Проростки сочевиці зеленої
Проростки сочевиці зеленоїПроростки сочевиці зеленої

Проростки сочевиці зеленої

Львів


10 грн/ 100 г
100 г
+ -
Під замовлення (1 доба)
Проростки сочевиці зеленої / Україна (власного виробництва)
на 100гр продукту : білків – 9 г, жирів –0,5 г, вуглеводів – 22 г. Калорійність – 106,5 Ккал.
3-4 дні

  • Проростки сочевиці - джерело рослинного білка, який легко засвоюється;
  • Має яскраво-виражений смак, схожий на смак зеленого горошку;
  • Проростки можна додавати у салати та каші, вживати замість хліба, робити борошно або з допомогою блендера готувати каші та коктейлі самостійно;
  • - сочевиця – екологічний  продукт. Вона не накопичує в собі нітрати, радіонукліди та токсини;
  • Одна порція проростків несе в собі 90% добової норми заліза та фолієвої кислоти, що дуже корисно вагітним жінкам;
  • Високий вміст вітаміну С в проростках сочевиці допоможе захистити організм від простудних захворювань;

__________________________________


- Пророщена сочевиця багата залізом,міддю, йодом, фосфором, калієм;


- Клітковина, яка міститься в пророщеній сочевиці не лише покращує травлення, а й допоможе впоратись із онкологічними захворюваннями;


- Пророщена сочевиця містить незамінні Омега-3 та Омега-6, всю групу вітамінів В;


- Проростки сочевиці нормалізують функціонування сечостатевої, серцево-судинної, нервової систем;


- Проростки сочевиці корисні при крововтратах та анемії (підвищують рівень гемоглобіну), вживаються для профілактики пневмонії та бронхіту. Мають протизапальну та ранозагоювальну дію;


- Вживають пророщену сочевицю в лікувальних  та профілактичних цілях, для нормалізації обміну речовин. Також проростки сочевиці підвищують працездатність та опірність організму до захворювань;


- Особливо рекомендуються до вживання людям похилого віку, дітям та жінкам;


- На перших етапах рекомендується вживати не більше 2-3ст.л на день, тому що проростки мають функцію «мітли», яка активно очищає організм від шлаків та токсинів. Згодом, можна збільшувати кількість;


Зберігайте проростки в холодильнику при температурі від +3 до +5, промивайте двічі на день водою кімнатної температури, дайте воді стекти. Після цього проростки можна помістити в холодильник.

____________________________________________


Підходить для діабетиків, спортсменів, людей з зайвою вагою, анемією, проблемами з серцем та шлунком та для всіх, хто хоче покращити своє здоров’я.



Більше про пророщену сочевицю: http://goo.gl/9NHJ32


Салат з пророщеної сочевиці

Складники:

Пів склянки пророщеної зеленої сочевиці

2 огірка
2 болгарських перця
листя салату
сік лимону
олія
сіль,перець за смаком
 

Приготування:
1. Огірки, листя салату та перець дрібно нарізати.

2. Додати проростки зеленої сочевиці.

3. Заправити соком лимону, олією та спеціями за смаком.
 
 
Солодка каша з пророщеної сочевиці


Складники:
1,5 склянки проростків зеленої сочевиці
2 банани
2 ч.л меду
50 г горіхів
 

Приготування:
1. Горіхи почистити та подрібнити.

2.  В блендері змолоти пророщену сочевицю в однорідну масу, додати банани та мед.

3.  Готову кашу посипати горіхами.



Смачного!
Написати відгук
(1)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.