Кориця палички (касія), відбірні
Кориця палички (касія), відбірні

Кориця палички (касія), відбірні


25 грн/ 50 г
50 г
+ -
Є в наявності
Палички кориці (касія) / Індонезія
на 100 г.: білків - 3,9, жирів - 3,2, вуглеводів - 79,8. Калорійність - 261 Ккал.
12 місяців

  • - Касія - це продукт, одержуваний з кори китайського коричника, який не зустрічається в дикій природі.
  • - Касія має значно вищим вмістом кумарину, аніж кориця.
  • - Ця пряність має терпкі властивості і залишає відчуття легкого печіння на язиці. За ці характеристики її включили до складу відомої на весь світ китайської суміші «п’яти ароматів».
  • - Касія часто додається в випічку і прекрасно поєднується з іншими приправами: кардамоном, фенхелем, бергамотом.

________________________________________________________________________________________

- Касія сприяє м'якому очищенню організму, стимулює травлення, активізує обмінні процеси, прискорює виведення з тканин зайвої рідини, допомагає людям з набряками, запорами хронічного типу, зниженим виділенням сечі, покращує кровотік.


- Чай з додаванням великої кількості китайської кориці бадьорить, якщо ж спецію використовувати в мінімальному обсязі, то напій заспокоїть.


Протипоказання: не вживати касію при проблемах з печінкою та підшлунковою залозою, а також вагітним жінкам.


- Головним недоліком касії є кумарин в її складі. Через нього при вживанні касії на регулярній основі часто з`являються запаморочення і головні болі.


- Виходячи з добової граничної дози кумарину для людини (0,1 мг на кожний кілограм тіла), дорослому рекомендують вживати не більше 1/2 чайн. ложки касії в день, а дитині - в кілька разів більше. Також слід уникати регулярного щоденного вживання кассии.


- Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильного нагрівання. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це збереже їх від змішування з ароматами і від попадання вологи.


- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Какао з перцем чілі і ваніллю

Інгредієнти:

  1. Молоко рослинне — 2 склянки;

  2. Перець чілі — ¼ ч.л.;

  3. Кориця мелена — 1 ч.л.;

  4. Ванілін — ¼ ч.л.;

  5. Какао порошок — 3 ст.л.;

  6. Тертий гіркий шоколад — для декору.

Приготування:

В каструльку з товстим дном налийте молоко, додати перець, корицю і ванілін. Доведіть суміш до кипіння і варіть, помішуючи, на повільному вогні 3 хв.
Порошок какао розітріть з теплою водою в однорідну кашку без грудочок і акуратно влийте її в молоко.
Закип’ятити напій знову, зніміть з вогню і відразу ж процідіть.

Перед подачею розлийте в чашки какао і прикрасьте тертим гірким шоколадом.

Якщо Ви не любите гостре, можна додати зовсім трохи чілі.

Смачного!

Найкраще пити какао у першій половині дня і коли прохолодно ;)

Чай з яблуками і корицею

Інгредієнти:

  1. Чай трав`яний або зелений — 2 ч.л.;

  2. Яблука — 2 шт;

  3. Кориця палички — 2 г;

  4. Цукор кокосовий або мед — 2 ч.л.

Приготування:
Для початку заваріть чай на ваш смак. Помиті яблука наріжте невеликими пластинками, видаливши насіння і серцевину. Потім викласти їх в чайні чашки так, щоб вони займали рівно половину чашки. Зверху покласти паличку кориці. Залити готовим завареним чаєм і дати настоятися 10 хвилин.
Якщо бажаєте інтенсивнішого смаку, тоді проваріть яблука та корицю з чаєм на малому вогні 2-3 хв. та дайте настоятись.

Для любителів солодкого можна додати в чай ​​цукор або мед.
У жарку погоду такий чай можна пити з льодом.

Смачного!

Написати відгук
Відгуки про товар (5)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.