Проростки насіння соняшника
Проростки насіння соняшникаПроростки насіння соняшника

Проростки насіння соняшника

Львів


23 грн/ 100 г
100 г
+ -
Під замовлення (1 доба)
Пророщене насіння соняшника / Україна (власного виробництва)
на 100г. продукту : білків – 9,7 г, жирів – 28 г, вуглеводів – 2,1 г. Калорійність – 309 Ккал.
3-4 днів

  • Проростки насіння соняшника – цінна, здорова та корисна їжа, яка містить незамінні вітаміни та високі поживні якості;
  • Пророщене насіння на смак схоже на сире, проте має більш ніжний та насичений смак;
  • Вживають проростки в кашах, десертах, в соусах, в салатах та як самостійну страву;
  • Проростки соняшника здатні «витягнути» з організму хвороби та накопичені токсини, отрути;
  • Проростки соняшника мають високу цінність у дитячому харчуванні.
________________________________________


- Пророщене насіння соняшника – сильний антиоксидант, допоможе зберегти молодість і красу;


- 100 г проростків містять 311 г магнію та відрізняються високим вмістом вітаміну Е. Також вони багаті фолієм, калієм, йодом, фтором, фосфором, вітамінами,групи В (В1, В2, В3, В5, В6), С,D, F, ненасиченими жирними кислотами, клітковиною, незамінними макро- та мікроелементами;


- Проростки насіння укріплюють нервову систему та пам'ять, допомагають зберегти зір, покращити стан шкіри та волосся;


- Соняшник чудово укріплює імунітет;


- Нормалізує роботу кишково-шлункового тракту. Рекомендується для лікування та профілактики виразки шлунку, хвороб дванадцятипалої кишки, дисбактеріозу, покращує стан слизової оболонки;


- Корисно додавати проростки насіння соняшника у щоденний раціон для лікування серцево-судинних захворювань, атеросклерозу;


- Проростки пришвидшують загоєння травм м’яких тканин, відновлюють сили після інфекційних захворювань;


- Зберігайте проростки в холодильнику при температурі від +3 до +5, промивайте двічі на день водою кімнатної температури, дайте воді стекти. Після цього проростки можна помістити в холодильник.


- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

_____________________________________________

Підходить всім, хто стежить за своїм здоров’ям та красою, дітям, спортсменам, діабетикам, людям з серцево-судинними захворюваннями, із зайвою вагою, захворюваннями ШКТ.



Більше про проростки соняшника:   http://goo.gl/dYYKx0


Соняшниково-горіховий сніданок


Інгрідієнти:
Півсклянки пророщеного насіння соняшника
Півсклянки кедрових або грецьких горіхів (бажано замочених)
Жменьку синіх родзинок
Півсклянки води або свіжо вичавленого соку
 
Приготування:
Змішати всі інгредієнти в блендері
Можна додати меду за смаком
 
Салат із проростками насіння соняшника і свіжими печерицями


Інгрідієнти:
 
150 - 200 г свіжих печериць
Півсклянки проростків насіння соняшника
1 морква
3-4 ст л проростки червоної сочевиці
2 зубчика часнику
Куркума, коріандр, сіль за смаком
Кунжутна або лляна олія
 
Приготування:
1.    Моркву потерти на дрібній тертці.
2.    Гриби порізати.
3.    Додати пророщене насіння.
4.    Приправити олією, часником та спеціями за смаком
5.    Перемішати на залишити настоюватись на 15хв.
 
Смачного !

Написати відгук
(3)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.