Пророщувач BIO Natura
Пророщувач BIO NaturaПророщувач BIO NaturaПророщувач BIO Natura

Пророщувач BIO Natura

Львів


399 грн/ 1 шт
1 шт
+ -
Під замовлення (1 доба)
Виробник - BIO Natura (Польща)
необмежений


  • Пророщувач BIO Natura призначений для пророщування насіння, злаків та бобових. Складається з трьох піддонів, кришки, та водозбірника;
  • Один із найкращих методів уникнути авітамінозу та залишатися повними енергії та сил - це пророщувати насіння і злаки;
  • Проростки забезпечать вас клітковиною, повільними вуглеводами та мікроелементами навіть у холодний сезон;
  • Пророщувач BIO Natura досить зручний у використанні та компактний.  Пророщувач можна розмістити де завгодно, але у межах доступу денного світла;
  • Пророщувач BIO Natura - цілком екологічний - він не вимагає підключення до електрики;
_____________

- Пророщувач BIO Natura - один із найзручніших способів для пророщення насіння та злаків;


- Свіжі паростки зернових, бобових та насіння мають дуже високу поживну цінність. У пророщених зернах дуже швидко відбуваються зміни, вміст вітамінів збільшується в кілька разів протягом декількох днів;


- Додавайте проростки в салати, коктейлі, створюйте корисні бутерброди. Змішуйте з олією, готуйте  десятки корисних видів паст, додавайте в супи, соуси, посипайте ними рис, каші тощо;


- Кришка пророщувача гарантує стабільну вологість, яка допоможе злакам та насінню рівномірно проростати;


- У піддонах (3 шт.) можна пророщувати одночасно кілька видів насіння або ж використовувати всього один з них;


- “Зливні сифони”  забезпечують рівномірний відтік води та регулюють вологість;


- Водозбірник служить для накопичення надлишкової води, яка може бути використана для поливання домашніх рослин;


- Пророщувач BIO Natura - ваш помічник та рятівник на кухні. Окрім зручності у пророщуванні, ви отримуватимете вітаміни круглий рік і згодом забудете шлях до аптеки;


- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.


(Інструкція до пророщувача у вкладці "Рецепти")


  • У вартість даного продукту закладена сума 5 гривень, яка буде автоматично відраховуватись у благодійний фонд. (це не означає, що товар став дорожчим для Вас - ми відраховуємо ці гроші з нашого прибутку) 

________________________

Стаття від "Смак Життя": Пророщувач

Інструкція:

  1. Пророщувач слід поставити горизонтально на рівній поверхні.

  2. Контейнери для пророщення промити холодною водою – не висушувати.

  3. На пластини з отвором потрібно розкласти насіння, яке Ви хочете проростити. Зверніть увагу, щоб насіння було рівномірно розподіленим.

  4. До найбільшого контейнера потрібно налити достатню кількість  води.

  5. Тепер відбуватиметься автоматичне зрошення. Це є великою перевагою пророщувача. Надлишок води накопичуватиметься на дні основного контейнера.

  6. Коли вся вода стече через три контейнери потрібно спорожнити нижній шар де збирається вода. Воду можна використовувати для підливання хатніх рослин.

  7. Пророщувач потрібно залишити в світлому місці, але уникати прямого сонячного попадання.

  8. Пророщувач «Pro Vita» обов’язково ретельно мити перед кожним використанням. Найкраще чистити його м’якою щіткою і холодною водою.

_______________________________________________________________

Свіжі проростки злаків, бобових та овочів мають велику поживну цінність. Процес пророщення є швидким, а вміст вітамінів та поживних речовин збільшується всього за кілька днів. Таким чином, ми можемо вживати паростки з коктейлями (смузі), бутербродами, рослинним майонезом тощо. Також додавати в супи, соуси, рис, картоплю, макарони, запіканки, випічку, млинці тощо. У теплі страви додавайте проростки в кінці приготування.

Проростки можна вирощувати з квасолі золотої, гірчиці, хрону, сої, пшениці, соняшника, гречки, редису, льону, сочевиці тощо.

В залежності від температури та освітлення, паростки можна вживати через 2-7 дні. При високих або низьких температурах термін пророщення може бути довшим або ж навпаки. Між корінцями деяких видів насіння (люцерна, гірчиця, пшениця і т.д.) утворюються маленькі волокна, які не варто плутати з пліснявою. Цвіль має неприємний аромат несвіжості, сіро-чорне забарвлення,  а натомість волокна світлий колір та білу волокнисту консистенцію.


Насіння

Температура

Зрошення

Збір

Формування волокон

Люцерна

18-22

1 день

Не раніше ніж на 7 день

Можливе

Горох італійський

18-22

3 дні

Через 3 дні

Не виникає

Гречка

18-22

Кожен другий день

Через 2-3 днів

Можливе

Насіння льону

18-22

Кожен другий день

Через 2-3 дні

Не виникає

Сочевиця

18-22

2-3 рази в день

Через 3 дні

Не виникає

Квасоля

18-22

2 дні

Через 3 дні

Не виникає

Гірчиця

18-22

1 день

Через 2-6 дні

Так

Пшениця

18-22

2 дні

Через 2 дні

Так









Написати відгук
(44)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.