Імбир мелений (преміум)
Імбир мелений (преміум)Імбир мелений (преміум)Імбир мелений (преміум)Імбир мелений (преміум)

Імбир мелений (преміум)


38 грн/ 100 г
100 г
+ -
Є в наявності
Імбир / Індія
на 100 г: білків - 15,8, жирів - 1,8, вуглеводів - 0,8. Калорійність - 80 Ккал.
12 місяців

  • Імбир - пряність блідо-жовтого кольору з приємним ароматом і пекучим, пікантним смаком;
  • Імбир допомагає подолати нудоту, токсикоз у вагітних та морську хворобу;
  • Імбир –  доступний та ефективний спосіб позбавитись від зайвої ваги;
  • Імбир вдало поєднується з усіма прянощами та спеціями;
  • Особливо смакуватиме імбир із тушкованими та запеченими овочами, грибами, рисом, бобовими, кашами, салатами, а також борщами, супами та розсолами;
  • Неповторний аромат імбир надасть випічці та десертам, а також гарячим та холодним напоям;
__________________________________________________________________________________


- Імбир володіє протизапальним і потогінним ефектом, стимулює імунну систему, саме тому він незамінний при застудах, грипі, болях у горлі, кашлі та інших інфекційних захворюваннях;


- Імбир нормалізує роботу травної системи, зміцнює шлунок, покращує апетит, сприяє утворенню шлункового соку, допомагає при печії, розчиняє слиз, який накопичується на стінках кишок, шлунку та інших органів;


- Імбир допоможе позбутися головного, ревматичного, артритного болю, а також допоможе при розтягненнях, вивихах і перенапруженні  м’язів (прикладайте до болючих ділянок пасту з імбиру і води);


-  Імбир  підсилює циркуляцію крові,  має легку послаблюючу дію, пришвидшує обмінні процеси в організмі і сприяє спалюванню підшкірного жиру;


- Імбир діє як натуральний антибіотик у боротьбі з патогенними бактеріями, долає грибкові інфекції в тілі, виводить токсини та отрути з організму, володіє антиоксидантною дією;


- Імбир володіє сильним тонізуючим ефектом - надає сил та енергії, покращує настрій і повертає “ясність” очам, відновлює організм при розумовій та фізичній втомі;


- Імбир покращує  мозковий кровообіг, позитивно впливає на пам'ять, зміцнює судини і робить їх еластичними, підтримує роботу серця та серцево-судинної системи,  розріджує кров. Ефективний при гіпертонії;


- Імбир підсилює дію  протидіабетичних препаратів та ліків, що запобігають згортанню крові;


- Імбир - універсальна пряність. Сміло додавайте його до найрізноманітніших страв;


Протипоказаннями до вживання імбиру в лікувальних цілях є :
Виразка шлунку в гострій формі, висока температура, останні місяці вагітності;


- Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильного нагрівання. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це збереже їх від змішування з ароматами і від попадання вологи;


- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Більше про імбир у Вікіпедії: http://goo.gl/ii8srG


Стаття від "Смак Життя"Прянощі - це природні ліки 

Святковий безалкогольного гарячий пунш

Інгредієнти:

  1. Сік апеньсину — 60 мл;

  2. Сік журавлини або вишні — 40 мл;

  3. Зелений чай — 2 ч.л.;

  4. Журавлина або вишня — 40 г;

  5. Сироп агави або мед — 30 мл;

  6. Імбир — ½ ч.л.;

  7. Бодян — 2 зірочки;

  8. Рожевий перець — ¼ ч.л.;

  9. Кардамон — ¼ ч.л.;

  10. Апельсин — 1 шт;

  11. Кориця — 4 шт;

  12. Листя м`яти — гілочка.

Приготування:

У обшпареному чайнику заваріть зелений чай та злийте воду. Підготуйте велику каструлю, покладіть туди чай, змішайте з апельсиновим і журавлинним чи вишневим соком, сиропом (але не медом). Додайте води (приблизно 1 літр), прянощів (корицю треба поламати) і на великому вогні доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь і варіть ще 2 хвилини. Розлийте в скляні кружки, киньте в кожну по кілька ягід свіжої журавлини або вишні, прикрасьте нарізаними кружечками апельсину, листочками свіжої м'яти і подавайте гарячим.

При використанні меду, додавайте його в самому кінці перед подачею.

Печеня з гарбуза, нуту і червоної сочевиці

Інгредієнти:
1. Нут — ¾ скл.;
2. Гарбуз — 1,25 кг.;
3. Морква — 3 шт.;
4. Цибуля — 1 головка;
5. Червона сочевиця — 1 скл.;
6. Овочевий бульон або вода — 4 скл.;
7. Томатна паста — 3 ст.л.;
8. Імбир — 1,5 ст.л.;
9. Часник — 1 зубчик;
10. Кориця — ½ ч.л.;
11. Кмин — 1 ½ ч.л.;
12. Шафран —¼ ч.л.;
13. Перець чорний мелений — ½ ч.л.;
14. Сіль — ½ ч.л.;
15. Сік лимона— ¼ скл.;
14. Лайм або лимон — 1 шт.;
15. Смажений арахіс — 70 г.;
16. Петрушка — 1,5 ст.л.

Приготування:
Замочіть нут в холодній воді на 6 годин або на ніч. Прополощіть нут і залийте холодною водою в каструлі. Доведіть до кипіння. Приберіть каструлю з вогню і через 1 годину злийте воду з нуту.
У грубостінну каструлю покладіть нут, очищені та нарізані кубиками овочі: гарбуз, моркву, цибулю, сочевицю, бульйон, томатну пасту, імбир, корицю, кмин, сіль, шафран і перець. Накрийте кришкою і тушкуйте при низькій температурі біля 2 годин або поки сочевиця не почне розсипатися, а нут не розм'якшиться.
Додайте сік лимона. Посоліть за смаком.
Подавайте з рисом, посипавши арахісом і петрушкою.. З боків тарілки прикрасьте скибочками лимона чи лайма.

Смачного!

Написати відгук
Відгуки про товар (4)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.