Сіль чорна
Сіль чорнаСіль чорна

Сіль чорна

Львів


20 грн/ 200 г
200 г
+ -
Є в наявності
Сіль гімалайська чорна // Пакистан
Калорійність на 100 г - 5, 00 ккал
60 місяців

  • Чорна сіль – природна вулканічна кам’яна сіль рожево-бурого кольору, відмінною рисою якої є насиченість сірководнем, що надає солі яскраво-вираженого яєчного запаху;
  • При термообробці яєчний запах солі не проявляється, а в холодних стравах підсилює смак їжі. По-особливому сіль смакує у салатах;
  • Чорна сіль - відмінне джерело легкозасвоюваних мікроелементів та мінералів, зокрема заліза, яке надає їй характерного кольору;
______________________


- Чорна сіль не затримує воду в організмі, не викликає набряків та відкладення солей в суглобах, не підвищує рівень натрію в крові саме завдяки меншому вмісту хлориду натрію, ніж в кухонній та морській солі;


- Чорна сіль покращує апетит і перетравлення їжі, підсилює перистальтику кишківника, позбавляє від здуття та газоутворення, має дію легкого послаблюючого, усуває закрепи;


- Чорна сіль особливо корисна для людей схильних до захворювань серцево-судинної системи, набряків та підвищеного кров’яного тиску;


- Чорна сіль сприяє полегшенню головного болю, покращує зір та має антисептичну дію;


- Рекомендуємо вживати не більше 1 ч.л. чорної солі в день.


- Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильного нагрівання. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це збереже їх від змішування з ароматами і від попадання вологи;


- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Більше про чорну сіль: http://goo.gl/6M6omy  


Стаття від "Смак Життя"Прянощі - це природні ліки

Тофу-скрембл



Інгредієнти (на 2 порції):
1. М’який тофу — 200 г; 2. Великий томат — 1 шт; 3. Чорна гімалайська сіль — ½ ч. л.; 4. Куркума — ¼ ч.л; 5. Карі — ⅓ ч.л.; 6. Кокосове масло — ½ ст.л.;


Приготування:
Томат опустіть в киплячу воду на 30 секунд, потім виловіть шумівкою і покладіть в холодильник на 5 хвилин. Зніміть шкірку. Можна також просто зрізати шкірку ножем. У глибокій мисці розітріть виделкою тофу до крихти.
Розігрійте сковорідку, додати в неї трохи кокосового масла. Дрібно наріжте охолоджений томат і трохи потушіть його протягом 1 хв. Додайте тофу.
Перемішуючи, обсмажуйте тофу протягом 2 хв., а в кінці додайте карі, куркуму і чорну сіль. Викладіть готовий скрембл на скибочку бездріжджового хліба.

Готово!

Найкраще готувати в обідній час.


Салат “Мімоза”

Інгредієнти:

  1. Картопля відварена - 300 г;

  2. Морква відварена - 200 г;

  3. Асафетида 1/4 ч.л.;

  4. Чорна сіль - 1/2 ч.л.;

  5. Куркума - 1/2 ч.л.;

  6. Тофу - 200 г;

  7. Веганский майонез - 200 г;

  8. Норі - 1 лист.


Приготування:

2/3 частини тофу, чорну сіль, 2 ст.л. майонезу і норі помістіть в одну ємність і збивайте до однорідної маси в блендері.

Картоплю і моркву натріть на крупній тертці в різні ємності. Залишок тофу натріть на дрібній терці і змішайте з асафетидою, куркумою і сіллю. Викладіть шарами:
1 шар: Суміш тофу з норі.
2 шар: Кaртопля, трохи змастіть майонезом.
3 шар: Морква, змастіть її майонезом. 4 шар: Тофу з куркумою.

Помістіть салат на ніч в холодильник.

Подавайте охолодженим на святковий стіл.
Смачного!

Написати відгук
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.