Проростки машу
Проростки машуПроростки машу

Проростки машу


22 грн/ 100 г
100 г
+ -
Під замовлення (1 доба)
Пророщений маш / Україна (власного виробництва)
на 100г. продукту : білків – 3.1 г, жирів – 0.2 г, вуглеводів – 6.0 г. Калорійність – 30 Ккал.
Після отримання продукт промити і перекласти у герметичний контейнер. Зберігати у холодильнику, промивати двічі на день.
5 днів

Що таке ПРОРОСТКИ МАШУ? Як їх вживати?

  • Проростки машу  – зернобобова культура. Солодкуваті на смак, соковиті;
  • Вживають проростки як самостійну страву, додають у фруктові та овочеві салати, каші, гарніри, смузі;
  • Проростки потрібно вводити в свій раціон поступово. На початках вживайте 1-2 ч.л. в день. За два-три місяці можна збільшити кількість до 3–4 ч.л. в день (60–70 г);
  • Найкраще змішувати по два різних види проростків (наприклад, гречку і овес, кунжут або амарант і пшеницю) і змінювати цю комбінацію раз в два місяці.

Чим особливі ПРОРОСТКИ МАШУ?

  • Проростки машу нормалізують обмін речовин, сприяють схудненню, мають заспокійливу дію на організм;
  • Вони підвищують рівень гемоглобіну, тим самим покращуючи продуктивність праці та активність;
  • Проростки чудово засвоюються, тому їх без проблем можуть вживати діти та люди похилого віку.


Чого не варто?

  • Проростки машу не варто вживати людям при індивідуальній непереносимості продукту;
  • Не рекомендується вживати при слабкому функціонуванню кишечника;
  • Не бажано піддавати проростки термічній обробці, оскільки їх цінність різко падає, тому краще вживати їх сирими.

Детальніше
  • Ще з давніх-давен китайці використовували маш для детоксикації організму;
  • Проростки машу містять у собі величезну кількість рослинного, легкозасвоюваного білка, що буде корисно людям з білковою недостатністю та вегетаріанцям;
  • Вживання проростків у періоди епідемій грипу допомагають підняти імунітет і захистити його від вірусів;
  • Проростки машу містять багато клітковини, вітаміни С, К, Е, А, В ( В6, В9, В2, В1, В3 ), натрій, залізо,калій, фосфор, магній;
  • Проростки допомагають знизити рівень холестерину і канцерогенних речовин в крові та є профілактикою онкологічних захворювань;
  • Проростки стабілізують тиск, мають лікувальну дію при гіпертонії, попереджають захворювання серцевої недостатності і інсульт; 
  • Знижують рівень цукру в крові, мають сечогінні та протимікробні властивості;
  • Рекомендується вживати проростки для профілактики цукрового діабету і атеросклерозу;
  • Особливо рекомендуються проростки годуючим матерям та вагітним, оскільки вони пом’якшують токсикоз і насичують організм потрібними білками;
  • Рекомендуються вживати проростки при гастритах з низькою кислотністю.
____________________________________________________________________________
Більше про проростки читайте ТУТ.
____________________________________________________________________________

Підходить для діабетиків, спортсменів, людей з зайвою вагою, анемією, проблемами з серцем та шлунком та для всіх, хто хоче покращити своє здоров’я.

_________________________________________________________________________________________
 Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

                                                      Салат із проростків машу


Інгрідієнти:


1. Пророщений маш - 1 склянка.

2. Солодкий болгарський перець - 1 шт.
3. Кунжутна олія або соус "Тахіні" - 2 ст. л.  

4. Гірчиця, коріандр - по щіпці.

5. Сіль, перець - за смаком.


Приготування:
1.    Болгарський перець натерти на тертці для корейської моркви
2.    Додати пророщений маш, спеції, сіль та перець
3.    Розмішати все з кунжутною олією або соусом "Тахіні".

 


Каша для енергії


Інгрідієнти:


1. Пророщений маш - 1 склянка.

2. Пророщений нут - 1 склянка.

3. Морква - 1 шт.
4. Сіль, перець - за смаком
5. Лимонний сік - 1 ст.л.
6. Петрушка - за смаком.
7. Олія розторопші - за смаком.


Приготування:
1.    Моркву порізати кубиками та збивати блендером до однорідної маси.
2.    Додати проростки нуту і машу.
3.    Олія, сіль, перець, лимонний сік за смаком.
4.    Збивати все разом до однорідної консистенції.
5.    Прикрасити петрушкою.


Смачного !


Пікантна морква

Інгредієнти:

1. Морква (з шкіркою) — 300 г

2. Олія нерафінована (на ваш смак) — 2 ст. л.

3. Мед — 0,5-1 ст. л.

4. Лимонний сік — 1,5 ст. л.

5. Коріандр цілий — 1,5 ч. л.

6. Перець червоний гострий — щіпка

7. Сіль морська — щіпка

8. Часник — 1 зубчик

9. Проростки машу   1/2 склянки.

 

Приготування:

1. Очищаємо моркву від шкірки або миємо її від землі, якщо вона у вас домашня.

2. Нарізаємо на терці для «корейської» моркви або спеціальною чисткою (як у нашому випадку).

3. Розводимо мед з лимонним соком, щоб він став рідким. Додаємо до моркви олію, суміш меду з соком, спеції і гарно все перемішуємо.

4. До готового салату додати проростки.


Доступний салатик для кожного, який не забере багато часу, але додасть жару! :)

Кількість меду і перцю підлаштовуйте під власний смак.

 

Смачного Вам!))


Написати відгук
Відгуки про товар (2)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.