Проростки сочевиці зеленої
Проростки сочевиці зеленоїПроростки сочевиці зеленої

Проростки сочевиці зеленої


11 грн/ 100 г
100 г
+ -
Під замовлення (1 доба)
Проростки сочевиці зеленої / Україна (власного виробництва)
на 100гр продукту : білків – 9 г, жирів –0,5 г, вуглеводів – 22 г. Калорійність – 106,5 Ккал.
3-4 дні

  • Проростки сочевиці - джерело рослинного білка, який легко засвоюється;
  • Має яскраво-виражений смак, схожий на смак зеленого горошку;
  • Проростки можна додавати у салати та каші, вживати замість хліба, робити борошно або з допомогою блендера готувати каші та коктейлі самостійно;
  • - сочевиця – екологічний  продукт. Вона не накопичує в собі нітрати, радіонукліди та токсини;
  • Одна порція проростків несе в собі 90% добової норми заліза та фолієвої кислоти, що дуже корисно вагітним жінкам;
  • Високий вміст вітаміну С в проростках сочевиці допоможе захистити організм від простудних захворювань;

__________________________________


- Пророщена сочевиця багата залізом,міддю, йодом, фосфором, калієм;


- Клітковина, яка міститься в пророщеній сочевиці не лише покращує травлення, а й допоможе впоратись із онкологічними захворюваннями;


- Пророщена сочевиця містить незамінні Омега-3 та Омега-6, всю групу вітамінів В;


- Проростки сочевиці нормалізують функціонування сечостатевої, серцево-судинної, нервової систем;


- Проростки сочевиці корисні при крововтратах та анемії (підвищують рівень гемоглобіну), вживаються для профілактики пневмонії та бронхіту. Мають протизапальну та ранозагоювальну дію;


- Вживають пророщену сочевицю в лікувальних  та профілактичних цілях, для нормалізації обміну речовин. Також проростки сочевиці підвищують працездатність та опірність організму до захворювань;


- Особливо рекомендуються до вживання людям похилого віку, дітям та жінкам;


- На перших етапах рекомендується вживати не більше 2-3ст.л на день, тому що проростки мають функцію «мітли», яка активно очищає організм від шлаків та токсинів. Згодом, можна збільшувати кількість;


Зберігайте проростки в холодильнику при температурі від +3 до +5, промивайте двічі на день водою кімнатної температури, дайте воді стекти. Після цього проростки можна помістити в холодильник.

____________________________________________


Підходить для діабетиків, спортсменів, людей з зайвою вагою, анемією, проблемами з серцем та шлунком та для всіх, хто хоче покращити своє здоров’я.



Більше про пророщену сочевицю: http://goo.gl/9NHJ32


Салат з пророщеної сочевиці

Складники:

Пів склянки пророщеної зеленої сочевиці

2 огірка
2 болгарських перця
листя салату
сік лимону
олія
сіль,перець за смаком
 

Приготування:
1. Огірки, листя салату та перець дрібно нарізати.

2. Додати проростки зеленої сочевиці.

3. Заправити соком лимону, олією та спеціями за смаком.
 
 
Солодка каша з пророщеної сочевиці


Складники:
1,5 склянки проростків зеленої сочевиці
2 банани
2 ч.л меду
50 г горіхів
 

Приготування:
1. Горіхи почистити та подрібнити.

2.  В блендері змолоти пророщену сочевицю в однорідну масу, додати банани та мед.

3.  Готову кашу посипати горіхами.



Смачного!
Написати відгук
Відгуки про товар (1)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.