум)

Кориця (касія) мелена (преміум)


26 грн/ 100 г
100 г
+ -
Є в наявності
Кориця (касія) / Індонезія
на 100 г: білків - 3,9, жирів - 3,2, вуглеводів - 79,8. Калорійність - 261 Ккал.
12 місяців

  • - Касія - це продукт, одержуваний з кори китайського коричника, який не зустрічається в дикій природі.
  • - Касія має значно вищим вмістом кумарину, аніж кориця.
  • - Ця пряність має терпкі властивості і залишає відчуття легкого печіння на язиці. За ці характеристики її включили до складу відомої на весь світ китайської суміші «п’яти ароматів».
  • - Касія часто додається в випічку і прекрасно поєднується з іншими приправами: кардамоном, фенхелем, бергамотом.

________________________________________________________________________________________

- Касія сприяє м'якому очищенню організму, стимулює травлення, активізує обмінні процеси, прискорює виведення з тканин зайвої рідини, допомагає людям з набряками, запорами хронічного типу, зниженим виділенням сечі, покращує кровотік.


- Чай з додаванням великої кількості китайської кориці бадьорить, якщо ж спецію використовувати в мінімальному обсязі, то напій заспокоїть.


Протипоказання: не вживати касію при проблемах з печінкою та підшлунковою залозою, а також вагітним жінкам.


- Головним недоліком касії є кумарин в її складі. Через нього при вживанні касії на регулярній основі часто з`являються запаморочення і головні болі.


- Виходячи з добової граничної дози кумарину для людини (0,1 мг на кожний кілограм тіла), дорослому рекомендують вживати не більше 1/2 чайн. ложки касії в день, а дитині - в кілька разів більше. Також слід уникати регулярного щоденного вживання кассии.


- Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильного нагрівання. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це збереже їх від змішування з ароматами і від попадання вологи.


- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Шоколадний кекс

Інгредієнти:

  1. Борошно пшеничне цільнозернове — 200г;

  2. Молоко рослинне 200 мл;

  3. Какао 3 ч.л.;

  4. Фініки 160 г;

  5. Олія кокосова 40 мл;

  6. Сода харчова — 1 ч.л.;

  7. Кориця 1 ч.л.;

Приготування:

Попередньо замочіть фініки у теплій воді протягом 15 хв. Видаліть кісточки та зблендуйте до утворення однорідної маси. Можна додати трішки рослинного молока, якщо блендер не справлятиметься з фініками.

Просійте борошно, соду, какао і корицю. В окремій ємності змішайте молоко, олію та фініки. Змішайте всі інгредієнти, щоб вони рівномірно розподілилися. Форми для випікання з внутрішньої сторони змажте олією або покладіть паперові одноразові стаканчики.

Тепер суху суміш і тісто з`єднайте разом, перемішайте ретельно і помістіть його в форми для випікання.

Розігрійте духовку до 180℃ і випікайте 15 хвилин.
Смачного!
Найкраще смакувати у першій половині дня.


Домашнє бананово-шоколадне морозиво


Інгредієнти:

  1. Банани — 250 г (2-3 шт.).;

  2. Кокосове молоко — 100 мл.;

  3. Шоколад органічний — 50 г.;

  4. Авокадо (за бажанням) — ½ шт.;

  5. Кориця — ½ ч.л.;

  6. Паличка ванілі (або 1 ч.л. ванільного цукру) — ¼ шт.;

  7. Родзинки — жменя;

  8. Кокосова стружка — 1 ч.л.

Приготування:
Почистіть банани, поріжте їх та заморозьте протягом 1-2 годин. Далі з'єднайте заморожені банани, авокадо та молоко і збийте блендером до однорідності на найнижчій швидкості. Додайте корицю і знову збийвате до 1 хв.

Розділіть паличку ванілі, вийміть ножем зернята. Шоколад поламайте, розтопіть на водяній бані.
Додайте зернята ванілі до бананово-шоколадної маси, обережно перемішайте, згодом додайте розтоплений шоколад.
Морозиво розлийте у формочки, та поставте до морозильної камери на 1-2 години.

При подачі можете посипати родзинками або кокосовою стружкою.
Смачного!


Найкраще смакувати у першу половину дня.


Написати відгук
Відгуки про товар (8)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.