Кардамон зелений мелений (преміум)
3 відгуки
40 г
Є в наявності
Чим особливий кардамон зелений мелений (преміум)?
- Кардамон — це зелені капсули з чорним насінням всередині.
- Має насичений, пекучий, солодкавий смак і свіжий аромат з цитрусовими нотками.
- Кардамон містить метанольний екстракт. Це компонент, який усуває розлади травного тракту, такі як здуття та спазми кишечника.
- В зернятках кардамону є багато ефірних олій, які мають заспокійливу дію.
- Має антисептичні та протимікробні властивості, тому зменшує ріст бактерії і грибків.
- Кардамон — сильний антиоксидант, який підтримує міцний імунітет і виводить "поганий" холестерину.
Як використовувати кардамон зелений мелений (преміум)?
- Підходить практично до всіх страв, особливо до десертів, випічки, овочевих рагу, соусів, маринадів та каш.
- Використовуйте для ароматизації напоїв: кави, щоб зменшити вплив кофеїну на організм та чаю.
- Кардамон — сильна, концентрована пряність, тому додавайте його в невеликих дозах і на початку приготування страви.
- Порада від СМАКУ ❤️
Цілі капсули кардамону дають тонкий, легкий аромат. А от для яскравого, інтенсивного смаку і запаху використовуйте лише свіжозмелені зернята.
- Можна розжовувати насіння кардамону протягом кількох хвилин, щоб освіжити подих, прояснити розум і позбавитись від сонливості.
- Добре поєднується з імбиром, гвоздикою, корицею і мускатним горіхом.
Цілі капсули кардамону дають тонкий, легкий аромат. А от для яскравого, інтенсивного смаку і запаху використовуйте лише свіжозмелені зернята.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
- Вживати вагітним і годуючим мамам і при виразці шлунку.
- Не варто перевищувати дозування 1/4 ч.л. меленого насіння на добу.
Кардамон зелений / Індія.
на 100 г: білки — 11 г, жири — 7 г, вуглеводи — 68 г. Калорійність – 311 ккал.
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.
12 місяців
Напій Лассі індійський
Інгредієнти:
Натуральний йогурт (коров'ячий або рослинний) — 500 г.;
Пудра кокосового цукру — 130 г.;
Шафран — ½ ст.л.;
Кардамон — ¼ ч.л.;
Лід — за смаком.
1. У великій мисці змішайте йогурт, цукрову пудру, кардамон і шафран. Збийте в блендері до однорідності.
2. Додайте в миску кілька кубиків льоду і перемішайте, щоб охолодити лассі.
3. Розлийте напій по склянках, намагаючись, уникати потрапляння льоду.
4. Прикрасьте шафраном і подавайте.