Кардамон зелений мелений (преміум)
Кардамон зелений мелений (преміум)

Кардамон зелений мелений (преміум)


22 грн/ 25 г
25 г
+ -
Є в наявності
Кардамон зелений / Індія
на 100 г: білків - 10,8, жирів - 6,7, вуглеводів - 40,5. Калорійність - 311 Ккал.
12 місяців

  • Плоди кардамону – це зелені капсули з чорним насінням всередині, які мають насичений, пекучий, солодкавий смак  і свіжий аромат з цитрусовими нотками;
  • Розжовуйте насіння кардамону протягом кількох хвилин, щоб освіжити подих, прояснити розум і позбавитись від сонливості;
  • Кардамон підсилює обмін речовин, допомагає спалювати жири і є незамінним для бажаючих схуднути;
  • Додайте кардамон до кави. Він зменшить токсичність кофеїну та облагородить смак напою;
  • Кардамон – сильна, концентрована пряність, тому використовувати його слід у невеликих дозах.

_____________________________________________________________________________________

- Кардамон сприяє активності, додає сил, стимулює роботу серця, зміцнює нервову систему і є чудовим антидепрессантом;

- Гарний смаковий альянс кардамон складе з імбирем, гвоздикою, корицею і мускатним горіхом;

- Для яскравого, інтенсивного смаку і запаху використовуйте лише чорні свіжозмелені зернята. Цілі капсули кардамону дають тонкий, легкий аромат;

- Кардамон  підходить практично до всіх страв, особливо до десетрів, випічки, овочевих рагу, рису та картоплі, супів з бобових, соусів, каш, молока, а також для ароматизації напоїв;

-“Розкривається” кардамон повільно,тому додавайте його на початку приготування страви;

- Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильного нагрівання. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це збереже їх від змішування з ароматами і від попадання вологи.


- Прямих протипоказаннь у кардамону немає, проте вагітним і годуючим матерям, а також при виразці шлунку, не варто перевищувати дозування 1/4 ч.л. меленого насіння на добу;

- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Більше про кардамон у Вікіпедії: http://goo.gl/nKagr1




Напій Лассі індійський


Інгредиенти:

  1. Натуральний йогурт (коров'ячий або рослинний) — 500 г.;

  2. Пудра кокосового цукру — 130 г.;

  3. Шафран  — ½ ст.л.;

  4. Кардамон —  ¼ ч.л.;

  5. Лід —  за смаком.


У великій мисці змішайте йогурт, цукрову пудру, кардамон і шафран. Збийте в блендері до однорідності.
Додайте в миску кілька кубиків льоду і перемішайте, щоб охолодити лассі.
Розлийте напій по склянках, намагаючись, уникати потрапляння льоду. Прикрасьте шафраном і подавайте.


Написати відгук
Відгуки про товар (1)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.